העונה החדשה ופרטים מעניינים!!!

עומרי 200

New member
העונה החדשה ופרטים מעניינים!!!

קודם כל שלום לכולם! אני חדש בפורום ויש לי כמה דברים להגיד. 1. העונה (בארץ), העונה השנייה, נמצאת בפרק 12 שלה, כאשר נשארו עוד 12 פרקים לסיום העונה (השנייה).מומלץ מאד לראות את הפרק בעוד שבועיים, אחד הפרקים הטובים ביותר של העונה! 2. העונה החדשה (השלישית) תחל בארה"ב ב-8 בספטמבר ותמשיך כל יום חמישי. גם לעונה השלישית 24 פרקים. הפרק הראשון נקרא The Aftermath. 3. מי שלא רוצה לדעת פרטים חדשים ורואה כל שבוע את הפרק שלא ימשיך לקרוא: העונה השלישית נפתחת בערך חודשיים לארח סיום העונה השנייה. טריי (אח של ריאן) נמצא בתרדמת (כן כן... הוא לא מת!) ואנשים מתחילים לחפש תשובות לגבי מה בדיוק קרה.ההורים של מריסה מנסים להגן עליה מאד. קירסטן עוד נמצאת במוסד אך חוזרת בפרק השני וכנראה עם אישה מסתורית שפגשה שם, אותה אישה הולכת לעשות כמה בלגנים... חוץ מזה ג'ימי קופר לא יישאר לשאר העונה ויעזוב אחרי 4 פרקים בערך.ג'ולי נשארת לבדה בפעם הראשונה. לידיעות נוספות, כדאי לבקר באתר:www.spoilerfix.com ולהכנס ל The O.C. תיהנו!

babyR1

New member
איזה פרק מדהייייייייייייייים!!!

תאמת שהסוף שלו היה מדהים.. זה היה כזה הורססססססססססססססס פרק נחמד שמסתיים בנשיקה של מריסה ואלכס זה פשוט מושלם
סת'-בהאמת הגזים עם הקטע של הקפה והחוסר שינה סאמר וזאק-אמא הם משעממים! ג'ולי-סוף סוף חזרה איזה חמודה היא :) ריאן הוא פשוט מתוק

ayala65

New member
הו . אמא שלי ראתה ת'תמונה הזאתי

ועשתה לי כזה: "למה הבחורות האלו מתנשקות
" זה היה משעשע למדי .

babyR1

New member
אמא שלך חמודה..

תגידי לה שהיה להן משעמם אז הן החליטו להתנשק אמא דיי זאת הסצנה הכי שווה שהייתה עד כה בסדרה!

הממ../images/Emo58.gif

בפרק 214 אם אני לא טועה, אז מריסה תבוא לאלכס הביתה ויהיה נשיקה.

למעלה