העונה האהובה ביותר

ניר4819

New member
העונה האהובה ביותר

עכשיו שיש לנו כבר קהילה קטנה ונחמדה, חשבתי להעלות לדיון את הנושא, מהי העונה האהובה עליכם בסדרה, ולמה? ואיזו עונה פחות אהבתם?

lollapalooza

New member
אני לא יכולה להחליט

נראה לי שהשלישית היא הכי פחות אהובה עלי, אבל קשה לי לבחור אחת. בשלב מסוים העדפתי את הרביעית, אבל אחרי צפייה מחדש בכל העונות... קשה.

בלתי אפשרי בשבילי לענות

כי ראיתי את רובן פעם אחת וזה היה ברצף, רק את הראשונה ראיתי פעמיים בינתיים.

אני משערת שלא הראשונה ולא החמישית.
סביר להניח או השניה/שלישית בגלל בטי ודון. שתהרגו אותי אבל אהבתי כל כך לראות אותם ביחד וכן הם חסרים לי כזוג.
אבל מצד שני הרביעית היתה מדהימה עם כמה רגעים באמת נהדרים, אבל בטי היתה נורא מבאסת. אז לא יודעת.

בטח השלישית... דעיכת דון-בטי. אני זוכרת שממש נהניתי לראות את זה. רגעים קטנים אחרונים של חסד בינהם.

Davy Jones

New member
הרביעית

בגלל שינוי האווירה, משב רוח רענן חדש שנכנס לסדרה, בגלל "המזוודה".. העונה הזו פשוט הצליחה בפעם הראשונה לייצר אצלי הזדהות עמוקה עם דון וגם עם עוד המון דמויות. תמיד חשבתי שזה החיסרון הכי גדול של "מד מן" מאז שהתחלתי לצפות בה - כלומר, יש בה דיאלוגים מבריקים, שנינות מעולה, מראה נהדר ואפילו שחקנים טובים. אבל.. הממ, איכשהו אף פעם לא נוצרה אצלי הזדהות עמוקה לדמויות אחרות, אולי חוץ מלפגי.
העונה החמישית והחדשה, מבחינה זו, עוד יותר עוצמתית. יש ממש סערת רגשות אצל כמה דמויות, וכך גם אצל הצופים. אלא שהעונה הזו מרגישה טיפה פחות מעודנת ומאופקת מהאחרות, אזי אצטרך להמתין עד תומה בשביל להחליט האם היא הכי אהובה עליי עד כה.

Davy Jones

New member
הכי פחות אהובה עליי - השלישית

תהרגו אותי, אבל עד היום אני זוכר את תגובת ה-so what שפלטתי אל האוויר כשדון גילה לבטי את האמת אודותיו. לא יודע למה עשו כזו דרמה מנמלה, באמת שלא. אני רוצה להאמין שרוב בני האדם בוחנים אחרים כששאלת השיפוט הראשונה שלהם היא "מי הם כיום?" ולא "מי הם היו בעבר?".

אבל זה היה כל הקטע

ניפוץ הפנטזיה. שהיא הבינה שכל הזמן הזה לא היה לה את מה שהיא חשבה שיש לה. החלום האמריקאי שהיא חשבה שהיא הגשימה אותו התברר להיות שקר.
שלא לדבר על זה שהיא רצתה להתגרש ממנו עוד קודם ונשארה איתו כי נכנסה להריון. וזה נתן לה עוד סיבה לצאת מהנישואים.

lollapalooza

New member
זה ממש לא "So what"

כשחיים עם בן אדם כל כך הרבה שנים, לגלות שהוא לא מי שהוא טוען ושיש לו זהות אחרת לגמרי - שלא לדבר על העובדה שהוא עבריין, וזה מה שדון - עבריין, כי גניבת זהות היא לא חוקית - זה עניין מאוד גדול. גם אם היו לה סיבות לעזוב אותו מעבר לזו, וגם אם לא.

למעלה