העונה הראשונה של הOC מתורגמת יצאה לאחרונה העונה הראשונה של הסדרה, מתורגמת לעברית.
T TheCharm New member 5/5/05 #1 העונה הראשונה של הOC מתורגמת יצאה לאחרונה העונה הראשונה של הסדרה, מתורגמת לעברית.
M mikmik000 New member 5/5/05 #2 וואטטט?! טוב שלא עשו את זה במיליון ש"ח.. 300 שקל?! איזו הגזמה.. טוב נו.. זה ברור שכשאני אראה את זה אני לא אוכל לעמוד בפיתוי ואקנה אבל חפיף..
וואטטט?! טוב שלא עשו את זה במיליון ש"ח.. 300 שקל?! איזו הגזמה.. טוב נו.. זה ברור שכשאני אראה את זה אני לא אוכל לעמוד בפיתוי ואקנה אבל חפיף..
D dht160 New member 5/5/05 #6 איזה מתנת יום הולדת !! יום שבת יש לי יום הולדת ואני מת שיקנו לי את זה ! גיא
T TheCharm New member 5/5/05 #9 היום הייתי בענק הוידאו ראיתי DVD אחד להזכרה של פרקים 1-4, זה נורא נחמד הם גם כותבים מאחורה מחלקים את הפרקים כאילו לתת-פרקים לכאילו הרבה-סצינות ונותנים שמות לכל כזה
היום הייתי בענק הוידאו ראיתי DVD אחד להזכרה של פרקים 1-4, זה נורא נחמד הם גם כותבים מאחורה מחלקים את הפרקים כאילו לתת-פרקים לכאילו הרבה-סצינות ונותנים שמות לכל כזה
ל ליאוריש New member 5/5/05 #10 היום קניתי את הדיוידי של או.סי היה מבצע במקום 299 199 ש"ח בבלוקבסטר... איזה דיוידי שווה~!
ל ליאוריש New member 6/5/05 #12 קניתי בסניף ברמת גן....אבל אולי יש בעוד סניפים.... תחייגו ל*5515 ושמה יעבירו לאיזה חנות שצריכים. ליאור
קניתי בסניף ברמת גן....אבל אולי יש בעוד סניפים.... תחייגו ל*5515 ושמה יעבירו לאיזה חנות שצריכים. ליאור