העונה השנייה

7liel7

New member
העונה השנייה

מישהו יכול אולי להגיד לי טיפה על מה שהולך להיות בעונה השנייה מבלי להרוס לי אותה? תודה רבה.

darklighter

New member
יש עלילה עלילתית../images/Emo190.gif

מה זאת אומרת להגיד בלי להרוס?

darklighter

New member
אמממ...../images/Emo58.gif2.01../images/Emo190.gif

בסוף העונה הראשונה ראו שדין סם וג'ון נדרסו...בתחילת העונה שניים מהם יהיו בסדר ואחד כמעט ימות עד שבסוף מישהו אחר ימות במקומו והוא ינצל... (ניסיתי לא להרוס מה;[)

darklighter

New member
בבקשה../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

תהנה מהעונה השנייה

שאלה על העונה ה2

אני כרגע רואה תראשונה..והאמת שבלי ג'נסן לא הייתי ממש מתמכר אליה, פשוט כי כל פרק לא קשור לקודם יש מן רעיון וכל פרק משהו אחר..די מעצבן.. אז העונה השניה נשאמר פה היא עלילתית..זאת אומרת שהיה יותר המשכיות או שעדין כל פעם יצור אחר להשמיד

אממ אז ככה...

העונה השניה באמת קצת יותר עלילתית מהראשונה...בראשונה העלילה היחידה שהיתה, יותר נכון, המטרה שלהם, היתה למצוא את השד שרצח את אימא שלהם ואת ג'ס. ולגלות איפה אבא שלהם. בעונה השניה גם כל פרק הם מתמודדים עם משהו אחר ושד אחר וכל זה, אבל כן יש יותר עלילה שנמשכת מפרק לפרק. לפחות איך שאני רואה את זה. אם למישהו יש דרך יותר טובה להסביר את זה, אתם מוזמנים

ראה לי הבנתי חח

זה לא כמו רוב הסדרות שעושים היום..(לכם הם לא היו מספיק טובים כדי למשוך לעונה 3) כי בדוגרי חוץ מ2 כוסונים שרצים על המסך (ובפרק 17 או 16 גם רואים תקוביות של ג'ארד,שנראה ממש טוב חיחי) אין מה שימשוך .. את מתכוונת שבעונה ה2 יש יותר דגש לפרקים הקודמים, לרעיונות שהתגלו וכו..? היה נחמד אם זה היה כל פרק ממשיך תקודם מאותה הנקודה ולא כל פעם שהם מגיעים למקרה הם ישר מעלים זה לא העבודה שלנו

darklighter

New member
אבל יש עונה 3...ותשובה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

יש בעיקרון עלילה עונתית מתמשכת...יש פרקים שקשורים אליה ויש כאלה שלא אבל גם בהם לפעמים יש קטעים שכן קשורים...

למעלה