העולם הבוקר

lunna747

New member
העולם הבוקר

יקירתינו התארחה הבוקר בתוכנית "העולם הבוקר" אני לא יודעת איך משיגים את הוידאו, בזמן השידור הייתי במשמרת הבוקר שלי ופתאום עיניי קלטו אותה בתוך ריבוע מזערי, הפלזמה כמובן הייתה על מיוט והייתי מהופנטת כמעט עד פיטורים:) וזהו ידידי אם למישהו יש רעיון להשגת הוידאו יבורך!

DeepThoughts

New member
היום היה "יום חדש" או משהו כזה

אפשר להוריד את התוכנית באתר של קשת

bזוהר

New member
נראה לי שזה היה שידור חוזר

כי כבר ראיתי אותה בתוכנית הזאת לפני כמה זמן וגם כתבתי על זה בפורום קצת מה היה...

DeepThoughts

New member
ממש לא שידור חוזר

זאת תוכנית של היום. ולכן רק היום היא תהיה באתר היא דיברה על ההופעה שתהיה עם יהודית ויזהר בחולון

bזוהר

New member
כי העולם הבוקר ויום חדש הן תוכניות

שונות:) לא? אם העולםהבוקר זאת התוכנית עם אברי גלעד ועינב גלילי (מה שאני די בטוחה), אז היא הייתה שם כבר לגבי מה שהיה היום.. ראיתי שיש את זה באתר כמו שאמרת אבל לא מצאתי את רונה בין כל התוכנית... בא לך להגיד מתי בערך היא מתארחת?

bזוהר

New member
אוקי, שכחו מזה,התבלבלתי לגמרי כבר!

אין לי מושג באיזה תוכנית היא התארחה ומה ש.ח איפה היא התארחה- בהעולם הבוקר או ביום חדש?

DeepThoughts

New member
היום ביום חדש עם דני קושמרו

בשעה ו 6 דקות. מתחילת התוכנית לצערי זה קובץ של STREAM אי אפשר לשמור אותו יום חדש והעולם הבוקר הן תוכניות שונות וכל אחת משודרת 3 ימים בשבוע

SheIIy

New member
גם אני, תודה!

ד"א, לפני שלושת רבעי שעה בערך, השמיעו את 'המעין הזוהר' ברשת ג' (מיד אחרי 'את יותר מידי' של נורית גלרון, שרונה הלחינה...) יצא כסינגל ולא ידעתי..?

למעלה