העונה הראשונה בוידאו

tampr

New member
העונה הראשונה בוידאו

היי כולם, יש לי את העונות מוקלטות על וידאו. אבל- אין לי את העונה הראשונה ואני מעוצבנת בטירוף מזה.... מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העונה הראשונה מתורגמת על וידאו? ממש מחכה לעזרה שלכם תודה מראש תמר

Nimst

New member
את יכולה להגיד אותה בדיוידי

מהאתר של אמאזון.. אני די בטוחה שלא הביאו אותה לארץ, ושלא יהיה תרגום, אבל שווה לבדוק.

trilliane

Well-known member
מנהל
עונות 1-4 DVD נמכרות בארץ עם תרגום

מחיר "מחירון" כ-300 ש"ח (אפשר להשיג בקלות בחנויות שמוכרות DVD, למשל בסניפי טאואר רקורדס) אבל אפשר למצוא גם בפחות (למשל במיתוס הן נמכרות רוב הזמן באיזור ה-250 ש"ח). אני אישית קניתי את עונה 1 ממש קצת אחרי שהיא יצאה בארץ, כבר לפני יותר משנה. אפשר להזמין אותן מאמזון ארה"ב (אמזון COM) והיתרון הוא ששם הן אכן יותר זולות וגם יש שלל תוספות (שבארץ אין); מצד שני זה לא יהיה תרגום לעברית, וזה כמובן יהיה איזור 1 (NTSC) למי שזה משנה לו. את הגרסאות שנמכרות בארץ (איזור 2, PAL) אפשר לקנות באירופה, למשל באמזון UK (כולל כתוביות בעברית, כן כן!). אלה בדיוק אותן גרסאות (ולכן גם שם הן נטולות תוספות, את כל אירופה מקפחים, זה לא משהו אישי נגד ישראל) והפרש המחיר לא ממש משמעותי, כך שאם רוצים את הגירסה הזו, כבר עדיף לקנות בארץ.

buffgirl

New member
אממ... ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני די בטוחה שיש בבלוקבאסטר בוידיאו, כי בדי.וי.די אני יודעת שיש. ואני חושבת שיש גם עם תרגום, אבל צריך לבדוק את זה.

למעלה