העונה החמישית- עונה מצויינת!!!

pinkdor

New member
העונה החמישית- עונה מצויינת!!!

שלום לכולם אני חדש בפורום ורציתי להביע את הדעה שלי על העונה החמישית טוב אז ככה זה נכון שבלן כבר לא איתנו (ומתגעגעים...) ונכון שהילדים גם כבר לא איתנו (רובם) אבל אין מה להגיד...העונה החמישית פשוט מצויינת! אם תעזבו לשניה את בלן והילדים בצד ותיקחו את העונה החמישית של קטנטנות כסדרה חדשה אז זה פשוט יפה! אתם אולי מאוכזבים מהעזיבה של הדמויות שאהבנו וכ´ו אבל עדין, העונה החדשה היא מעניינת יותר! אתם זוכרים את תחילת עונה 4 שזרקו אבנים (משפחת חואן) ושאבא של דלפינה עלה בגלל המים והנגריה של ראול התפוצצה. זה היה כזה דפוק ומשעמם! העונה הזאת מההתחלה היתה יפה. מההתחלה היו קטעים מצחיקים, רגעים יפים, זכרונות מהעבר וסיפור עלילה חדש ומקסים וכמובן שזכינו להכיר את קנדלה המתוקה שלנו. אז בקיצר...העונה החמישית מצויינת!!! ואני בטוח שאתם תתרגלו אליה. אגב, שמעתי שהעונה השישית היתה העונה הכי טובה בארגנטינה (הכי הרבה רייטינג) אז מומלץ להתאהב כבר מעכשיו! ומי שלא נקשר לסדרה אז שיפסיק לצפות זה וזהו. מי שכן, אתם לא תפסידו! ציוני לעונה החמישית עד עכשיו=10 וכמובן לעונה השלישית אני נותן את מירב הנקודות כי העונה השלישית עדין עוקפת את כל העונות. בינתיים תביעו את דעתכם מה הציון שהייתם נותנים לעונה החמישית: מ-1 עד 10.

עד עכשיו הייתי נותנת לה 6...

כי עד עכשיו הדברים די מאכזבים הייתי אומרת... לא מה שציפיתי... מעיינוש...

למעלה