העולם צבוע

ערני100

New member
העולם צבוע

כולנו יודעים באיזה עולם אנו חיים. כולנו יודעים באיזה מדינה אוכלת יושביה אנו מתקיימים. כל אחד דואג לתחת שלו. כל משפחה דואגת אך ורק לילדים שלה ולאלה שמסביבה בכלל לא מתייחסת. כולנו רואים איך הבחורים נוהגים בכבישים...מקללים..מגדפים. כולנו יודעים מה קורה בדיסקוטקים כששני בחורים רואים בחורה מדהימה...איך הם מסוגלים לאכול ולדקור אחד את השני. כולנו יודעים מה ייקרה אם ננסה לבקש ממישהו לעמוד לפניו בתור בבנק או לפני הכניסה לדיסקוטק.....פפפפפחחחחחחח....נקבל יריקה בפרצוף. כולנו שומעים את הקללות בכביש וברחוב. בקיצור...אין פה ולו טיפת כבוד ואהבת האחר...כי כאלה אנחנו...חארות של אנשים...פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם בטח שואלים..."נו...אז מה הפואנטה..?..מה הוא רוצה?? אז ככה: איך אתם מסבירים את העניין הזה שכאשר חייל מת בצה"ל...או בחורה מתה בפיגוע....או סתם גבר נפטר בגלל מחלה....או חיילת נהרגת בתאונת דרכים.....ובלה בלה בלה בלה בלה........... פתאום כולם היו אנשים "נפלאים"...עם "לב זהב"...."יפים"...."לב של תינוק"......"אחד שאוהב לתת"......."איש רחמן וטוב לב.....שלא היה כמותו.... "נשמה שרק אהבה לתת......וכל הסופרלטיבים המשעממים האלה.והזיוני שכל האלה. ואני שואל:.....בקצב שאנשים מתים כאן בארץ....אז באמת כל יום מתים לנו כאן הרבה אנשים (ילדים,נערים,בחורים,בחורות,נערות,גברים,נשים וכו'..)..מן הסתם כאלה שחיו איתנו והיו חלק מהמציאות המעאפנה שלנו...וחלק מאותה תרבות של התלהמות,רוע,וחוסר לב. אז לפי כל הסופרלטיבים המדומים והמלוקקים האלה.....העולם בעצם,אמור להיות ממש ממש ההיפך ממה שהוא עכשיו. כי אם יש כ"כ הרבה כאלה נפלאים,עם לב נשמה...רגישים,אהובים שונאי ויכוחים ומכות...אז....איך יכול להיות שבכל מקום שאנחנו הולכים נמצאים סביבנו רק חרא של אנשים??? יכול להיות שגם האנשים שאני כ"כ אוהב ...שלא מדובר בי..הם מניאקים חסרי לב וכולירות.(וכשמדובר בי....אז הם הכי מדהימים שבעולם..אין לי בעיה עם זה). אבל למה לזיין את השכל עם כל המשפטים הסתמיים האלה. מת חייל וכל הסופרלטיבים נשפכים....כאילו מה. זה יכול היה להיות בדיוק אותו חייל שבשבוע שעבר בדיסקוטק זיין את הצורה לאיזה מישהו שניסה לבקש ממנו רק טובה קטנה (למשל..להחנות במקומו). אז די לזיין את השכל. את כל הסופרלטיבים על המתים...תשאירו בבית. כי זה הכל חארטה. וזה מעניין לי את התחת. ותחשבו על זה----בגלל זה העולם נראה כפי שהוא נראה כנראה. צבוע

elirand2

New member
נפתחת לעולם

אתה מכיר את השיר אשליות ? זאת התשובה על הצביעות בעולם אם אנשים לא ישתמשו באשליות, הם יאבדו את עצמם .

גריני

New member
ומלבד הקיטורים והוצאת הכעס...

מה אתה עושה כדי לשנות את המצב???? אתה יודע, לקטר, לכעוס על כל העולם, להשתמש במילים כמו חארטה, זין, חרא ועוד - בכל מילה חמישית... או קיי... גם את זה צריך לעשות לפעמים... פסיכולוגים אומרים ש"טוב לדבר על זה"... ועכשיו - אחרי ששפכת, כמו שאומר פלאטו שרון "מה אתה עשית בשביל מדינה"?... תאר לעצמך שרק 30% מהישראלים יקבלו יום אחד החלטה: במקום להסתכל על השני - איך הוא מעצבן/מגעיל/חצוף/אנוכי/צבוע... וכו' - מה אני יכול לעשות - כך שלסובבים אותי יהיה יותר נעים... איך, למשל אני מפסיק החל מהרגע הזה - את התחרות הפרועה על הכביש... איך אני מהיום - מתנהג באדיבות בכביש - מאפשר למי שרוצה להשתלב בתנועה לעשות זאת... מוותר על התור שלי לזקנה בקופ"ח... או בסופר.... אולי באמת כדאי שנפתח כאן מעין פינה, בה כל מי שבא לו יספר על מעשה חיובי אחד שעשה היום.... מה דעתך?

ערני100

New member
סליחה!!!!...אל תשפוט אותי

אתה לא יודע מי אני...ואתה לא מכיר אותי בכלל. אינך יודע מה אני עושה למען הקהילה ואיזה סוג של בנאדם אני. אם היית מספיק חכם,אני מניח שהיית מבין שהודעה כזו ..לא היתה יכולה לצאת מבחור שכל מה שמעניין אותו זה...סקס ,זיונים ,בחורות,סמים,רוקנרול,נופש ביוון,משכנתא,ילדים....וכוס בירה ביום שישי. ממש בושה שאתה מטיף לי

גריני

New member
ראשית - אני אשה!

שנית: אני דווקא מאוד חכמה!!!
שלישית: לא התכוונתי להטיף לך דבר. כוונת דברי היתה להראות דרך אחרת, דרך נוספת... צר לי שקראת התקפה בדברי. מסתבר שכשהדברים כתובים - יש כמה אפשרויות איך לקרוא אותם, (ואני מודה לך על השיעור הזה...) אתה בחרת לראות בדברי התקפה, והגבת בהתקפה משלך - שאני בוחרת שלא לענות לה. ערב נעים לך

seeyou

New member
../images/Emo45.gifהכל חארטה-

כולנו יודעים באיזה עולם אנו חיים.
כולנו יודעים באיזה מדינה אוכלת יושביה אנו מתקיימים.
כל אחד דואג לתחת שלו.
-במדינות אחרות המצב יותר חמור! כל משפחה דואגת אך ורק לילדים שלה ולאלה שמסביבה בכלל לא מתייחסת.זה דבר טבעי-אין מצב שונה בארצות אחרות כולנו רואים איך הבחורים נוהגים בכבישים...מקללים..מגדפים.יצא לך להיות במדינות רבות לאחרונה? כולנו יודעים מה קורה בדיסקוטקים כששני בחורים רואים בחורה מדהימה...איך הם מסוגלים לאכול ולדקור אחד את השני.מצב "רגיל" ברוב המדינות בעולם בו יש דיסקוטקים! נכנסתי לדיסקוטק במומבסה-כמעט נשים אנסו אותי ורצו להרביץ לאישתי-למה? הן טענו שגבר זר שייך לנשים המקומיות! כולנו יודעים מה ייקרה אם ננסה לבקש ממישהו לעמוד לפניו בתור בבנק או לפני הכניסה לדיסקוטק.....פפפפפחחחחחחח....נקבל יריקה בפרצוף.זה כלום! תפנה לכושים בארה"ב באותם דרישות. כולנו שומעים את הקללות בכביש וברחוב. בקיצור...אין פה ולו טיפת כבוד ואהבת האחר...כי כאלה אנחנו...חארות של אנשים...פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח-אנו לא שונים מיתר העומות בעולם! אתם בטח שואלים..."נו...אז מה הפואנטה..?..מה הוא רוצה?? אז ככה: איך אתם מסבירים את העניין הזה שכאשר חייל מת בצה"ל...או בחורה מתה בפיגוע....או סתם גבר נפטר בגלל מחלה....או חיילת נהרגת בתאונת דרכים.....ובלה בלה בלה בלה בלה........... פתאום כולם היו אנשים "נפלאים"...עם "לב זהב"...."יפים"...."לב של תינוק"......"אחד שאוהב לתת"......."איש רחמן וטוב לב.....שלא היה כמותו.... "נשמה שרק אהבה לתת......וכל הסופרלטיבים המשעממים האלה.והזיוני שכל האלה. לי זה ברור-אותם האנשים יכולים להיות טובים ורעים בו זמנית לאנשים שונים... ואני שואל:.....בקצב שאנשים מתים כאן בארץ....אז באמת כל יום מתים לנו כאן הרבה אנשים (ילדים,נערים,בחורים,בחורות,נערות,גברים,נשים וכו'..)..מן הסתם כאלה שחיו איתנו והיו חלק מהמציאות המעאפנה שלנו...וחלק מאותה תרבות של התלהמות,רוע,וחוסר לב. נכון זה לא "צודק" אבל שוב-ככה זה בכול העולם! אז לפי כל הסופרלטיבים המדומים והמלוקקים האלה.....העולם בעצם,אמור להיות ממש ממש ההיפך ממה שהוא עכשיו. כי אם יש כ"כ הרבה כאלה נפלאים,עם לב נשמה...רגישים,אהובים שונאי ויכוחים ומכות...אז....איך יכול להיות שבכל מקום שאנחנו הולכים נמצאים סביבנו רק חרא של אנשים??? נו באמת:"הרבה אנשים נפלאים,עם לב נשמה"-כך לדוגמה את אתי איילון ש"לקחה" 250.000.000 אתה רוצה להגיד שאין אנשים שמעריכים אותה? יכול להיות שגם האנשים שאני כ"כ אוהב ...שלא מדובר בי..הם מניאקים חסרי לב וכולירות.(וכשמדובר בי....אז הם הכי מדהימים שבעולם..אין לי בעיה עם זה). אבל למה לזיין את השכל עם כל המשפטים הסתמיים האלה. מת חייל וכל הסופרלטיבים נשפכים....כאילו מה. זה יכול היה להיות בדיוק אותו חייל שבשבוע שעבר בדיסקוטק זיין את הצורה לאיזה מישהו שניסה לבקש ממנו רק טובה קטנה (למשל..להחנות במקומו). זה נכון! ה"מוסר" עושה מאדם רוצח גיבור לפי האינטרסים של החברה בנקודת זמן. העם הגרמנים ראו בהיטלר גיבור ! אז די לזיין את השכל. את כל הסופרלטיבים על המתים...תשאירו בבית. כי זה הכל חארטה. וזה מעניין לי את התחת. ותחשבו על זה----בגלל זה העולם נראה כפי שהוא נראה כנראה. הייתי מסכם כך כול מה שנכתב זה נכון! אבל יש לקחת בחשבון שה"בורא" או כול גורם אחר קבע כך במשך הדורות מתחילת האנושות יוסי

גריני

New member
צביעות? או אולי - אטימות???

"במקרה" התגלגלתי לפורום שכול ואובדן... ומה רבה תדהמתי - למצוא שם את אותה ההודעה ערני.... נראה לך שפורום שכול ואובדן הוא המקום לדון באיך אנשים "מקדשים" את זכר יקירם שמת? נראה לך שביטוי כמו "אבל למה לזיין את השכל עם כל המשפטים הסתמיים האלה. מת חייל וכל הסופרלטיבים נשפכים....כאילו מה" - מתאים לשתול אותו בפורום שכול ואובדן??? מה שאומר, ידידי - שלפני שאתה בא בטענות לכל העולם, על איזו "מדינה אוכלת יושביה" אנחנו - כדאי שתבדוק קצת פנימה, את עצמך. ו...כן - הפעם - ההודעה שלי באה לחלוטין ממקום של שיפוט! זהו דבר שאני בדר"כ נמנמעת ממנו - אבל הפעם הבאתָ לי את החלאסטרה!

חני17

New member
ערני..

העולם צבוע כי הוא בחר להיות צבוע הבחורים נוהגים בכבישים כי ככה הם בחרו לנהוג הבחורים שרואים בחרו ורוצים לדקור אחד את השני בחרו לעשות זאת אנשים מתים בתאונות ממחלות מפיגועים כי לכך הם נועדו כך הם בחרו תבחר אתה אחרת

למעלה