העונה השנייה של רוזוול

nikanore

New member
העונה השנייה של רוזוול

חבר'ה, חבל לכם על הזמן ! אני כבר בפרק 18 של העונה השנייה וחוץ מ-2 הפרקים הראשונים, היא פשוט מדהימה (ביחוד פרקים 5 ו-17). יש למה לחכות. מי שרוצה ספויילרים שיכתוב לי מסר.

h e n y

New member
לא יודעת...

אני ראיתי את כול העונות כמעט ודווקא את עונה שנייה לא אהבתי
{בגלל שאין שם הרבה ממקס וליז
והכול יותר באופן חייזרי ולא רגשי, אתם-אלא ששונאים את מקס וליז ביחד- תאהבו את זה
} בכול אופן העונה השלישית הייתה הכי יפה, יש שם קצת מהכול

nikanore

New member
העונה השנייה

כן, באמת יש פחות ממקס וליז שם ואני מודה שהשלושה פרקים האחרונים היו מאוד מעיקים אבל מצד שני,נהניתי מהיצירתיות של הכותבים ואיך שהם חשבו עם כל דבר מראש. יש לדוגמא בפרק 5 את הקריסטל הזה שרואים גם בפרק האחרון וכו' וכו'.וחוץ מזה, איך בכיתי בפרק האחרון !!!!! את העונה השלישית עוד לא ראיתי (חוץ מחצי פרק פה וחצי פרק שם) .אני מקווה שבוע הבא להתחיל אותה.

King Of Kromags

New member
ממה ששמעתי (בלי ../images/Emo58.gifים)../images/Emo103.gif

העונה השניה היא נפילה חזקה ביחס לכתיבה הנהדרת ונעלילה הגאונית, משהו, של עונה 1 - ושזה חוזר רק בעונה 3...

שמעת נכון...

בעונה השנייה הכותבים החליטו לחקור יותר את הצד המדע בדיוני יותר של הסדרה ולהזניח קצת את העובדה שזו בעצם סדרת נוער. בעונה השלישית, הסדרה עברה לרשת אחרת וניסו לתקן בעונה הזו את כל מה שהשתבש בעונה הקודמת ולשם כך הביאו את הכותבת המקורית של סדרת הספרים (שעליהם מבוססת הסדרה) לצוות הכותבים. האם הם הצליחו? אתם תחליטו לאחר שתראו את העונה השלישית והאחרונה לצערנו. אגב, לא הכל נורא בעונה השנייה. דמותו של קייל הופכת להרבה יותר מצחיקה ואהובה. צפייה מהנה.

nikanore

New member
עניין של טעם (מכיל קצת ספויילרים)

טוב, מסתבר שטעם משחק פה תפקיד כי ינתיים ראיתי את 3 הפרקים הראשונים של העונה ה-3 והשעמום הרג אותי. בעונה 2 יש יותר אקשן ומתח ובעונה ה-3
הם מתמקדים יותר ביחסים הבין אישיים והקשיים שלהם ואת זה כבר הבנו בעונה הראשונה.

Snidget And Co

New member
../images/Emo153.gifהעונה השניה מדהימה....

ראיתי את כל העונה השלישית וכל העונה הראשונה, וכמה פרקים מהעונה השניה. מבחינת השחקנים והכל- המון דברים קורים... אני חייבת לראות את כל העונה, אני יהיה דבוקה לטלוויזיה ביום שזה ישודר! לא משנה כמה מבחנים יהיה לי! מור.

Dawson girl

New member
יו עשיתם לי חשק...

אני קראתי את כל תקצירי הפרקים של העונה השניה (כן, הרסתי לעצמי...) אבל לא ראיתי אותם. זה נראה מעניין... אז אני אחכה בסבלנות עד שזה יתחיל, השד יודע מתי...

nikanore

New member
העונה השנייה

אחרי שראיתי כבר כמעט את כל העונה השלישית (אני ממש מכורה- אני צריכה גמילה דחוף
) אני עדיין חושבת שבעונה השנייה יש בה יותר אקשן ועניין. העונה השלישית כ"כ זוחלת שבא לי לבכות. כל פרק שנגמר אני מקווה שזה שאחריו יהיה סוף סוף פרק טוב ובינתיים-זה לא קורה.

sweetyheart

New member
../images/Emo58.gif

אני אוהבת את העונה השניה כי יש בה חלקים מיוחדים שלא היו בעונה הראשונה--- כמו שצצים לחייזרים כפילים פריקים... או שרואים פרק שלם בסגנון צבאי... או שמגלים שיש איזה מייקל אי שם בוילה ענקית.... והדברים האלה הם אלה שעושים הכי מגניב בעונה החדשה....

nikanore

New member
כן נכון

העונה השנייה באמת מעניינת. לא הבנתי על איזה מייקל חדש בוילה ? זה אותו מייקל ואותה מריה רק שהם החליטו לנצל את הפינוקים שמציעה הוילה.

nikanore

New member
הבנתי על איזה מייקל את מדברת|ספוילר

התכוונת לסבא ההוא שמייקל הוא ההעתק שלו נכון ?

sweetyheart

New member
יעעעעע!

(אני מושפעת מגרמניה (הייתי במשלחת שם....(ומי שלא הבין יע זה כן בגרמנית...)))

למעלה