העונה הבאה של "בוסטון ליגל" תהיה האחרונה

gadgad0

New member
העונה הבאה של "בוסטון ליגל" תהיה האחרונה

13 פרקים אחרונים בהחלט בעונה החמישית. את כולם יכתוב דייוויד אי קלי, שפרש מפרוייקט הגירסה האמריקאית ל"החיים על מאדים" הבריטית.

gadgad0

New member
עונות חדשות לכריסטין הישנה, היחידה, וגם

ל-כיצד פגשתי את אמא.

gadgad0

New member
והנה רשימת ביטולי הסדרות (מעודכן לשלשום):

ABC "Oprah's Big Give" "Miss Guided" "Women's Murder Club" "Cavemen" "Big Shots" "Carpoolers" "Men in Trees" "Cashmere Mafia" "October Road" Fox "Back to You" "Canterbury's Law" "New Amsterdam" "The Return of Jezebel James" NBC "Las Vegas" "Journeyman" "Bionic Woman" CBS "Shark" "Moonlight" "Jericho" "Cane" "Welcome to the Captain" CW "Aliens in America" "Girlfriends"

gadgad0

New member
ועניין מוזר שקשור לניק של מנהל הפורום:

השבוע שודר פרק 7 בעונה של הסדרה "רובין הוד". ואיך קוראים לפרק? Show me the money... גט איט? Show me the money 7. מוזר. מאוד מוזר.

שיואו מגניב. ../images/Emo13.gif

לא מגיע לי תמלוגים? אולי אני אבקש מעו"ד אליאס שישלח מכתב ליוצרי הסדרה... עד כדי כך היה משעמם הגמר אתמול,הא? ביתר Zונה..

gadgad0

New member
יש היום ידיעה על אוהד בית"ר שמת מהתקף לב

מרוב מתח במהלך בעיטות ה-11. ואם מדברים על אבל: עו"ד שחר בן עמי ומוני הראל עוזבים את הפועל ת"א. עכשיו אני מתאר לי שורר אבל כבד בין אוהדי הפועל: גם הלך הגביע וגם אבא ואמא (המוכרים יותר כלורל והארדי של עסקנות הספורט) הולכים הביתה.

דווקא יש שמחה על העזיבה של הצמד,

הקריאה שהכי התנגנה בשנים האחרונות בבלומפילד ובמיוחד בעונה האחרונה היא " הווו ההנהלה זונה " אף אחד לא יתגעגע להחלטות הגרועות שעשו הצמד בניהול הקבוצה,וודאי לא לפרידה המבישה מהסמל שביט אלימלך וכמובן להחלטה השערוריתית למנות את גיא ממשפחת הלוזונות למשרת המאמן. כן,עכשיו הם מפזרים בתקשורת הצהרות שהתקציב יקטן משמעותית ושאר הפחדות..אבל אני לא מודאג. עם המאמן המתאים (גוטמן!) ובחירת זרים נכונה וקידום הצעירים המוכשרים של המועדון, וודאי נצליח יותר. עם כל המיליונים של גאידמק וביתר היינו רחוקים פנדל של דגו כדי לשלוח אותם לאלף עזאזל ואת האוהדים שלהם להשחית רכבים אדומים בחניון.. כסף הוא לאו דווקא מתכון להצלחה ספורטיבית.

gadgad0

New member
הייתי עם שחר בן עמי בגן חובה וביסודי

בערך שבע או שמונה שנים בסך הכל הוא היה איתי באותו גן ובכיתה המקבילה ביסודי ברמת חן. בסך הכל לא זוכר ממנו כלום חוץ מזה שהיה ילד טוב ודי חרוץ (שכל הזמן נזלה לו מוחטה מהאף). דווקא העובדה שהתחתן עם מלכת היופי רווית ירקוני די הפתיעה, בהתחשב בעובדה שהוא קצת (הרבה) מכוער וקצת (הרבה) שמן. אבל כנראה שיש לו יתרונות אחרים.

יש מישהו בארץ הזאת שאתה לא מכיר? ../images/Emo3.gif

ולמה מפתיע אותך שדוגמניות נמשכות לכסף?

gadgad0

New member
היתרון הגדול שלו הוא החברים שלו

ג'קי בן זקן וחיים רביבו. אבל ההישג הכי גדול בקריירה שלו היה כשחתך קופון שמן מההעברה של השוער רושטו מפנרבחצ'ה לברצלונה.

assafTV

New member
*איך* פגשתי את אמא

ולפי הבלבול שלך בשמה אני מניח שאתה לא צופה בה, וחבל. מדובר בסדרה גאונית (כן, כן) שמתוכננת יותר מ"אבודים" מבחינת פרטים ועובדות שנרמזות במהלך הפרקים רק כדי לצוץ בהמשך. כל זה יחד עם המון רגעים חמים ואנושיים וכמובן מצחיקים. אלמלא פס-הצחוק המודבק הייתי מצמיד לה את התואר "מושלמת".

assafTV

New member
שביתת התסריטאים

עקב השביתה לא הספיקו לפתח בזמן מספיק סדרות. לכן הרבה סדרות מתוכננות לעלות במיד-סיזן. לא מעט סדרות שבכל עונה אחרת לא היו מחודשות קיבלו הזמנה לעונה נוספת ותמיד אפשר לדחוף ריאליטי - סליחה, נון-סקריפטד - ללוח ולקבל את אותו הרייטינג בפחות כסף.

gilriv

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo207.gif האם אתה חכם מתלמיד כיתה

...,ביום ראשון יתחיל בסטאר וורלד _השעשועון "ARE U SMARTER THAN 5TH GRADER ----- הגירסה האמריקנית ,
זה ישודר אבל בחצות כרגע ------------------------------------------------------------------------------------------------------

למעלה