העולם הערב- ההינו כחולמים?

• פותח הנושא eri
  • פורסם בתאריך

eri

New member
העולם הערב- ההינו כחולמים?

שידור חוזר של ``רק בישראל`` העלה (לא ברור באיזה הקשר - כי לא התעמקנו בתוכנית) באוב את ``העולם הערב``. לפתע פתאום ארז טל כבר פחות מצחיק ואברי גלעד ממש לא אותנטי מתי סרי ממש לא דומה לסדאם ויאיר ניצני לא מצחיק בתור השגריר. רק עינב גלילי מתוקה כתמיד. ועולה השאלה זהו? התפכחנו? התבגרנו? הסטאנדארט עלה? מצחיק רק בתור נוסטלגיה? כמו לראות קלטת וידיאו של מסיבת הסיום של התיכון? היה דיון מעמיק אצלנו מסביב לשולחן ולא הצלחנו להגיע להסכמה

הצופה2001

New member
רק תלונות יש לכם

אויירת הקיטורים בפורומים פשוט גורמת לחשוב שאנשים בני 52 יושבים וכותבים הודעות. הלו - העולם הערב זו תוכנית מלפני 10 שנים. ברור שחלק מהדברים כבר לא אקטואלים. מה יותר מצחיק אותך היום בטלוויזיה? הרי זו ארצנו לא מצחיק כבר אחרי שעה, טל ברמן לא יצחיק אותי גם עם 200 טון של גז צחוק - אז מה? משעל חם? אגב, קראתי בפורום אחר שרק בישראל - פרקים חדשים - חוזר באוקטובר. מעניין אם לימור תחזור.

K_sam 2001

New member
לפי מה שהבנתי היא לא

אורנה בנאי לא אמרה שנמאס לה מלימור? לפי מה שהבנתי היא לא תחזור ואם אכן היא לא, היא תעשה בשכל כי צריך לדעת לפרוש בשיא B-)

טלויזיה

New member
הגזמה פראית ! ! !

הייתי אומרת שקצת הגזמת. דבר ראשון - יש את אלמנט הקידמה בחיים, ואנחנו לא רוצים שהסדרות הקומיות ישארו כל הזמן אותו דבר וגם לא הסדרות האחרות. רוצים ריגושים חדשים, התקדמות, התפתחות... זה כמו שתסתכלי עכשיו על ``קישקשתא`` ותגידי, מה זה הקישקוש הזה. אבל אז זו היתה הסידרה הכי מוצלחת לילדים. בהתחשב בעובדה שלא היה מגוון ערוצים בזמנו. וכנ``ל לגבי ``העולם הערב``. דבר שני - הרללונטיות לאותה תקופה, להומור יש חשיבות רבה לתקופה שהוא מדבר עליה, כמו ב``חרצופים``, מספיק שנראה את התוכנית חודש אחרי וזה כבר לא רלוונטי ומכאן זה גם לא יצחיק אותנו. לדעתי בזמנו התוכנית היתה מצחיקה ושופכת, כולם דיברו עליה בזמנה וזה מה שהיה יפה בה.

K_sam 2001

New member
תרשה לי לחלוק עליך...

העולם הערב זאת אחת מהתוכניות שאני הכי זוכר בטלויזיה. ערמה של סאטירה של אז שמזכירה לך מה היה אז ומה יש עכשיו - פשוט אחלה. אני לא מבין מה יש לך נגדה. קח בחשבון שהיא לפני 10 שנים!

למעלה