העוסית שלי איימה להוציא לי צו בית משפט מה עושים ?

העוסית שלי איימה להוציא לי צו בית משפט מה עושים ?

לפני כמה ימים היה לי ביקור של העוסית כי עזבתי את הוסטל ואני חודש וחצי בבית בלי תעסוקה , אז היא שאלה אותי מה אני מתכנן לעשות אז אמרתי לה שאני רוצה להתקבל לבית לחיים לכשורית אז היא אמרה שזה לא רלוונטי כי אני אוטיסט וזה למוגבלים שכלית מה שבכלל לא נכון אני מכיר את פילסוף משם והוא אוטיסט ובכלל גם כותב נסיתי להסביר לה בתקיפות שזה לא נכון והיא כל הזמן פסלה אותי דחקה מה אתה רוצה לעשות מחוץ לכשורית ושהיא מהרווחה לא יכולה לעזור לי להיכנס לשם ושזה לא מכוונה של עניין כספי וזה לא עניינה כי בהתחלה אמרה שזה פרטי ואחר כך אבא דיבר איתה וירדה מזה בקיצור היא שאלה הכם אני רוצה לעבוד אמרתי לא היא אמרה שאם היא רואה שאני ממשיך ככה בבטלה היא תפנה למפקחת ומשם לבית משפט שיחלפו אפטרופוס , אז אני בלחץ בעקרון אני מוכן ללמוד זה החלום שלי ציור או חקר לב אחד מהשניהם , אבל היא שאלה מי יממן אז אמרתי אפשר לקבל עזרה מסל שיקום אז היא אמרה תיגש ואז אבא שלי התערב ואמר זה יקח מלא

זמן ואז היא שינתה את דעתה וכפתה עלי פגישה עם האחראית על העבודה ואמרה עוד וזה דוחה בעיני שאני על הרצף האוטסטי ואני צריך מסגרת וכאלו אין לי דעה

זה ממש הרגיז אותי אז זהו אני מפחד שיעשו לי צו וסבא שלי אומר שלא רוצה להתרעב ואני צריך לעבוד ואחר כך ללמוד והוא יעזור לי אבל לא הכל לקבל על מגש של כסף מה דעתכם הם צודקים ?

זה משפיל אותי פשוט לעבוד במפעל שקומי אני מרגיש אפס עבדתי שם שלושה חודשים וזה היה כזה נורא מה דעתכם ?

מה ניתן לעשות איך לשכנע את סבא להתערב שיורדו מהגב שלי בעניין העבודה ? גם אבא שלי ממש לא רוצה שיקחו לו את אפטרופוס וחושש ואני די מסתמך על זה שבגלל זה סבא כן יתערב ויעזור לאבא ולי טוב זהו שתפתי .

גורג42

New member
אתה בגיר. לעו"ס אין שום זכות להתערב כשאתה מעל גיל 18

מצד שני, דע לך שאת הרווחה ממש לא מעניין החוק, והם הרסו יותר ממשפחה אחת עם הגישה הכוחנית שלהם.

פנה בדחיפות לייעוץ משפטי. מעבר לזה, אין מה לפטפט על זה בפורום. אתה חייב עורך דין, ומהר. ותגיד את זה גם לסבא שלך. לפחות כסף, במקרה שלכם, זו לא בעיה.

ובעצם, יש עוד אפשרות: תמצא רופא שייתן חוות דעת רפואית מקצועית, שבשל היותך אוטיסט שכל שינוי וכל הפתעה עשויים למוטט אותו, הוא ממליץ שהרווחה תרד לכם מהגב אם הם לא רוצים להחמיר את מצבך פי אלף.

זה מה שאנחנו עשינו, כשהם באו לרחרח אצלנו פעם. הם מעולם לא הטרידו אותנו שוב.

אעשה כך

אדבר עם אבא על זה הבעיה שסבא חושב שהיא צודקת כי אני בבטלה אבל נשכנע אותו תודה לך

למעלה