העונה הנוכחית והעונה הבאה - דיון

ANGELUSPIKE

New member
העונה הנוכחית והעונה הבאה - דיון

מאז שהכריזו שתהיה עוד עונה ובעקבות זה שאנחנו מגיעים כבר לסיום העונה השניה, יש לי הרגשה כאילו שכל העונה הזאת היא בעצם בנייה אחת גדולה לעונה הבאה כאילו הכל בכוונה לא מתקדם כמעט, רק כדי כשהעונה השלישית תגיע נגיד "וואוו היה שווה לחכות", למשהו חוץ ממני יש את ההרגשה הזאת או שזה רק אני. מקווה שיהיה כאן דיון פורה ומעניין. רואי.

לא מרגיש כך ../images/Emo185.gif

אני חושב שלאט לאט (או שזה בעצם יהיה במהירות?) הדברים יתבהרו לנו לגמריי בעונה הזאת. העונה הזאת תגמר עם סוף סגור, לא כמו הקודמת. אני בכלל לא בטוח שתהיה עונה שלישית (למרות שכבר אמרו שזה רישמי וכד') והאמת אני גם לא רוצה. כמעט ואין אף סדרת דרמה לנערים/סדרת דרמה ישראלית בכלל שעשתה 3 עונות והשלישית הייתה טובה..לא צריך יותר מדיי. לפרוש בשנייה-ולהשאיר את הסדרה עם טעם טוב בפה. ראינו מה קרה בסוף של "השמינייה" בגלל העונה השלישית המיותרת.

Superboi

New member
אני דווקא חושב שהעונה השלישית../images/Emo59.gif

של השמיניה בכלל לא הייתה מיותרת, וגם אין לי טענות לגבי הסוף, להיפך. אולי אתם שוכחים שגם בעונה הראשונה של "האי" העניינים נמרחו וזזו לאט. תחפשו שרשורי פרקים ישנים, תראו כמה התלוננו על זה, שכל פרק יש פלאשבקים לא רלוונטיים (בין אם זה סתם פרק פלאשבקים ובין אם זה פרק בו "מגלים" את ההיסטוריה של הדמויות).

Shir Sparotty

New member
מסכימה,עונה שעברה לעומת הנוכחית באמת

נראית מגוחכת.. כל פרק 5 היה פלאשבקים ובתכלס? העלילה עכשוי הרבה יותר מעניינת, אני מבינה הרבה פחות אבל זה מה שגורם לי להישאר ולהבין בסופו של דבר XD

jack 1

New member
לפי דעתי

העונה השנייה של השמינייה הייתה זוועתית,העונה השלישית הייתה הרבה יותר טובה,חוץ מהסוף כמובן.

../images/Emo183.gifאני הבנתי מספר דברים

השמיניה ממש לא נמרחה על עצמה. אני ממש לא רוצה עונה שלישית, בואו וננסה לפרוש בשיא.אם והעונה הזו תסתיים עם סוף סגור ובלי מסכות(הלוואי שאסתר תבוא לאחת ההיסטוריות!ושמיילו יופיע יותר ופחו פרקי 1909 ופרקים עם פרסים ותחרויות) אז, בסדר, ננסה להשלים.בעונה הזו היו מלא פרקי פלאשבקים, וקווים עלילתיים מתוחים מדי, וטעיות בעלילה(סלנג אצל דמויות מ-1909, נו טוב איך אפשר בלי סלנג?)והאופציה של קאיראן בשתי היסטוריות ועלילות "צד" לכמה פרקים... הקונספט של הפרקים הראשונים היה בסדר, אך הדברים צפויים מדי. בקיצור, הכי הגיוני-עונה רביעית לשמינייה!אולי עם חבורה אחרת(אתם הבנתם למה?). לא יהיה שווה לחכות, נחכה לשווא.אני מקווה לשנות את הקו העלילתי במעט ולהוציא את הדמויות הקרציות.

מישהו 2

New member
השמינייה

או תוכנית שדומה לה בעיקרון כבר לא תהיה, עדיף שגיורא יעשה סדרה חדשה, אחרת בלי קשר לזמנים אבל עדיין שתהיה בדיונית כי אני לא סובל דרמות ודברים כאלה

סתם שאלה..

בחתימה שלך כתוב : האי 1299- אני לא טיימר, אבל אני יודע שהפורום הזה כיף. אמ.. חח מה הקשר אני לא טיימר? כאילו מי שלא טיימר לא אמור לדעת שהפורם כיף? לא הבנתי כלכך את ההקשר..

הסבר על החתימה, לכל המעוניינים

סלנג...או הבנה שגויה שלי. אני מסביר לעצמי(לא באמת)שטיימרים הם בעלי סמכות לקבוע דברים.
הביאו לי בחינם מלא קלפים ישנים של "האי"!

למעלה