העולם במשבר- הוחלף הסקר

העולם במשבר- הוחלף הסקר

ניסיתי לגוון ככל יכולתי בתשובות. אז להצביע בהמוניכם. איזה סוג מעריצים אתם?

S m e l l y Cat

New member
הצבעתי ל3

"לא ראיתם את כל הפרקים ואתם גם לא רוצים לראות. יותר חשוב לכם לשבת ולחלום בהקיץ על מאלדר וסקאלי. יש לכם פה ושם איזה כתבה ישנה מהעיתון על הסדרה ואולי איזה ספר של הסדרה. " כי זה היה הכי קרוב.. אבל מה שלא נכון זה שכן ראיתי את כל הפרקים. וישלי 3 ספרים ואת הדיוידים. והייתה לי תקופה של חודשיים-שלוש שחייתי ממש את הסדרה וכל יום ראיתי מרתון פרקים מטורף אבל זה עבר כשסיימתי את כל הפרקים
מממממ כשחושבים על זה דווקא תשובה 4 יותר מתאימה לי..בעצם לא.3.

הצבעתי ל 4... למרות שזה חלקי כזה

ראיתם את כל הפרקים הקלטתם את כולם, יש לך מלאי סביר של מוצרי הסדרה, תמונות וכתבות מהעיתונים. הסדרה השפיעה על חלק גדול מחייכם אבל הכל בפרופרציות. אין לי מוצרים של הסדרה, ואין לי כתבות ותמונות מהעיתונים... אבל יש לי את כל הפרקים, ראיתי את הרוב הגדול שלהם (כרגע אני רואה מחדש את עונות 1-3 ובטוח יש שם כמה פרקים שפספסתי או שפשוט שחכתי מהם כשראיתי את העונות האלו לפני הרבה זמן) והסדרה השפיעה על חלק מחיי :]

1Shir

New member
גיוון לא מספק, אין שום אפשרות שמתאימה לי!

אני ראיתי כמעט את כל הפרקים הקלטתי בערך חצי הסדרה בעלת השפעה על חיי לא נושמת אותה אבל היא כן חלק בחיים שלי ולא מתחברת למוצרים וכתבות בעיתונים!

Gilliana

New member
כנ"ל

אני כמעט לגמרי באותו מצב שלך שיר ולכן גם אני לא מצאתי אפשרות מתאימה...

אתן אמורות לבחור את האפשרות הכי קרובה

לא את האפשרות הכי נכונה. מן הסתם התשובות לא "מולבשות" לפי האנשים....

Gilliana

New member
בחרתי ב-4, אבל...

דבר אחד לא כללת באף אחת מהאפשרויות: "אני כותב/ת פאנפיק ו/או יוצר/ת יצירות אמנותיות הקשורות לתיקים". הרי יש כמה וכמה מאיתנו שעוסקים בכך...

aerynsun

New member
בחרתי ב4

ראיתם את כל הפרקים הקלטתם את כולם, יש לך מלאי סביר של מוצרי הסדרה, תמונות וכתבות מהעיתונים. הסדרה השפיעה על חלק גדול מחייכם אבל הכל בפרופרציות אין לי מוצרים של הסידרה אבל יש מעט כתבות והשאר נכון.

FeLL67

New member
אני בהחלט מעריצה אדוקה../images/Emo132.gif

חיה, נושמת, אוכלת,ישנה, חושבת ולומדת תיקים באפלה ^^ ובהחלט עם כל המשתמע מכך
תיקים פשוט תופסת חלק כ'כ משמעותי בחיים שלי.

למעלה