העונה הראשונה-שידור חוזר

• פותח הנושא Ulong
  • פורסם בתאריך

Ulong

New member
העונה הראשונה-שידור חוזר

מיום שלישי תתחיל ביס וויקנד מדי יום העונה הראשונה בשידורים חוזרים. אה.. ובשעה 22:45. צפייה מהנה.

liat tal

New member
יוווווו איזה כיף!!!!!!!

תודה רבה!!!! ממש ממש חיכיתי לזה כבר! את העונה הראשונה לא ראיתי מההתחלה שלה... סוף סוף!

POISEN G

New member
עד פרק 8 אני חושב

שהסדרה מגיעה לרמה מבחינת שאיכות של "עקרות בית נואשות" ו"אבודים" לא שהם קשורות אבל יודעים למה אני מתכוון........ ומ9 זה טיפה טיפה פחות אבל סה''כ כל העונה הראשונה מדהימה השנייה חלשה......

liat tal

New member
עקרות בית נואשות

סדרה מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!!!! מישהו פה עד רואה אותה?

P a r i s

New member
יאפ

ותודה על המידע... זה כזה טוב כי פספסתי מלא פרקים.

אני רואה

או יותר נכון ראיתי, הורדתי את כל הפרקים וראיתי ברצף. לקח לי שבוע, אבל אני מעדיפה ככה, אני שונאת לחכות מלא זמן בין פרקים במיוחד שהם מותחים.

liat tal

New member
אחח כזו סידרה מעולה!

וואו תוך שבוע... וכן, זה כזה מותח!! בפעם הראשונה, כשהתכנית עלתה, שידרו את 2 הפרקים הראשונים, עכשיו אני כל פעם צריכה לחכות שבוע לפרק הבא... ד"א- איזו דמות הכי אהבת שם? אני הכי אוהבת את ברי- מרשה קרוס, כזו ענקית!!!

ayala65

New member
יאו איך אני חולה עליה!

התאכלס- היא הכי שנונה שם . למות עליה

liat tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממש! והנה עד תמונה של מרשה

invisiblegirl

New member
נכון!

וואי ברי הייתה כזאת מעצבנת בתחילת הסדרה, אבל עכשיו? אין עליה! את גבריאל לא סובלת
סוזן חמודה ולינט גם, בערך, איזה מתוקים הילדים של לינט...

liat tal

New member
מעצבנת?!? למה?

ברי מההתחלה היתה הפייבוריטית שלי!! ולגמרי אין עליה!

invisiblegirl

New member
כי...

לא יודעת, היא הייתה יותר מדי קשוחה! עם הילדים והבעל, מין מכונה כזאת, לא מפגינה רגש... אבל עכשיו היא הפייבוריטית
וואי בפרק של אתמול שבעלה סיפר לה שהוא אוהב סאדו והיא החטיפה לו סטירה ואמרה לו "נהנית מזה?" וואי זה היה מעולה! חחח

liat tal

New member
אוקיי

חחח ממש היה מעולה!! והיו המון קטעים כאלו גדולים איתה! למשל מתי שאנדרו הלך למועדון חשפניות ופשוט ישבה איתו שם, כשהיא הוציאה לילדים את כל הדברים החוצה וחילקה אותם בגינה- כשהם רצו ללכת עם רקס חחח זה היה גדול! היא פשוט ענקית!! לגמרי עושה את התכנית!

orale83

New member
וואי נכון!

הכי נקרעתי מהקטע במועדון חשפנות, די אין עליההה!!!

למעלה