העונה הרביעית מגיעה

ליאוריש

New member
העונה הרביעית מגיעה

היום יוצא לשידור הפרק הראשון של העונה הרביעית בארה"ב. הפרק את האמת יצא לאינטרנט לפני שבוע ואני ראיתי אותו והוא היה מדהים.... אז שרשור תחילת העונה הרביעית בארה"ב... הגיע הזמן להזיז קצת את הפורום....

תמריקי

New member
כן הוא כבר יצא

ליוטוב אני מוסיפה קישור לחלק ה-1,תחפשו את השאר....

sexyvampire

New member
הפרק ממש ממש טוב../images/Emo47.gif../images/Emo185.gif

אמ.. למטה
יש כזה מדריך להוריד

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

הפרק באמת היה טוב אבל עצבן אותי שהם דילגו על חמישה חודשים. לקחו מאיתנו דברים ממש חשובים: את איך כולם מגלים, את התגובה הראשונית, את ההלווייה... זה כזה בזבוז, רק הדברים שכתבתי עכשיו היו ממלאים פרק או שניים. הייתי כל כך רוצה לראות את ג'ולי מגלה... את סאמר... סאמר כשהיא סוף סוף נכנסה הביתה קרעה לי את הלב, ואיזה חבל שבמקום לברוח לסת' היא ברחה לבראון?

STA1

New member
../images/Emo58.gif401../images/Emo58.gif

וואי, זמן רב שלא כתבתי פה, אתם יודעים איך זה, מעבר לתיכון וזה פי שתיים יותר לימודים ופחות זמן למחשב וטלוויזיה ויותר לשינה.. בכל מקרה התגעגעתיי!! אז כבר שבועיים ניסיתי לבדוק מתי יצא הפרק הראשון של העונה הרביעית והנה הוא יצא והוא ירד לי בטיל, חזרתי הביתה עם החברים וראיתי את הפרק! פרק ממש נחמד, לא מעולה! היו כמה דברים נחמדים, אבל באמת שחבל שלא לפחות הראו את הלוויה, אבל בתכלס נדמה לי שבהמשך העונה יעשה מין פלייבק אחורה, אני מקווה.. וחבל שסאמר שהיא ראתה את קייטלין חשבה שזאת מריסה! אבלה!! והאחים של לוק גדלו בטיול וזה לא הגיוני, אבל לפי הסידרה הם אמורים להיות כיתה י', בני 15 וטוב שהם לא נראים 17..אבל בקטנה.. זוג קופים!! אבל עניינו אותי בעיקר ג'ולי וריאן..הסוף היה נהדר! ושהוא אמר שהוא חייב לעשות את זה ונגמר הפרק!!חזק!!! מחכה לשבוע הבא

../images/Emo58.gif4.01

היא לא חשבה שזו מריסה...היא ידעה שזו קייטלין פשוט זה הביא לה פלאשבאק או משהו כזה...!

גם קייטלין ../images/Emo58.gif

גדלה בטיל... תוך איזה שתי עונות היא גדלה מגיל 11 לגיל 15 והיא מעצבנת רצח.

למעלה