העונה ה24 של TAR תשודר בארה"ב בפברואר 2014

העונה ה24 של TAR תשודר בארה"ב בפברואר 2014

עונת האולסטאר שהחלה ב16 לנובמבר השנה והסתיימה ב6 לדצמבר שעון ארה"ב, אמורה להיות משודרת ע"י רשת CBS במהלך חודש פברואר 2014.
עדיין אין שו אינפורמציה באתר הרשמי ל התכנית לגבי הצוותים המשתתפים, אך מה שבטוח שאנחנו כבר מכירים את כולם, כי אלה צוותים שכבר השתתפו במירוץ ולא זכו.

JAMES DEAN

New member
תודה על האינפורמציה

אתה בטוח שיהיו צוותים שכבר השתתפו במירוץ ולא זכו? כי באול סטאר הקודם יוצ'נה וג'ויס זכו במיליון וזכו להשתתף שוב.

B R A Y E R

New member
מנהל
הקאסט של עונה 24, אם זה מעניין מישהו

1. מרג'י ולוק, האמא והבן החירש מעונה 14, שכבר חזרו לעונה 18 חוזרים בפעם השלישית.
2. "פליי טיים" ו"ביג איזי" מעונה 15, שכבר חזרו לעונה 18 חוזרים בפעם השלישית.
3. ג'ט וקורד, הקאובויים המעיקים מעונה 16, שכבר חזרו לעונה 18 חוזרים בפעם השלישית.
4. רייצ'ל וברנדון, הזוג הנודע מהאח הגדול 12+13 ששיחקו בעונה 20 של המרוץ חוזרים לפעם נוספת!
5. נטלי ונדיה התאומות מעונה 21
6. קרולינה וג'ן הזמרות קאנטרי הבלונדיניות מעונה 22
7. דייב וקונור, האב והבן שנאלצו לפרוש בעונה 22 אחרי שסחבו כמה לגים את הפציעה של האבא חוזרים להזדמנות נוספת!
8. ג'ואי ומייגן, החברים המפורסמים מהיוטיוב מעונה 22 חוזרים לעונה נוספת
9. ג'ון וג'סיקה, הזוג המאורס מעונה 22 חוזרים לעונה נוספת (יותר הזוי מבחינתי מהשלושה הראשונים שקיבלו הזדמנות שלישית.. מה הם קשורים?!)
10. לאו וג'אמל האפגאנימאלס מעונה 23 חוזרים לעונה נוספת

11. זוג אחרון שמורכב ממלורי מעונות 17 ו18, ומארק מעונה 20, שמסתבר שהם יוצאים ביחד זמן מה. הזוי ביותר

JAMES DEAN

New member
וואוו תודה, מכל הצוותים שיהיו

אני הכי מקווה שיזכרו האבא והבן דייב וקונור. כי באמת מגיע להם אחרי מה שעברו במירוץ ולפניו.
זאת הולכת להיות עונה חזקה מתמיד כי כל הצוותים חזקים והגיעו למקומות גבוהים.

הנה תמונה ויזואלית שיהיה יותר נוח לראות אותם.

זה לא הוגן שנותנים

לכל כך הרבה צוותים שכבר התמודדו פעמיים במירוץ להתמודד שוב.
מי שהשתתף במירוץ האולסטאר של עונה 18 לא היה צריך להשתתף שוב, כי הוא כבר השתתף פעמיים במירוץ.

JAMES DEAN

New member
מבין אותך לגמרי

פשוט אותם זוגות מביאים צבע ורייטינג וזה כניראה מה שמעניין את ההפקה.
אגב אם כבר מלורי משתתפת אז שתיקח אותי. חמודה הטום בוי הזאת.

לא יאומן
ותודה על האינפורמציה

מסתבר שהיחידות שהשועל שמח על השתתפותן בTAR24 הן קרוליין וג'ניפר, שהיו הפייבוריטיות הכי גדולות של השועל בTAR22 והשועל כל כך רצה שיזכו.

והרי התחזית (ואני כבר מכין את הכובע ;) )

שלישיה סופית -
דייב וקונור, כי הם ליגה מעל כולם
ג'ט וקורד, כי הם רצים מנקודה לנקודה
ג'ון וג'סיקה, בהנחה שהשתן ירד לג'ון והוא למד משהו מהשטויות שלו

מנצחים דייב וקונור.
מודחים ראשונים לדעתי רייצ'ל וברנדון.

מרג'י ולוק לדעתי חווים מלט דאון כמו במשימת התה ונושרים במהלך העונה. אחרת הם יהיו בשלישיה במקום ג'ון (מודח עם אקספרס פס?!) וג'סיקה
פליי טיים וביג איזי הם רק בראוןף נו בריין.
ריצ'ל (The amazing race was supposed to be fun) וברנדון - מלט דאון
נטלי ונדיה זוג בינוני שנהנה מהרבה מזל. מצד שני יותר חזקות מהממוצע.
קרולינה וג'ן... לא יודע. tough cookies אבל לא הכי פיזיות.
ג'ואי ומייגן עסוקים בלעשות צחוקים ולא לוקחים את המירוץ ברצינות
לאו וגמאל נהנו לדעתי מהרבה מזל ומתחרות חלשה. לא יחזיקו מעמד יותר מחצי מירוץ.
מלורי ומארק - זוג נחוש מאוד ומסוכן אבל לוקה גם בבבראון וגם בבריין

לא עונת אולסטאר, אלא עונת הזדמנות שניה/שלישית

אגב - הקאסט שלי לעונת אולסטאר:

רייצל ודייב - נשואים
מייגן וצ'יין - יוצאים
ניק וסטאר - אחים
דייב וקונור - אבא ובן
קאט ונאט - חברות
גיימס ואבבא - גיטריסט וסוכן
אנדי וטוני - אלופים אולימפים בסנואובורד
ג'יימי וקרה - מעודדות פוטבול
רון וכריסטינה - אבא ובת
קרול וברנדי - בנות זוג
רוב ואמבר - נשואים עם ילדים

B R A Y E R

New member
מנהל
פששש נחמד לדעת שגם אתם צופים באמריקאי

זה הרבה יותר מרשים לדעת שמי שהולך להשתתף במירוץ למליון\הישרדות הוא מעריץ או סתם עשה שיעורי בית לפני וראה את הגרסא האמריקאית

בכל אופן - רוב ואמבר? רציני? נראה לי שהם מיצו מעל ומעבר אחרי פעמיים במרוץ, 4+2 פעמים בהישרדות ובעוד חלטורות ריאליטי שונות ומשונות

ואת רייצ'ל ודייב ואנדי וטוני אני כבר לא כ"כ זוכר, אבל הם זכורים לי כדי שחצנים ואנמיים..

B R A Y E R

New member
מנהל
ובא לי גם לנסות להרכיב אולסטארס משלי

אז הייתי משאיר מהקאסט של עונה 24 את:
לאו וג'אמל - הבני דודים מאפגניסטן.. אחד הזוגות המגניבים והמרעננים

ברנדון ורייצ'ל - הזוג מהאח הגדול שהספיקו כבר להתחתן! חובה להחזיר אותם וטוב שהם חוזרים :)
קרוליין וג'ניפר
- חברות וזמרות קאנטרי - חמודות ותותחיות

ג'ואי ומייגן - החברים שמנהלים ערוץ ביוטיוב - כי פשוט כיף לשנוא אותם

ודייב וקונור - אב ובנו - שהיו זוג חזק מאוד והפציעה שלהם באמת הייתה טראגית.. מגיע להם צ'אנס נוסף..

עוד הייתי מוסיף -
אית'ן וג'נה מעונה 19, הזוג מהישרדות שמאז הספיק להפרד
אבל הם היו חמודים ועפו רק בגלל רמז טריקי שהפיל עוד הרבה אנשים, וכי זה היה לג של הדחה כפולה... ביאס מאוד
ואני בטוח שהם היו מגיעים רחוק מאוד אחרת..
ביל וקאתי - הסבא והסבתא החמודים.. אני לא זוכר בכל העונות שראיתי אף זוג מבוגר שהיה כ"כ חזק ושרד כ"כ הרבה!
נרי וג'יימי הסוכנות מעונה 20 שהיו זוג נשי חזק וכיפי :)
ארני וסינדי - זוג המנצחים הכי אהוב עלי אולי :)
דן וג'ורדן - האחים הנחמדים מעונה 16

ואם אני מוסיף עוד זוג בשביל לתת לו צ'אנס שלישי....
ברור שזה שרלה ומירנה
הכי אהובות עלי אבר!

קבלו גם את צוותי עונת האולסטאר של השועל

ברוק רוברטס וקלייר צ'מפלין, המנחות המתוקות, שהיו הפייבוריטיות הכי גדולות של השועל מעונה 17
קייטלין קינג ובריטני פלטשר, החברות הטובות, שהיו הפייבוריטיות הכי גדולות של השועל מעונה 21
איימי פרודי ודניאל גייל, הבחורה עם הרגליים התותבות והחבר שלה, מעונה 21, שהשועל הזיל דמעות כשהם הודחו כל כך מוקדם.

ג'יימס ווהן וג'יימס דייויס צמד הצ'יפנדייל התותחים, שהיו החברים הכי טובים של הפייבוריטיות הכי גדולות של השועל מעונה 21
קרוליין קאת'בירת' וג'ניפר קוהל, זמרות הקאנטרי המתוקות והיפות, שהיו הפייבוריטיות הכי גדולות של השועל והכי קרובות לגמר בעונה 22
ליאו טמורי וג'מאל זדראן, הבני דודים האפגנים המגניבים, שהיו החברים הכי טובים של הפייבוריטיות הכי גדולות של השועל, והכי קרובים לגמר בעונה 23
אלי מלו ואשלי קוברט, צמד מחליקות הקרח היפות והמתוקות, אך הקלולסיות, שהיו הפייבוריטיות הכי גדולות של השועל מעונה 23
ליז ומארי קאנאוואן, התאומות היפות, שהיו הפייבוריטיות הכי גדולות של השועל מעונה 19
נארי עבייד וג'יימי גריץ, צמד הסוכנות הפדרליות שהתחזו למורות, שהיו הפייבוריטיות הכי גדולות של השועל מעונה 20
קרי פול וסטייסי באוורס, הבנות דודות הכפריות המגניבות מעונה 20
דייב וקונור או'לירי, האבא והבן, מעונה 22, שהיו תותחים והמשיכו את המירוץ למרות פציעתו של האב, עד שלא יכלו יותר להמשיך ונאלצו לפרוש. כי מגיעה להם הזדמנות נוספת.

רוב ואמבר

מקום שני בעונה הראשונה שלהם (והיו ה team to beat)
מקום ראשון בשלושת הקטעים הראשונים והודחו ברביעי בעונה השנייה שלהם. הודחו כי הצלם שלהם ניתקע במכס...
זוג חזק ברמה אחרת של תחרותיות.

גםצופה

Member
מנהל
הם הודחו בעונת האולסטאר

בעיני בעיקר בגלל השחצנות שלהם...

אולי זה מה שרצו שנראה - אבל הם היו בעיני זוג מבחיל מאד...

גםצופה

Member
מנהל
איזה יופי שיש עוד עונת אולסטאר...

ופתחתי את ההודעה של שמות הזוגות - אני בהלם שמלהקים את מרג'י ולוק פעם שלישית

זוג מעצבן מאד...

למעלה