העונה תתחיל צילומים באוגוסטוט!!!!1 כך אמר טל מוסרי!!!!
P panda0zombie New member 6/6/17 #1 לא בהכרח אל תשכח שכתיבת העונה הקודמת הייתה די איטית (חיכינו לה מלא זמן) ובכל זאת לא קיבלנו עונה ששווה את ההמתנה יכול להיות שכתיבה מהירה דווקא אומר משהו טוב? שהיה לגיורא פרץ של יצירתיות והשראה ורעיונות..
לא בהכרח אל תשכח שכתיבת העונה הקודמת הייתה די איטית (חיכינו לה מלא זמן) ובכל זאת לא קיבלנו עונה ששווה את ההמתנה יכול להיות שכתיבה מהירה דווקא אומר משהו טוב? שהיה לגיורא פרץ של יצירתיות והשראה ורעיונות..
dar dahan Member 6/6/17 #1 דווקא נראה לי שזה טוב גיורא כתב את העונה השלישית של החממה ואת העונה השנייה של שכונה דיי במקביל, או חצי חצי כזה. ועכשיו כבר היה לו זמן לכתוב את זה.  
דווקא נראה לי שזה טוב גיורא כתב את העונה השלישית של החממה ואת העונה השנייה של שכונה דיי במקביל, או חצי חצי כזה. ועכשיו כבר היה לו זמן לכתוב את זה.  
י יוסי חייט חדש New member 6/6/17 #1 זה לא טוב כלומר, קיבלנו שתי עונות גרועות מאוד...   ומי שנפגע זה אני ומירי!
dar dahan Member 7/6/17 #1 התכוונתי שזה טוב לגביי העונה השלישית של שכונה לא התכוונתי שמה שגיורא עשה לעונה 3 של החממה ועונה 2 של שכונה זה טוב. ממש אבל ממש לא.    
התכוונתי שזה טוב לגביי העונה השלישית של שכונה לא התכוונתי שמה שגיורא עשה לעונה 3 של החממה ועונה 2 של שכונה זה טוב. ממש אבל ממש לא.