העופר שכטר הזה אידיוט

הקאובוי

New member
העופר שכטר הזה אידיוט

הוא כלכך עסוק בעצמו זה כבר מגעיל.. היא מוכן לעשות כל דבר בשביל מעט צומת לב אפילו היום בתוכנית.. הוא ירד על אמא שלו שנפטרה.. איך הוא מסוגל להגיד דבר כזה (ציטוט: "אמא שלי עוד לא יצאה מהארון") בקיצור אידיוט שמחפש צומת לב.

elalush

New member
תצומת לב זה הדבר האחרון../images/Emo153.gif

שאפשר להגיד עליו... הוא כ"כ לא!!! כותבים עליו בכל מקום, מדברים עליו מלאאאאאא,הבנות מתות עליו-מה הוא עוד צריך? תצומת לב?! אני חושבת שהוא מקבל מספיק
הוא לא "ירד על אמא שלו שנפטרה" כולה הומור שחור מה אתה עושה מזה עניין?! לפחות הוא לא מדחיק את זה ולא מסכים לדבר על זה...

הסיפור עם עפר ואמא שלו זל

עפר חושב שהדרך הכי טובה לתגבר על המוות של אמא שלו הוא בעזרת הומור שחור... הוא מתבדח על זה בכל הזדמנות שהוא יכול כי זה עוזר לו זה לא בשביל צומת לב או כל דבר אחר..

hadas 5

New member
רשמתי את זה מקודם אבל אני ארשום שוב

נכון שהתואמים מכוכב נולד באו אז הם סיפרו על השיר "עוף עם צ'יפס" אז הם סיפרו כאילו שהם מבקשים מאמא שלהם אוכל אז עופר אמר משהו כמו: "אין גם ביקשתי מאמא שלי והיא מתה" ואז הוא ציחקק לו... מה זה אמור להיות
שמתי
שהוא אומר את זה הרבה למה
הוא רוצה שנרחם עליו כאילו

Liloush

New member
../images/Emo32.gif

חחח קלטו שני ברזילי מפרוייקט Y רוצה לגור עם עפר שכטר

Digi Lista

New member
נראה לי שאני כבר מתחילה לדמיין...

אומנם בחיים לא ראיתי את השני ברזילי הזה ואת 'פרוייקט y' כי אין לי לוויין(האמת שגם אם היה לי לא הייתי רואה סביר להניח),אבל תארו לכם את שניהם גרים ביחד...יש לי רעיון לסיפור(טלנובלה...)בנושא
... (מי שמכיר אותי כבר יודע שהרעיונות שלי עלולים להיות מאוד מטורפים...)

למעלה