העונה החדשה של אסתי: הצלחה/כשלון

tal127

New member
העונה החדשה של אסתי: הצלחה/כשלון

מה דעתכם? לדעתי העונה החדשה לא תצליח כמו הקודמת כי חלק מההצלחה של אסתי הייתה בעקבות הכיעור שלה והשינוי שלה....לא סתם פרקי השינוי זכו לממוצע היסטרי של 30 אחוז אבל לאחר השינוי ואפילו בפרק האחרון של הסדרה הרייטינג נחת לעשרים אחוזים בלבד....אז כן הפרומואים מותחים ואני כבר במתח לגלות מיהי האישה המסתורית אבל המתח יפוג כבר בפרק הראשון ואחריו מה יישאר? הבדיחות הגרועות? לא נשמע לי.....הסדרה תצטרך הרבה הרבה מעבר כדי לתפוס שוב את הקהל כל כך...

Double U

New member
אמממ...

לכולנו יש חששות מהסדרה. לא נראה לי שיגלו כבר בפרק הראשון מיהי האישה המסתורית. בוודאי יחכו עוד מספר פרקים עד שיגלו מיהי.

R O O L Y

New member
*מתאפקת-שלא-להתפרץ-לחלוטין*

טל היקר, גם אני, כמוך, סבורה שסדרת ההמשך ל"אסתי המכוערת" הגאונית, לא תניב את אותם הפירות, ואפילו לא חצי. אמנם ניסחת עצמך בצורה וולגרית וחסרת כל טאקט וקשר, אך זה נסלח. אני פחות או יותר מסכימה איתך. לא במאת האחוזים, אך מסכימה. אבל (וכמובן שיש אבל) - לומר שלאחר שתתגלה האשה המסתורית, תישארנה רק הבדיחות הגרועות?! אתה לא מתבייש?! "אסתי המכוערת" היא סדרה בעלת קאסט המורכב מהעשירון העליון של השחקנים במדינת ישראל. ובשפה עממית, בשבילך: שחקנים שכמוהם אף פעם לא תהיה, מותק. אמנם ב"אלביס" שונה מעט הקאסט, והוכנסו אובייקטים טלנובליים (השנואים עליי במיוחד), אך גרעין הקאסט נשאר כפי שהוא, במילה אחת - מושלם. "הבדיחות הגרועות" משכו אליהן אחוזי רייטינג אסטרונומיים, גם בפרקים שלא היה בהם "אקשן" כמו רצח, גילוי אסתי היפה, וכו'. "...הסדרה תצטרך הרבה הרבה מעבר כדי לתפוס שוב את הקהל כל כך..." - אני לא חושבת. כל מה שצריך כדי להגיע לרמת האיכות של "אסתי" זה תעלומה אחת, סוד אחד, שיר נושא גדול אחד, ושייקה לוי אחד. וכמו שהבנתי - את הכל תוכל למצוא ב"אלביס". אז בפעם הבאה שאתה מביע דעתך בצורה כזו בפורום, תזכור - אני פה. רוני.

tal127

New member
לרוני היקרה!

רוני היקרה!! דבר ראשון את יכולה להירגע...שום דבר בהודעה שכתבתי לא נכתב כדי לעצבן מכורים כמוך...הדברים נכתבו בתמימות למרות שאני מודע לרגישות של המכורים כאשר משהו פוגע בבייבי שלהם....בסך הכל הבעתי את דעתי על הסדרה ויותר וולגרי לדעתי לתקוף בצורה כזו (בהודעה כל כך מזלזלת) אדם שכל חטאו היה להביע את דעתו...אז כן, אני גם עקבתי אחרי הסדרה מתחילתה ועד סופה וכן היו בה רגעים טובים יותר לצד טובים פחות (כשבסך הכל, כל הסדרה הייתה בגבול הסביר..ראיתי סדרות טובות יותר ופחות)...הבדיחות היו גרועות לדעתי (מה לעשות זאת דעתי..כמו שלדעתך הבדיחות בסדרה היו קורעות מצחוק וזה לגיטימי לגמרי)אם חיפשתי לצחוק לא היה לי הרבה מה לחפש בסדרה...אני מסכים איתך שהקאסט טוב לא מדהים אבל טוב...כמובן שאין שחקנים ברמה של משה איבגי או רונית אלקבץ שהם ''שחקנים מהעשירון העליון במדינת ישראל'' והשפה עעמית בשבילך: שחקנים שאף פעם לא תגיעי להיות..לא את וסביר להניח שאף אחד מהשחקנים בקאסט ה''נוצץ'' לא יגיעו.....ולסיכום נשאר לי רק משהו אחד להגיד לך...יותר נכון להמליץ לך יקירתי...בעתיד קבלי את דעתם של הסובבים אותך גם אם דעתם לא זהה לשלך...קבלי את זה כמעין עצה לעתיד והשתדלי ליישם זאת (למרות שקשה לי להאמין..)...טל

tal127

New member
אה ועוד משהו....

הייתי מציע לך לשתות מים קרים ולנסות להירגע...לא טוב להיות עצבניים..

ba r2 0 1 0

New member
תלוי בכל אחד

אני בטוח שמכינים תסריט מעניין ומלא הפתעות ואני לא רואה סיבה שזה יהיה פחות מעניין מאסתי.... אולי קצת... אם אתה מדבר על הפרק בו הפכה אסתי ליפה יהיה את באלביס את הפרק בו נגלה מיהי האשה המסתורית... דיי מקביל ומעניין לא?! ובטוח זה לא יהיה בפרק הראשון אלא לקראת סוף העונה, כי גם למפיקים ולתסריטאים של הסידרה יש את הרצון שתהיה מרותק ובמתח ותמשיך לראות כל פעם את הסדרה כדי שלא יירד להם הרייטינג. בהצלחה ל-"אלביס, רוזנטל והאישה המסתורית"!
אני בטוח שיהיה מעניין! נ.ב: רייטינג של 20% זה לא רייטינג טוב???

Double U

New member
תאמין לי שיהיה מעניין

אני בטוח שהרבה אנשים ישמחו לצפות בשייקה לוי מבעד למסך הטלוויזיה. ולא סתם רייטינג היה לאסתי, רייטינג שובר שיאים! קרוב ל40%

Michael jorden

New member
תהיה סדרה מוצלחת לא פחות מאסתי

המכוערת..ריטינג ממוצע 25% או יותר..ובקיץ זה הרבה מאוד

למעלה