העונה השלישית

psycho girl297

New member
העונה השלישית

היי אני חדשה פה ויש לי שאלה מישהו מכיר אתר בו אני יכולה להוריד את הפרקים של העונה השלישית? תודה מראש

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

לפי החוקים של תפוז אסור להפיץ פה לינקים לאתרי הורדות פרקים או צפיה אונליין...סורי... את מוזמנת להשאר בפורום ולהשתתף בדיונים למרות החוקים ה"נוקשים"...

psycho girl297

New member
באסה

אז יש לי בקשה אם את יכולה לשלוח לי באימייל אולי אני פשוט מתה לראות את הפרקים אני מאמינה שאת מבינה אותי אם את יכול האימייל שלי הוא [email protected] אני ממש אודה לך אם תוכלי

darklighter

New member
אי אפשר לשלוח פרקים במייל זה כבד מדי../images/Emo190.gif

פשוט תחכי בסבלנות עד שיגיע ליס...עדיף לך בכל מקרה כי בארה"ב הם כל הזמן עושים הפסקות של חודש חודשיים בין פרק לפרק וזה מעצבן וביס ישדרו רצוף פרק בשבוע:)

psycho girl297

New member
באמת התכוונתי לאתר

ואני לא חושבת שמישהו בפורום הזה מסוגל לחכות עד שיס יביאו את התוכנית לא מזמן נגמרה העונה השנייה ביס ככה שיקח עוד זמן עד שהם יביאו אותה לדוגמא אפשר לראות את העובדה שעדיין לא הביאו את העונה ה5 של מגרש ביתי ליס ומי יודע מתי יביאו אותה.

the covenant

New member
בדרך כלל יס די מהירים בלקנות סדרות מארה"ב

אבל על טבעי בארץ יש פחות ביקוש לעומת גיבורים ונמלטים ועם כל הפגרות סביר להניח שיס מחכה קצת הם קונים עכשיו סדרות פחות חדשות בשביל בטחון וכניראה יחכו שרוב הסדרות יסתיימו בארה"ב וכרגע גם אין להם משבצות שידור למגרש ביתי על טבעי וסמולוויל(שבטח יגיע עם על טבעי) וסביר להניח עוד סדרות

darklighter

New member
יפה לדעת שאתה חי...ועכשיו כשאני קוראת../images/Emo190.gif

את זה אני פחות מתבאסת שאין לי יס... אגב לא סיפרתי לך על מדיטציית הרוב זומבי שליXD

the covenant

New member
אבל יס פותחת עוד ערוץ סדרות בקרוב

מה שיהפוך את זה ל4 ערוצי סדרות ואחד ערוץ סדרות ישראלי מה שאומר שהרבה יותר משבצות שידור יפתחו לנו ועוד מלא סדרות חדשות(לפחות 10)

darklighter

New member
איזה כיף לכם../images/Emo190.gif

לי אין מה לראות בטלוויזיה אני מחליפה מיליון ערוצים וכלום...לכן המחשב עובד שעות נוספות

Charmed Or

New member
אם את ממש נואשת,../images/Emo112.gif

תשלחי לי מסר, אני אוכל להסביר לך את מה שאי אפשר לכתוב על גבי הפורום :p

למעלה