העונה השלישית? מישהו יודע מתי היא תצא לדי וי די? או תגיע לבלוק?
ה הגלילית עם השוקולד1 New member 11/12/05 #1 העונה השלישית? מישהו יודע מתי היא תצא לדי וי די? או תגיע לבלוק?
C cry for a shadow New member 11/12/05 #2 אממ היא שבוע הבא נגמרת בארה"ב, אני משארת שזה עניין של חודש-חודשיים-שלושה... אוף מה אני אעשה כל כך הרבה זמן בלי ניפטאק? היה לי מזל ששלושת העונות הראשונות באו לי כמעט ברצף אוף
אממ היא שבוע הבא נגמרת בארה"ב, אני משארת שזה עניין של חודש-חודשיים-שלושה... אוף מה אני אעשה כל כך הרבה זמן בלי ניפטאק? היה לי מזל ששלושת העונות הראשונות באו לי כמעט ברצף אוף
מ מיסיס בלק New member 12/12/05 #3 מממ? oO איך שבוע הבא נגמרת ? הפרק האחרון ששודר למיטב ידיעתי, 3X12, וכמו שאני יודעת הולכים להיות גם 13, 14 ו 15. מממ
מממ? oO איך שבוע הבא נגמרת ? הפרק האחרון ששודר למיטב ידיעתי, 3X12, וכמו שאני יודעת הולכים להיות גם 13, 14 ו 15. מממ
C cry for a shadow New member 13/12/05 #4 הו, רגע, התבלבלתי... לא אמורים להיות 14 פרקים בעונה הזו? ושבוע שעבר היה הפרק ה12 רגע, אני מבולבלת לגמרי
הו, רגע, התבלבלתי... לא אמורים להיות 14 פרקים בעונה הזו? ושבוע שעבר היה הפרק ה12 רגע, אני מבולבלת לגמרי
B b u s t e d New member 13/12/05 #5 ../images/Emo12.gifהזכרת לי תפרודיה על אליאס! אני אשתוק עכשיו אואו ועכשיו הזכרת לי תבלופרס של אליאס כשויקטור אמר שהוא מבולבל!! אואו..
../images/Emo12.gifהזכרת לי תפרודיה על אליאס! אני אשתוק עכשיו אואו ועכשיו הזכרת לי תבלופרס של אליאס כשויקטור אמר שהוא מבולבל!! אואו..