העולם כולו נגדי. מישהו מוכן לעזור בכל זאת?

• פותח הנושא אלמוני צפוני 100
  • פורסם בתאריך
א

אלמוני צפוני 100

Guest
מישהו מכם בטוח נתקל במשהי שרץ עלי ברשת. אודה אם תוכלו לכתוב לי בפרטי..
ככל הנראה מישהו החליט להתנקם בי על צפייה בתמונות פדופיליות מלפני שנים (שזה דפוק, אני יודע - למרות שלא נגעתי ולא מתכוון לנגוע באף ילד). נראה שאותו אחד החליט להפוך אותי לחשוף לעולם (שידור ממצלמות נסתרות בבית וברכב, ומהטלפון שלי (שיחות,ווטסאפים, פעולות בטלפון, מיקום, שימוש בוייז ובשאר אפליקציות, היסטוריית צפייה וכדומה) ). הדובדבן שבקצפת זה דחקות על חשבוני באתרי מצלמות רשת ואף בסרטוני פורנו (וכן - גם כשמהצלמות של המחשב והסלולרי מכוסות), שם גם נראה שמגיבים על תגובות שלי לסרטונים קודמים וכדומה, זאת אומרת שיש מעקב אחר הצפייה שלי והאינטרקציות שלי עם אותם מופיעים/שחקנים! על פי תגובות ברחוב נראה שהמון אנשים צפו, כולל אחת שאמרה לי בדיוק את זה ("מטומטם, כל העולם צופה בך"). ההורים שלי פנו נגדי (מכחישים ששמעו על משהי מזה ואף שלחו אותי לאשפוז כי אני 'מדמיין' את כל זה. חוקרים פרטיים מתעלמים מפניות שלי או צוחקים עלי במרומז. מה הייתם עושים במקומי?

MissAppear

New member
אני חושבת שכדאי באמת שתתייעץ עם פסיכיאטר, אני אומרת מניסיון, כי חוויתי משהו דומה, חשבתי שהמשטרה הציבה עלי מעקב, שמצלמים ומקליטים אותי, דיברתי עם עורכי דין שחשבו שאני הזויה ובצדק. אם אתה גם שומע קולות או רואה דברים, בנוסף לפרנויה, זה דורש טיפול תרופתי, אני חס וחלילה לא מזלזלת, אני מאמינה למה שאתה אומר, אני רק אומרת שלפעמים הדברים האלה מתעתעים, תנסה בבקשה להבין שלאף אחד אין עניין כזה מיוחד בך, בגללשצפית בתוכן כזה או אחר, יש מלא אנשים שצופים בדברים האלה, אתה מבין שזה לא הגיוני, שמצלמים אותך בבית, גם כשהמצלמה סגורה??! יכול להיות שאתה פשוט מרגיש קצת אשם, וחושב שמישהו "מעניש" אותך, אבל הסיכוי הוא אפסי, סביר להניח שאתה באמת מדמיין. לא צריך להתאשפז, אפשר לקבוע תור לפסיכיאטר, ולספר לו מה אתה חווה, ולשמוע מה יש לו לומר.. אני מקווה שיכולתי לעזור לך קצת

MissAppear

New member
אני חושבת שכדאי באמת שתתייעץ עם פסיכיאטר, אני אומרת מניסיון, כי חוויתי משהו דומה, חשבתי שהמשטרה הציבה עלי מעקב, שמצלמים ומקליטים אותי, דיברתי עם עורכי דין שחשבו שאני הזויה ובצדק. אם אתה גם שומע קולות או רואה דברים, בנוסף לפרנויה, זה דורש טיפול תרופתי, אני חס וחלילה לא מזלזלת, אני מאמינה למה שאתה אומר, אני רק אומרת שלפעמים הדברים האלה מתעתעים, תנסה בבקשה להבין שלאף אחד אין עניין כזה מיוחד בך, בגללשצפית בתוכן כזה או אחר, יש מלא אנשים שצופים בדברים האלה, אתה מבין שזה לא הגיוני, שמצלמים אותך בבית, גם כשהמצלמה סגורה??! יכול להיות שאתה פשוט מרגיש קצת אשם, וחושב שמישהו "מעניש" אותך, אבל הסיכוי הוא אפסי, סביר להניח שאתה באמת מדמיין. לא צריך להתאשפז, אפשר לקבוע תור לפסיכיאטר, ולספר לו מה אתה חווה, ולשמוע מה יש לו לומר.. אני מקווה שיכולתי לעזור לך קצת

למעלה