העולם ממשיך וגם אני

פריזמה

New member
העולם ממשיך וגם אני

טוב נו כאילו שיש ברירה הייתי רוצה לבוא ולספר לומר מה קורה מה עובר לי בעמת בכל הלילות אללו שאני הפנטזיה והמלפפונים חמוצים מעבירים שעות על גבליי שעות ביחד כל אותם לילות יש בהייה אין סופית במחשב בעצמי בעננים על קופסת סיגריות נובלס וארקדי דוכין אבל לא יכולה פשוט לא יכולה יש כל כך הרבה בלגן עכשיו ואני שוב חוזרת לתרוץ של הלימודים עד לנפילה הבאה עדד מתיי זה כל כך יכאב בלי שאני יוכל אפילו לומר לכם מה הסיפור פעם יכולתי לדבר פה באינטרנט אבל היום כבר לא היום זה הפך לסתם עוד מקום שעוזר לי להעביר את הזמן בלי לפגוע בעצמי אבל הכאב נשאר בפנים חזק מתמיד

גלי יקרה!

אני כל כך מבינה אותך ובהחלט יודעת על מה את מדברת. כמו ששמת לב, אתמול הייתי באופוריה של אושר זמני והיום, הספיק לי דבר קטן כדי לצנוח חזרה אל התחתית. אבל תמיד צריך להסתכל על מה שיש. לפחות יש את הפורום ותמיד יש כאן עם מי לדבר. גם בלילה, כשאת לבד. שמרי על עצמך. שלך בידידות, נטע

פרוזק

New member
את צודקת אבל...

אני לא יכולה לדבר יש יותר מדיי על הראש בשביל לדבר יש יותר מדיי בכלל אין לי כוח להתמודד עם הדברים וגם אין לי ממש רצון

אבל עובדה שאת פה

ואת כותבת ומשתפת. האם זה לא אומר שאת כן רוצה לקבל עזרה? את יודעת, גם הקשבה זה סוג של עזרה.

פרוזק

New member
כן אני יודעת

אבל אני רחוקה מלדבר אני רחוקה מלומר מה מציק לי אני רחוקה מהכל וכואב

פרוזק

New member
חיבוק זה נחמד תודה

אבל אני כנראה צריכה להשתקר כמו אני לא יודעת מה זה סימן רע נכון? אבל זה מה שאני רוצה להיות מסטולה לא להיות מודעת למה שקורה פה כי זה כואב מדיי

כן, גם לי יש את הרצון הזה לפעמים

לברוח מהכל, אולי גם להשתכר. אבל בכל זאת יש לי במקרר בקבוק יין לבן ששוכב שם כבר כמה חודשים ועוד לא נגעתי בו. ת´אמת, אין לי מושג איך זה שעוד לא רוקנתי אותו.

פרוזק

New member
נטע יקירתי

זה לא את זו אני משפט דפוק נכון? בכל מקרה אני מתפוצצת פה בלי שום קשר פשוט כואב לי מוות ואני לא יודעת מה לעשות נגד זה כדיי לאפסיק את הכאב אני כואסת ומעוכזבת מאוד מאבא שלי וזה כואב כואב לי שאני סובלת בגלל השטויות שלהם

tomush

New member
היי פרוזק

היי... מצטערת על ה"הידחפות" לשיחתך עם נטע, ואם זה לא מתאים...אני מיד יוצאת. אני רואה שאת עוברת שעות קשות... ובכל זאת, איך היה היום הראשון ללימודים? תומוש

פרוזק

New member
ממש לא נדחפת

עבר בסדר מחר הולך להיות יותר רציני ואני מפגרת עוד לא ביררתי אפילו באיזה כיתות אני לומדת

tomush

New member
שטויות...מי הולך לכיתה... :)

פרוזק יקירתי, אני שמחה לשמוע שהיום הראשון עבר בסדר... מחר צפוי לך לדברייך יום רציני יותר, ואני מקווה שגם הוא יעבור בסדר. זה בדיוק החיים שלנו...לא תמיד הכל מצוין או נוראי...לפעמים זה סתם בסדר. ובעיני ה"סתם בסדר" זה יכול להיות פשוט טוב.אין נסיקות לגבהים, ואין התרסקויות מכאיבות אל הקרקעית. סתם מן שגרה אפורה... מבורכת משהו... ואגב, טרם איחלתי לך בהצלחה בשנה"ל...אז הנה זה בא: ב--------ה------צ-------ל--------ח---------ה!!!!!!!!! תומוש

tomush

New member
היי פרוזק

היי... מצטערת על ה"הידחפות" לשיחתך עם נטע, ואם זה לא מתאים...אני מיד יוצאת. אני רואה שאת עוברת שעות קשות... ובכל זאת, איך היה היום הראשון ללימודים? תומוש

כן, זה כואב מאוד אבל...

אי אפשר לשנות אותם. אז אולי תשאלי את עצמך מה את צריכה עכשיו. מה יכול להיות טוב בשבילך ובלי קשר לשטויות של ההורים.

למעלה