העונה החדשה

העונה החדשה

לא פה - בחו"ל. לפני כמה ימים NBC הודיעה באופן רשמי כי הבית הלבן חוזר לעונה שביעית וכנראה האחרונה. אמריקן איידול ממשיכה לחסל את הרייטנג אבל לפחות עוד נזכה לגלות מי יהיה הנשיא הבא. עדיין לא מדברים על האפשרות להמשיך לעונה שמינית, אבל הסיכויים לכך קלושים - ככל הנראה הסדרה תלווה את הצוות ביציאתם מהממשל ובכך ייפרדו דרכינו.

ולפיכך שאלה חדשה

עכשיו שכבר רואים את הסוף (בארץ זה ייקח לפחות עוד שנתיים). את מי הייתם רוצים להמשיך ללוות אחרי הבחירות? פרייזר וג'ואי שרדו את ביטול הסדרות שלהם, אז אולי מישהו מהבית הלבן יקבל סדרה משלו, בקריירה חדשה. ג'וש? טובי? סי ג'יי? או שאולי נחזור לקריירה הפוליטית של סאם סיבורן?

gilriv

New member
אליסון ג'אני

היא היחידה שעוד מפורסמת בתפקידים אחרים כולם חוץ ממנה הם וותיקים כבר מרטין שין אולי

Nimst

New member
שתי אפשרויות

או וויל ביילי והנשיא החדש (...), או סאם סיבורן. הם היחידים שיש להם באמת חומר לסדרה משלהם.

תתש

New member
תיקון: ../images/Emo58.gif

ראסל מפסיד את הפריימריז הדמוקרטים והמועמד של ג'וש, סאנטוס זוכה. עוד אפשרות היא אם הנשיא יהיה רפובליקני אז אפשר להמשיך איתו את הסדרה. זה יהיה מעניין כי סדרות מהסוג הזה בדר"כ מציגות את הדמוקרטים כטובים, ולמרות כל החסרונות הבולטים שלהם הם רוצים לעשות טוב. ואם יהיה ממשל רפובליקני זה יהיה מעניין לראות איך הכותבים יציגו אותו.

טלימה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אני מסכימה, בכלל לדעתי ויניק (אלן אלדה) יקח את הבחירות. אני מסכימה שזאת יכולה להיות התמודדות מאוד מעניינת בשביל כותבים מהוליווד. אבל זה נראה שיהיה להם די קל אחרי שהם הפכו את המועמדים הרפובליקנים לדיקסי-קרטס (dixicrates). כלומר, לא יהיה להם קשה ללוות נשיא רפובליקני שכל הזמן נלחם בעיקר במפלגה שלו, כמו שהם הציגו את הדמות של אלדה. הם קצת מפספסים את מה שבעצם קורה בארה"ב הברית היום - הדגש הוא על פוליטיקה ימנית ו"ערכי משפחה", אין את זה בסדרה שלהם. זה לא מציאותי. גם הניסיון הזה בעונה השישית פתאום לעשות שלום בכל העולם (המזה"ת, קובה), לא מציאותי. למרות הכל, עונה טובה
סדרה מעולה ואין מקום לסדרות spin-off, לדעתי

buffgirl

New member
אני לא חושבת שיש מקום ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לסידרה נופסת. כל היופי התוכנית היא הדיאלוגים המדהימים בין הדמויות השונות, והיחסים ביניהן. בכל דמות יש מן קסם כזה שמיוחד ואופייני רק לה. לקחת דמות אחת מהסידרה ולהקצות לה סידרה משלה, עם דמויות אחרות לדעתי לא יתפוס ויהיה גם פחות מעניין. לא הייתי רוצה לראות סידרה על סם סיבורן, הוא לא מחזיק לבדו סידרה לטעמי. כשחושבים על זה, אף אחת מהדמויות לא יכולה להחזיק לבדה סידרה. אם זה נגמר, שיגמר בטוב ובשיא, ואין צורך שיגררו את זה לחינם.

למעלה