העולם על פי תפוז אנשים

העולם על פי תפוז אנשים ../images/Emo11.gif

הערב ב-22:30 מיד אחרי הפרק היומי של פרוייקט Y2 תשודר התוכנית המוטרפת של צ'ינו אל-מיזארק ב- Blog TV, מבית היותר של
. התוכנית תעסוק, איך לא, בפרוייקט Y2 - צפו לצחוקים ונונסנס כמו שרק צ'ינו יודע לעשות!
היום ב-18:30 תתארח בפורום סטודנטים אורניה יפה-ינאי, פסיכולוגית קלינית-תעסוקתית, שתענה לשאלות הגולשים. הכינו שאלותיכם מראש.
ב-20:00 יתארח ב- Blog TV עו"ד יהושע ננר, ראש ועדת ההתמחויות בלשכת עורכי הדין, שיענה לשאלות סטודנטים למשפטים (או שאלות כלליות בנושא משפטים). שווה לבוא.

נ"ש כנסו! ../images/Emo26.gif

היום ראיתי בידיעות אחרונות, כתבה קטנטנה עם תמונה של בראד וג'ן..ואז קראתי והיה כתוב שזה בראד וג'ן במוזיאון השעווה באנגליה! לא באמסטרדם והוא ממש דומה לעצמו שם! הלוואי והייתי יכולה לשים את התמונה, הוא כזה לבוש שחור וכמובן בלי חולצה רק מן ג'קט כזה שלא ממש מסתיר הרבה ,ומה עוד היה שם..ג'ניפר! והיד של ג'ניפר עליו...עכשיו הייתי בטוחה שהיא אמיתית כי עשו אותה ממש ממש אותו הדבר!אבל הסתבר שהיא גם בובה..נראה שזה חדש שם
אז רק רציתי להודיע ולמי שיש ידיעות אחרונות זה בעיתון של הכותרת , העיתון שיש בו את התחזית מזג אוויר בקטן אז זה ליד המזג אוויר! אם מישהו מבין למה אני מתכוונת..

היא אמיתית.

כתוב משו כמו :"אישה ממשת את בובת השעווה לעיני ארוסתו, ג'ניפר אניסטון"

נכון אבל למטה יותר כתוב :

אני כבר יכתוב את הכל: "לגעת באושר" כל מי שרוצה לצבוט את ישבנו של בראד פיט (מי לא רוצה) או ללטף את חזהו החלק מוזמנת למוזיאון השעווה של מאדאם טוסו בלונדון. החזה והישבן עשויים מסילקון מיוחד, שנותן תחושה כמעט טבעית למלטפים (אוי כמה הייתי רוצה להיות שם) בתמונה "מבקרת במוזיאון (רואים מצד ימין אישה) מלטפת את בראד, מול עינייה של ראייתו , ג'ניפר אניסטון (הפסל משמאל) ! מה שאומר שגם ג'ניפר היא פסל כנראה לא קראת את זה..חחח אבל נכון היא נראת ממש אמיתי הייתי בהלם

כן זה זה!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif איזה יפה עשו

אותם נכון?! ממש דומים לעצמם בעיני...טוב אפחד לא יכול לעשות בובה שמגיע לקצה של בראד..חח אבל די דומה

אוי תראו מה מצאתי ..חחח

תמונה של באקהם וויקטוריה גם במאדם טוסו בלונדון..כמובן הם גם בובות..איזה מגניב שהם עושים זוגות!

כןן ראיתי את זה הם ממש דומים!!!!!

עשו את ג'ן יותר דומה מבראד.. אבל ויקטוריה ובקהם ממש דומים!

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo12.gifאמאל'ה.. כמה שזה דומה..

עשו אותו ממש יפה
אבל ג'ניפר הזאת בעייני ממש לא דומה לעצמה
ואיי ודיויד וויקטוריהההה דאמאט
איזה שלמות
כ"כ דומים
ואני שואלת.. למה לעזעזאל הם נזכרו לעשות את זה רק עכשיו

ה אורחת

New member
מה זה צריך להיות?!..

דבר ראשון הבובה של בראד מאוד דומה חוץ מהעובדה שהראש שלו נראה פחוס, ובלי להיות גזענית הוא נראה קצת רוסי וגם הוא נראה מבוגר יותר?..
שלא תבינו לא נכון אם היה אפשר להפיח בבובה חיים, היא כבר מזמן הייתה אצלי בבית...
אבל... טוב מה אני מתלוננת זו בכל זאת בובה... אבל בקשר לג'ן אז, דאמט! נכון יש לה סנטר ענק, אבל לא כזה שתופס חצי פרצוף! מה זה! לא יודעת הבובה שלה מוזרה לגמריי... אה ומה הקטע שפתאום כל מוזאוני השעווה בעולם, מתחילים עם מיצגים ערומים, ואיזה צירוף מקרים, כולם מתחילים מאותו האדם, הממממ מעניין למה! סתם סתם אין תלונות, אבל התוספות סיליקון ההזויות האלה קצת קריפיות...

ה אורחת

New member
הנה תמונה יותר טובה של ג'ניפר...

יותר נכון של הבובה ג'ניפר..... רק חבל שיש יותר מדי תאורה על בראד...

AnGeL DoLlY

New member
COPY ../images/Emo9.gif

אמרו גם שבכוונה עשו אותו בלי חולצה, כדי שיוכלו לגעת כי שמו בחזה שלו מין סיליקון כזה לתחושת מגע אמיתי בחזהו של בראד ... חח מאגניב

טוב שלא עשו את ג'ן כמו אישה בת 90

ומה עשו לבראד?הוא לא דומה.. עשו לו עיניים עצובות כאלה

למעלה