העולם נדפק

העולם נדפק

ואתם יודעים את מי אני מאשים בזה כן אתם צודקים את הנשים הם הרוע בהתגלמותו ואסור שיהיה להם זכויות וצריך להתייחס אליהם כמו שערבים מתייחסים או היפנים כשקי איגרוף ואונס צריך להיות חוקי

expressionsm

New member
מה זה צריך להיות לעזאזל??!!

חחחחחחח מה קרה מישהי פגעה בך אז כל הנשים אשמות!! אז מה אני יגיד אם היו כמה בנים שפגעו בי, רמסו את כבודי אז כולם צריכים למות!!! תפסיק לדבר שטויות ולהיות שובניסט זה סתם צומי ודרך להוציא את הכעס דרך שממש לא נראית לי.... חחחחחחח אונס צריך להיות חוקי איזה שטויות אתה מדבר זה רק מראה על הטיפשות שלך ואני לא יירד לרמה שלך!! אתה בטח סתם עוד ערס מצוי ואינו רצוי רואים את זה לפי מה שאתה כותב אביטל

הלוואי...

שסורי עם זקן ג'ינג'י יחדיר לך זין של פיל... אבל בעצם, זין על הבנות! מה הן מבינות בכלל?! רק הן אלו שנותנות לנו חיים [וההפך!!!] חמימות, בית, משפחה, יציבות.. למה לא לזרוק את הכל לפח?! אפס..

seeyou

New member
ב-"ציטוט נבחר" אתה רושם:

" נולדתי כאדם שמאמין שהעולם הוא גן עדן ואנשים מלאכים לא ידעתי שנולדתי בגיהנום עם שדים " משפט חכם,לכול הדעות אבל,
אתה צריך להבין שיש שדים ויש שדיים.
החיים באופן כללי, הם באמת לא משחק ילדים במיוחד כאשר מדובר ביחסים בינו לבינה-מלחמת המינים. אני מבין שנפגעת קשה ברגשות על ידי בחורה או בחורות ואתה ממורמר. אבל, אם לא תשנה את הגישה שלך לחיים אז באמת הגיהנום ישתלט עליך. גם אם תבחר לאהוב בן ולא בת גם אז יהיו לך אכזבות ובגידות . תפרסם בלוחות בפורומים: "בחור "מסודר" מחפש בחורה ש"תסדר" אותה כפי שסידרו אותו. יוסי

למעלה