העולם הזה ממש צבוע

רותם טל

New member
העולם הזה ממש צבוע

כולם מחיכים פה חיוכים לא אמיתים מביטים בי במבטים אבל לא באמת כולם פה צבועים סתם אנחנו אומרים מילים בלי להתכוון וכולם פה ביקורתיים אני רוצה לצבוע אותו בצבעים אחרים לא של צביעות כמה צבועים אנשים יכולים להיות........................

NaDaV18

New member
זה נכון

לא כל מי שמחייך אליך בחיוך המתוק הזה באמת מתכוון זה עולם של אינטרסים ואנשים דואגים לתחת שלהם אבל לא כולם תראי את הפורום הזה,לדוגמא פהכ ולם מתחשבים ודואגים אחד לשני תשימי לב לדברים כאלו

קוקית....

את לעולם לא יכולה לדעת מה קורה לאנשים מתחת למסיכה, א גם קשה לשפוט, יש אנשים שאומרים דברים מתוך נימוס גם בלי להתכוון ויש כאלה שלא... ואם כבר את צובעת את העולם...תשאירי אותי בפינה האפורה...תודה

ש ק ד ב ת

New member
רותמוש../images/Emo20.gif

ואולי יש בו מכל הצבעים ואת כמו אומן עושה בדף הלבן כרצונך... מילים
שיאמרו לך, לא יפגעו בך אם תהיי שלמה עם מי שאת ותדעי לקחת מהן ביקורת בונה ולהשאיר מאחור מה שעושה רק רע.... מילים שתאמרי לא ירגישו לך צבועות אם תהיי אמיתית ונאמנה ללבך ותאמרי מה שעמוק פנימה.... לפעמים מביטים ולא רואים לפעמים שומעים ולא מקשיבים לפעמים אומרים בלי להבין אבל כל אלו ועוד עדיין לא משנים את מי שאת בפנים... אם זאת קופסת צבעים תבחרי לך את הצבעים שאת רוצה לצייר איתם את העולם שלך....

עו מר 5

New member
הייתי רוצה לספר לך

סיפור עם מוסר השכל: פעם הייתי קוקיה באנרטיטקה והיה לה מאד מאד מאד קר, היא הייתה על סף מוות היא ממש קפאה ועמדה למות. ראה אותה הדוב חירבן עליה, הקוקיה היה לה חם ונעים בתוך החרא של הדוב והיא לא מתה. ראה השועל את הקוקיה שנוח לה ונעים לה. לקח אותה מהחרא ואכל אותה. מוסר השכל: לא כל מי שמחרבן עלייך הוא אוייב שלך ולא כל מי שמוציא אותך מהחרא הוא חבר שלך... זה כל כך ברור שכולם צבועים ואנשים הם לא כמו שהם פעם אמר מישהו "העולם הוא הבמה ואנחנו הם השחקנים" כולם צבועים וזה ברור רותם. אני חושב שלפי המשל שסיפרתי לך את יכולה להבין הרבה דברים

פ ר פ ר 18

New member
זה ממש נכון../images/Emo70.gif

ואני יתן גם דוגמא לכך שרוב האנשים צבועים. היה לי חבר שנתיים וחצי,נפרדנו חזרנו,היו ביננו בלאגנים.. הינו אמורים לחזור,אמרנו אני אוהב אותך/ת בלה בלה בלה. לפני כחצי שנה הכרתי לו חברת ילדות שלי שהמשפחה שלה הייתה המשפחה השנייה שלי. והיא פשוט עשתה לו עיניים והוא דיי זרק אותי בשביל להיות איתה!!! אז גם הוא צבוע בכך שהוא אמר לי שהוא אוהב אותי וגם היא צבועה שהיא הלכה עם החבר שלי והרסה לי קשר של הרבה זמן. ועד היום הזה אני לא יכולה להסתכל לשניהם בעיניים

למעלה