העולם מצחיק לא?

maysabel

New member
העולם מצחיק לא?

הנה בא החג-ראש השנה סבתא שלי כבר לא כאן השנה..היא בעולם שהוא כולו טוב-למרות שהיא חיה בברזיל אז מה?.. ההורים שלי בברזיל-אמא ואבא גם - כמה שהם חיים כאן הם חשים שם כמולדת-אין מה לעשות..אבא שלי פורח שם :)) שם הבית-באמת שכלום לא יעזור..בית זה פשוט בית טוב,נעזוב את זה.. מה שכן-אם כולם שם בדיוק קראתי לפני זמן מה כאן בפורום הודעה של רוחלה על דודה וכו אז אמרתי יופי!הנה הזדמנות נפלאה ללכת בחג לדודה כלשהיא והתחלתי לחשוב עם עצמי-לאיזו דודה ללכת-קודם שלא תהיה כזאת שצובטת בלחיים גם לא זאת ששואלת אם זה שאיתי הולך להתחתן איתי-פאדיחות משהו.. אולי דוד נחמד כזה עם כלב וחתול? העיקר להתארח בכיף וגם להביא שמחה ואהבה וחיבוק לדודלך.. נחשוב איזה דודים בא לי עליהם ואז נשאר רק לבחור לאן ללכת.. חשבתי וחשבתי וחשבתי.....................ו................ו................ פתאום קלטתי! פעם ראשונה ששמה לב לזה מעולם לא חשבתי על זה ולא שמתי לב לכך: הבנתי סוף כל סוך ש........................ אין לי דודים בארץ בכלל!! לעעעע..לא יכול להיות אומרת לעצמי-בואי נחשוב שוב: חושבת ובודקת וסורקת במוח עיר עיר ו...........אין! אין לי דודים בארץ :(( כולם בדרום אמריקה-בברזיל הרבה דודים בברזיל- אף לא אחד כאן הכי מצחיק שלא שמתי לב לזה עד היום! אז -מה לעשות? לנסוע לברזיל :)) -מחפשת דודים בדחיפות כאן בארץ יש מתנדבים להיות דודים שלי? עד שאסע לי עם עצמי? :)) טוב,לילה טוב מאד שיהיה לכם..שיהיה טוב לפחות כמו היום שהיה באהבה מאיזה

../images/Emo23.gifיש כאן בעייה

העולם הסתדר סביבך, לכל דבר ולכל אחד יש תפקיד בעולמך. כל אחד מאוהביך ומוקיריך מכאן משם ממלא את התפקיד שהיקום נתן לו, את רוצה שאחד מהם יתנדב להיות לך לדוד, ונראה לי שכאן את צריכה להחליט תפקידו של מי מיותר, ועל מי אפשר לוותר, ואת מי אפשר להזיז. ועד אז יש לך בעצם את דוד שהוא גם וגם. שנה טובה אוהב יעקב

maysabel

New member
../images/Emo23.gif כן..

נשאיר את המארג כפי שהוא באמת- הוא מושלם כך כפי שהוא.. כל דבר במקומו הנכון התהליך הזה הוא משהו כמו מובייל-תזיז חלק אחד המובייל מזדעזע עד שתופס איזון חדש ובתוך האיזון הזה הנוצר שאיפתו שוב לתפוס איזון חדש. וכן הלאה אין לזה סוף.. :)) לאחר מספר פעמים זה יחזור לצורה שמקודם- בפעם הראשונה..אבל זהו בכל זאת שונה המובייל עבר זעזועים..למד את התפקידים של כל חלקיו והאינטראקציה ביניהם..המפריד והמאחד.. זהו התהליך של השינוי ולמידה וחיים..זה נפלא -ההשתנות הזאת שסביב חוט המובייל הקבוע.. התעלות ספיראלית כי וגם כשזה חוזר לאיזון של הבראשית של עצמו זה לעולם לא יהיה אותו הדבר כי זה מועשר ומועצם זאת אלכימיה שבחיים (וזה מביא אותי לאלכימאי חח) אבל בעניין הדודות באמת שאין לי כוח עכשיו- כל חלק ברגע זה ממש בדיוק במקומו הנכון שבמארג וגם כך יש לי את דוד שלא התנדב אומנם אבל אני מנדבת אותו לשחק גם וגם.. :)) תודה על תשובתך,מודה על אהבתך, אוהבת מאד , מאיזה

../images/Emo24.gifהאמת שהייתי ממליצה לך../images/Emo9.gif

לאתר את המשפחה הנשמתית שלך, בארץ- אולי לא תתקלי בחיפוש אחרי דודים ודודות שאולי זוכרים אותך. בכל מקרה שתהה לך זאת שנה טובה ומופלאה של בריאות,אושר שמחה ואהבה. שנה-טובה אריאלה

maysabel

New member
למה שתהיה?

זה הינו ..יש.. :)) תודה על אהבתך וכוונותיך האוהבות,חיממת את ליבי.. בכל זאת כתבתי את ההודעה במין צחוק עצמי שכזה..בשובבות רוח חג שמח לך יקירה בחיבוק אוהב מאיזה

מגי 336

New member
שנה טובה לך מאיזה ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

את מקסימה ובטח יש לך המון חברים בארץ ומהם חברים טובים אם לא משפחה אחת גדולה...
שנה מאושרת

maysabel

New member
מגי מקסימה גם את

יש לי..יש לי.. אל דאגה יקירה.. גם חברים..גם בנות דוד ודודה פה ושם.. הורים שכעת שם ועוד מעט כאן.. ידיים שלובות שמתהלכות בדרך.. יש לי אחיות וילדים וחיי מלאי אהבה וחיבור אל..ומ.. כל הטבע הזה מסביב והאדמה הטובה.. הקיצר-קצת צחקתי על עצמי בהודעה.. מקסימום! מה כבר יכול להיות? חח תודה לך מכל הלב והמברך יבורך נשאיר את ה"שנה" בצד ופשוט נכתוב "מאושרת ומאשרת וכמובן מאפשרת" באהבה רבה מאיזה

גם אני מתנדבת בשבילך מאיזה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

תחשבי עליי כמו על איזו דודה שתרצי. ושנה טובה לך מכל הלב. מה שכתבת פה צריך למסגר, לתלות על הקיר וללמוד היטב. מסעותינו ביקום, גלגולינו בממדים... כמו סביב מובייל עדין. ניסחת הכי טוב שאפשר את סוד החיים. תודה לך מאיזה. חיבוק, מגיטה.

maysabel

New member
גיטה אהובה :))

ודודה יקרה לעת מצוא חח תודה רבה ! ומכל ליבי לך - ברכה לחיים שופעים אהבה ואור כתו תמונה ללא מסגרת :)) ממני

למעלה