העונה השנייה

JACK BRISTO

New member
העונה השנייה

למי שצפה וראה את היחסים בין ראין ללינזי- גועל נפש! הם אחים! (טוב,אין קשר דם), אבל זה לא אומר שהם יכולים להיות ביחד.מה שמצחיק זה שראין הוא חבר של אחות של קירסטון,מוזר. חבל שקירסטן לא תפסה אותם לפני כן...

../images/Emo58.gif מעליי

בבקשה לסמן פעם הבאה שאתה מדבר על פרקים שעוד לא שודרו בארץ.
לאותם פרקים גם כאן הם לא אחים, היא דודה חורגת שלו כי היא אחות של האמא החורגת שלו. בכלמקרה, זה מגעיל בלי קשר.. כי לינדסי מעצבנת רצח וריאן הרבה יותר טוב עם מריסה.

../images/Emo58.gif מה גועל נפש ???

איזה אחים ואיזה נעלים ? לינזי היא חצי אחות של קירסטין, שהיא האמא המאמצת של ראיין אין בינהם קשר דם. !!!!!!! ראיין ולינדסי כל כך חמודים ביחד אני אוהבת אותם ביחד יותר מאשר ראיין ומריסה.

IDOffryn

New member
יש לו איזה קטע../images/Emo58.gif

להיות חבר של בנות מעצבנות.

../images/Emo58.gif אז זהו ש..

אני חושבת שלינזי לא מעצבנת ושהיא ממש מתאימה לראיין. ואני כנראה בדעת מיעוט פה בפורום אבל בפורמים אחרים(באנגלית) הרבה מאוד אנשים אוהבים את לינזי. מריסה לעומת זאת, כן מעצבנת אותי ! היא כזאת רגישה ובכיינית , זה כבר מאוס, היא כמו סמרטוט !!!!

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif מאז..

שהיא גלתה על כיילב ואמא שלה היא כבר הרבה פחות מעצבנת. בהתחלה היא הייתה מתחכמת כזו. לא אהבתי אותה. בפרקים האחרונים היא יותר בסדר. פחות מעצבנת ממריסה זה מה שבטוח..

אין מצבב ../images/Emo58.gif

אני התחלתי יותר לאהוב את מריסה ויותר לשנוא את לינדסי. היא כזאת מעצבנת כל דבר בה.. היא כזו דמות גרועה.

מה את רוצה ממנה ../images/Emo58.gif

יש לה חיים ממש קשים! את חושבת שלך היה יותר קל במצב הזה? שאת בודדה לגמרי ואין לך עם מי לדבר על התקופה הקשה שעוברת עליך? אין לך מושג כמה זה קשה וכואב וזכותה המלאה לבכות.

אני אומרת ../images/Emo58.gif

Big fucking deal אז ההורים שלה התגרשו !! ....חיים ממש קשים גם ההורים של סאמר גרושים והיא בכלל חייה עם אבא שלה (שזה כבר אומר משהו על האמא שלה כי בד"כ ילדים הולכים עם האמא אחרי גירושין) שלא נדבר על מה שראיין עבר לא יודעת, אני רואה אותה בתור בחורה מפונקת ועשירה .שלא מגיבה טוב למשברים בכלל לינזי לעומתה ממש ממש חמודה וחכמה ולא מתוסבכת

אממ ../images/Emo58.gif

אני לוקחת אישית את מה שאמרת עכשיו כי ההורים שלי התגרשו ואני לא התמודדתי עם זה טוב בכלל. זה גם נורא תלוי במקרה, אבל שתדעי לך שזו לא חוויה קלה בכלל. זה נראה לך כזה פשוט כי זה קורה הרבה, אבל זה ממש לא. וזה לא אותו דבר, אמא של סאמר היא לא ג'ולי קופר. האישה הזאת היא פשוט מפלצת, בחייך. וחוצמזה, כנראה שהיה לה מאד רע וקשה אם היא לקחה מנת יתר. דבר שני- היא מרגישה נורא בודדה. ואין לך מושג כמה זה קשה להרגיש ככה.. לא יודעת למה, אני ממש מזדהה איתה ומבינה אותה כי אני מרגישה כמוה. ותאמיני לי שזה מאד לא קל כשאין לך עם מי לדבר, שלא משנה כמה חברים יש לך, את מרגישה הכי לבד בעולם.. זו הרגשה פשוט נוראית.

אה ../images/Emo58.gif

ושלא נדבר על זה שאבא שלה עוזב אותה. אני בכלל הייתי רוצה למות במצב שלה.

אזזז../images/Emo58.gif

מצטערת אם פגעתי בך- לא היתה לי כוונה ואת צודקת, אולי אני לא מבינה איזה כוחות נפשיים דרושים ממך כאשר ההורים שלך מתגרשים. אבל אני עדיין חושבת שמריסה מתמודדת עם זה רע מאוד, כי יש עוד אנשים שעברו את החוויה של גירושים של ההורים ואולי חשבו להתאבד אבל לא ניסו את זה. ואני לא חושבת שהיא בודדה- יש לה את סאמר ואת די.ג'י וגם את ראיין למרות שהם לא ביחד, וגם עכשיו שהיא בערך מקורבת משפחתית ל"כוהנים" אז יש לה גם אותם. וג'ולי קופר היא לא כזו גרועה לדעתי-כל מה שהיא עשתה עד עכשיו היה מאהבה למריסה וכי אכפת לה ממנה ( אולי חוץ מהקטע עם לוק
) פשוט מריסה לוקחת הכול נורא קשה....

אמ.. ../images/Emo58.gif

לג'ולי די אכפת רק מעצמה ממה שאני הבנתי מהדמות. אה-ומהתדמית שלה ושל המשפחה. וזה שיש לה חברים, שוב, לא אומר שהיא לא בודדה. אולי אין לה עם מי לדבר באמת? אולי אין אף בן אדם שהיא מרגישה מספיק נוח ובטוחה איתו כדי לספר לו כל מה שהיא מרגישה? ואולי אם היא כבר כן מצאה בן אדם שמספיק נוח לה לדבר איתו, הוא לא מגיב כמו שהיא מצפה? הוא לא יודע איך לעודד אותה? אין לה את ריאן בדיוק, זה לא נראה כאילו יותר מדי אכפת לו ממנה, או שהם יותר מדי קרובים. ראית איך הוא צעק עליה והיה זבל? וברגע כזה, למי היא תפנה? וזה גורם לה בטח להרגיש לא נוח לדבר איתו. אין לה את דיג'יי, אני חושבת שהם ניתקו קשר. את סאמר יש לה אבל אולי, שוב, היא לא מרגישה מספיק נוח לספר לה מה עובר עליה, או אולי סאמר נותנת לה תחושה שהיא לא בדיוק שם לשמוע. והיא לא נסתה להתאבד-זה היה בטעות. הסבירו את זה בפרק אחרי זה. חחחח מבדר אותי איך אני מתייחסת אליה בתור בן אדם אמיתי, כאילו יש לה חיים מעבר לסדרה. בבאפי זה עוד נורמלי אבל כאן זה קצת מוזר :).

תקווה4

New member
../images/Emo45.gif אני חולה על מריסה!!!../images/Emo58.gif

מזה מה יש לכולם פה למה אתם שונאים אותה??!?!? אני ממש ממממממש אוהבת אותה היא דמות נורא מעניינת ודי מסכנה אין לה עם מי לדבר היא מרגישה לבד ועוד אבאאא שלה עזב אותה.!?!? קיצר מריסה לשליטה!!!!

Jason2

New member
אויויו ../images/Emo58.gif

אני כזאת מסכנה, אמא שלי מנייקית ואבא שלי הלך וחבר שלי יוצא עם מישהי אחרת. אני אשתה עוד קצת ואחר כך אולי אני אהיה לסבית לאיזו תקופה...

אתה לא מבין

שכשאתה רושם
בשרשור שכולו על משהו שכבר קרה בעונה השניה, אף אחד לא מבין שהסימון ספוילר שלך אומר ספוילר לפרקים שעוד לא שודרו? אתה הורס לאנשים - תסמן לאיזה הפרקים הספוילר שלך מכוון! נמאס לי כבר פעם רביעית שאני מסתפיילרת מהספוילר הזה.

Jason2

New member
זה לא ספוילר

אין לי שום מושג מה יהיה בפרקים הבאים. זה היה כזה קטע בהשראת קרן מור בקצרים. וכל מה שרשמתי כבר שודר, אני לא נביא כל מה שרשמתי זה בגדר ניחוש.

משהו כאן מוזר...

אני רואה את הסדרה ב"יס וויקאנד", ושם לא נדמה לי שהגיעו לפרקים עם לינדזי. לינדזי היא זו שמתנחלת אצלם ומתחילה עם ג'ימי, לא? או שזו אחות אחרת? אוף, עכשיו אני מבולבלת.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif קצת מעליי.

לא לשים שם של דמויות חדשות בכותרת
|
והיילי זאת מי שמתנחלת

למעלה