העונה החמישית בהחלט שווה...

ofirere

New member
העונה החמישית בהחלט שווה...

חוץ מאיזה שניים שלושה פרקים... הפרק האחרון לדוגמא היה נ-ו-ר-א-י ממש !!! נשארו עוד 3 פרקים אחרונים (כולל זה שישודר היום בלילה...) עכשיו מתדיינים אם להוציא את העונה השישית לשידור עם נשיא חדש... זה כרגע במשא ומתן ואם ישדרו זה יהיה בחצי מחיר מהמחיר של הפרקים בעונות הקודמות כלומר 3 מיליון דולר לפרק... עידכונים בהמשך

תתש

New member
מה שכתבתה לא נכון

עונה 6 כבר יצאה בארה"ב ועוסקת בעיקר בפריימריס של הבחירות לנשיאות שידוע שמהדמוקרטים זה יהיה מאט סנטוס (ג'ימי סמיתס מ-NYPD) וארנולד ויניק מטעם הרפובליקנים (אלן אלדה). המפיקים של הסדרה עדיין לא החליטו מי יזכה בבחירות הכלליות בעונה הבאה שאמורה להיות חצי עונה וגם האחרונה. אני לא שמעתי שרוצים לעשות עוד עונות עם הנשיא החדש וזה לא נראה לי נכון כי למרות שהבית הלבן אף פעם לא הייתה במקום הראשון ברייטינג היא הייתה בעונות הראשונות ב-10 הראשונות עם 20 מיליון צופים ועכשיו היא בקושי עוברת את ה-10. וגם כי לג'ימי סמיתס יש חוזה עם ABC. אבל יכול להיות שאם הרפובליקני יזכה בנשיאות הרייטינג יעלה כי רוב הסיכוים שהוא ירד בגלל שהתוכנית היא שמאלנית מובהקת (היא עלתה בסוף 99 מתי שכולם חשבו שבוש הוא סתם קאובוי מטומטם וגור יקח את המירוץ בהליכה) וזה אומר שאף אחד מהמקוריים לא יהיה בעונות החדשות (אם סנטוס יזכה אז ג'וש יהיה ואולי עוד כמה דמויות) וגם לא נראה לי שהמפיקים יעשו את זה כי הבית הלבן זו לא סתם סדרה רגילה אחת מהמטרות שלה (לפחות בעונות הראשונות) היא לחנך את הציבור בקשר לממשל האמריקאי.

dovyair

New member
בלי סורקין זה לא זה

היו 3.5 עונות טובות - מאז זה רק הולך ומתדרדר. החטיפה של זואי הוכיחה שנגמרו להם הרעיונות הטובים ונאלצים לנסות להיות כמו 24.

gilriv

New member
יש היום הבית הלבן

יש קשר לישראלים היום זה בפרק היום הקבורה אני חושב

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מסכימה, ואתה גם לא מדייק בעובדות

באופן אישי אני חושבת שעונה 5 ממש לא ביישה את הרמה, היו הרבה פרקים שבסופם רציתי למחוא כפיים. אם לא הייתי יודעת שהיה סורקין ועזב, לא סביר שהייתי שמה לב לשוני מהותי. באשר לעובדות - החטיפה של זואי היתה עוד בתקופת סורקין, לא מן הנמנע שזה היה רעיון שלו, ובכל מקרה זו בהחלט החלטה שהוא בחר לקחת (מתוקף העובדה שהוא היה אז עדיין היוצר הראשי).

למעלה