העונה השלישית!!!

rifkin1

New member
העונה השלישית!!!

אמנם ראיתי רק 15 פרקים מהעונה אבל עדיין נהניתי ממנה. הפרקים שהכי אהבתי היו 14 ו 15 . איזה פרק אתם הכי אהבתם???

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאני כבר אמרתי לעצמי....

שאחרי שתיגמר העונה הזאת אני אראה שוב פעם את הכל מההתחלה, אבל הפרקים שאני הכי זוכרת שאהבתי היו: 12 היה הרבה סיד ווהן והשבי
11 הפרק שכל מה שקרה לסיד התגלה 4/5 הפרקים שסיד דוקרת את ווהן כדי שלא יחשפו והיה שם את הקטע שהיא קפצה לבריכה מקומה שלישית או רביעית זאת הייתה סצינה מדהימה שמאוד אהבתי. 15 פרק מצויין וגם 14 כמו שאמרת וגם את פרק 13 אהבתי after six

rifkin1

New member
את יודעת...

שג'ואי אלפא התחיל ראה את העונה השלישית הוא כל הזמן הוא אמר לי כמה שהיא לא טובה והיא כלום לעומת העונה השניה והראשונה ושהוא מאוד מאוכזב. אבל שעשינו מרתון של 15 פרקים הוא אמר שזה שונה לגמרי ושהוא יותר נהנה הפעם. עוד הוא אמר לי שאחת הסיבות שהוא בכלל לא נהנה היא בגלל הפער בין פרק לפרק, אז לכן אני חושבת שכל אחד צריך לקחת איזה יום ופשוט לעשות מרתון עונה 3 ואז הוא יראה כמה היא טובה.

joyalfa

New member
תומך../images/Emo24.gif

אני מאשר כל מילה שריפקין אמרה נראה לי שתגיע העונה הרביעית אני פשוט לא יראה הרבה זמן ואז שאני וריפקין נתראה אנחנו נראה אותה ביחד גם כי זה כיף לראות רצוף וגם כי זה כיף לראות ביחד עם מישהו שאוהב את הסידרה כמוך.

rifkin1

New member
אאאאאאאאאאוווווווווווווווווו.......

ג'ואי אלפא אתה עדיין מנסה לשכנע אותי לראות 24?

Wiccan Scorned

New member
כמעט כל החצי השני של העונה../images/Emo58.gif

אחרי שהעונה תפסה תאוצה והכל התגלה, העונה ממש השתפרה... אפשר להגיד שמפרק after six נדמה לי עד לפרק 20, שלא הכי אהבתי, אהתי את כל הפרקים... וגם הפרקים עם הקפיצת ראש מקומה המיליון....חחחחח

למעלה