העונה החדשה של ניקיטה

canimal

New member
העונה החדשה של ניקיטה

The new season of "Nikita" will be on in Sucot & Sinha Tora. אני לא יודעת אם איכפת לכם או לא אבל רק רציתי לחלוק. אישית, אני ממש מאושרת לגלות את זה!

STEPHANIE W.P

New member
סליחה על הבורות אבל

מה בדיוק הכוונה של המשפט באנגלית? עם זה חדשות טובות על ניקיטה אז כן אכפת לפחות לי ושאלה: את רואה כבר הרבה זמן ניקיטה??

ענבר1

New member
היא התכוונה ש....

ערוץ 3 ישדר בסוכות את" העונה ה5" ואחרונה של ניקיטה למי שלא יודע יש רק 8 פרקים צולמו כמה שהתגעגעתי למייקל וניקיטה אבל זה לפורום אחר לגמרי כבר

STEPHANIE W.P

New member
תודה

את צודקת זה לפורום אחר לגמרי אבל אפשר לראות את ניקיטה בערוץ AXN כל יום. טוב לא נמשיך עם הנושא ותודה שוב

canimal

New member
התחלתי לראות מהאמצע וראיתי שידורים

חוזרים וחדשים אז ראיתי את זה די בג´אמבאליה אחת גדולה.. מה איתכן?

lll_lll

New member
את בטוחה??

זאת הסדרה הכי גדולה בעולם(טוב יחד עם זינה), סדרה ענקית! ראיתי כל פרק איזה 10 פעמים!! אני כבר לא יכול לחכות! רוצים לדבר על ניקיטה? אולי תבואו לפורום טלוויזיה? אני לא רוצה להפריע לזינאים כאן

canimal

New member
אז תגידי, הפרקים בימי שבת...

מה הם? שידורים קודמים ואחד חדש? יש שידור חוזר מיום שישי מתישהו?????? (נחשו מי נרדמה הערב עד 9, ואז התעוררה בצרחות)

lll_lll

New member
את מדברת על AXN?

לAXN יש רק את שתי העונו הראשונות שלה, שאותם הם משדרים שוב ושוב. ניקיטה משודרת בשידור יומי ימי ראשון עד חמישי בשבע וחצי, שידור חוזר למחרת בארבע וחצי. כל יום שישי משודר פרק של ניקיטה, אבל בלי קשר לשידור היומי. ביום שבת משודרים שלושה פרקים של ניקיטה, שבו הם אוספים מבחר של פרקים שלאו דווקא קשורים אחד בשני. וכמו שאמרתי, לAXN אין פרקים חדשים של ניקיטה בגלל שאת שתי העונות שהם מחזיקים ברשותם הם כבר שידרו, ואם את רוצה לראות אותץם מהתחלה את רק צריכה לעקוב קצת אחרי לוח המשדרים. בכל מקרה, לא נראה שהם ישדרו את העונה השלישית והרביעית, ובטח לא את נחמישית.... ודרך אגב, אני בן

canimal

New member
תודה!!!! זה בדיוק מה שרציתי לדעת

יש שידור חוזר של הפרק של יום שישי מתישהו? אוקיי, אתה בן. בן נחמד מאוד ובעל טעם טוב, תודה.

lll_lll

New member
תסתכלי על השידורים היומיים של AXN ו

מתישהוא יהיה הפרק שאת רוצה בשידור חוזר, תאמיני לי, הם לא יפסיקו לשדר את שתי העונות הראשונות
ודרך אגב, באיזה יום ומאיזה תאריך בדיוק ניקיטה תשודר את יודעת במקרה?

canimal

New member
לא. אבל יש לנו תחגים ויש פנאי פלוס

או רייטינג.. ויש אותנו - מעריצים עם פנאי פלוס או רייטינג שיושבים ליד הטלויזיה שעה לפני עם היד על השלט של הוידאו והלחצן של record

למעלה