העורכת מגיבה לטענה שההפקה התערבה.

YMA7

New member
אני לא מאמין לשום מילה של העורכת,

איזה קשקשנית. היא מנסה למכור לנו שאם הפער היה גדול בעוד 10 דקות מיה/עמיחי היו מנצחים. זה ישראבלוף. אם הפער לפני הסיום היה יותר גדול הם היו מגדילים את משקל הגלובוס או מאריכים את המסלול. אני חושב שמיה/עמיחי בכלל לא סיימו את המשימה כי נגמר להם הכח. ואם היא כל כך בטוחה בצידקתה שתזמין בדיקה של מועצת הרשות השניה או של משטרת ישראל כדי הצדק גם ייראה.

Pלמוני

New member
גם אני לא מאמין לעורכת,אבל...

לגבי בדיקה/חקירה-אני לא בעד חקירה ע"י גורם כלשהו. מה שכן-אם הצופים נהנים מהחרא שמאכילים אותם-יבושם להם,ואם לא-אז הרייטינג יקבע אם תוכניות 'ריאליטי זבל' ימשיכו להופיע או לא

JAMES DEAN

New member
המתמודדים מחוייבים לשתוק

יש להם מעיין סעיף כזה. אז לא נראה לי שעמיחי ומיה יערערו בנידון.

Luanne

New member
אלוהים ישמור, איזו שקרנית!!../images/Emo46.gif

"עשר משימות ורק אחת מהן פיזית"?? ומה עם: משימת השחייה בנהר, משימת הניסור, משימת החציר? ושוב, זה בסדר גמור שיש משימות פיזיות, אבל היא פשוט שקרנית! וכולם יודעים שהמשימה האחרונה לא תוכננה מראש. לא מאמינה לאף מילה שיוצאת לה מהפה.

YMA7

New member
../images/Emo45.gif ותוסיפי עוד 2 משימות

1. משימת החביות בהתחלה (שבה מלכות היופי כמעט נשברו). 2. משימת העברת התרנגולות. העורכת הזו ממש חוצפנית. היא מנסה ליצור מצג שוא כאילו התוצאה הסופית נגזרת מסך ההישגים במירוץ. וזה הרי שטויות. יתרון שמושג במהלך המירוץ יורד לטימיון בהמתנה למטוסים ובהמתנה לילית לפתיחת אתרים שונים שפתוחים רק בשעות קבלת קהל. אילו התוצאה היתה נקבעת עפ"י שקלול השגי הצוותים בכל המירוץ ברור שהניצחון היה של הזוג שהיה הבולט ביותר במירוץ - מיה/עמיחי.

Luanne

New member
אני התייחסתי רק למשימות בגמר

לאורך המירוץ היו עוד המון משימות פיזיות, ועדיין שי וגיא שהיה להם יתרון בולט בתחום סיימו ראשונים רק פעמיים.

Luanne

New member
היו צריכים לשאול את הגברת

למה בדיוק צולמה רק משימת הגמר בנפרד? במשך כל העונה היו דיבורים על זה שהגמר ייערך בנפרד, אבל בפועל זה היה רק עשירית ממנו. זה מאוד מעורר חשד! אם לפחות כל משימות הגמר היו מתוכננות מראש מבלי שהפער שנוצר לפני משימת הסיום יהיה ידוע, זה היה נראה הרבה יותר טוב. ועוד משהו - ראיתי בפרומו שתהיה תוכנית איחוד של המתמודדים, מעניין כמה מהטענות הצודקות של המתמודדים בנושא יעברו את סינוני העריכה. ההימור שלי - אפס. בטח יתעסקו בכל השטויות של "למה שמתם לנו פרסה"...

אורדיקי

New member
היא בטח היתה עונה

"אין לי מושג על מה אתם מדברים, כל המירוץ צולם ביחד ובעצם מה שראיתם היה כל המירוץ בשידור חי".

כמה צפוי

שוב היא עורכת עונה עם קטע מכור (לפחות הפעם לא כל העונה הייתה מכורה), ושובס היא מכחישה כל קשר להתערבות ההפקה. למה לא מרחיקים כבר את עבריינית הריאליטי הזו?

YMA7

New member
יש הבדל עצום בין שתי ההפקות,

בהשרדות 1 אכן ההפקה התערבה באופן גס אבל היה ברור שזה נעשה לרייטינג. ההפקה הניחה שאם נועם ודן מנו יעופו בתחילת העונה הרייטינג אבוד. זה לא בסדר, אבל לפחות לא כיוונו את הכסף למישהו ספציפי. לעומת זאת כאן, במירוץ למיליון, העניין חמור מאוד ולדעתי מחייב בדיקת היבטים פליליים. הרייטינג בכלל לא רלוונטי כי המדובר במשימה אחת אחרונה שהוקרנה משך כ 10-15 דקות. יתרה מכך, אף אחד לא ידע מראש על המשימה הזו לכן לא היתה ציפיה אליה והיא לא קשורה כלל לרייטינג. הרי יכלו לעשות את אותה משימה עם גלובוס שמשקלו 50 ק"ג במקום 500 ק"ג ואז מיה/עמיחי היו מנצחים. אבל הם בחרו במשימה בלתי אפשרית לבנות וזאת כדי לתת את הניצחון והכסף לשי/גיא. זה חמור, ומחייב בדיקה האם לא מעורבים כאן שיקולים בעלי אופי פלילי. גם אם החוזה עליו חתמו המשתתפים הוא מוטה הפקה ומאפשר לה לעשות הכל, מדינת ישראל היא מדינה בה אנו רוצים שיהיה ביטוי לצדק הטבעי.

בהישרדות זה היה הרבה יותר גרוע

כי זה היה בעד מתמודדים מסוימים עוד מתחילת העונה, ומכור מההתחלה לטובת דן ונועם, ובהמשך גם נעמה. הם ועוד איך כיוונו את הכסף למישהו ספציפי (בעיקר דן או נועם), וזאת אחת הסיבות שהמושבעים כעסו על ההפקה ובסוף נתנו את הניצחון לנעמה. אבל בלי התערבות ההפקה, אף אחד מהשלושה בכלל לא היה מגיע לגמר, וזה ההבדל. במירוץ, אפילו אם התערבו במשימה האחרונה (שזה כמובן לא בסדר), לפחות שינו רק את הסדר של מקום ראשון ושני. לפחות כל מי שהגיע לגמר הגיע בזכות עצמו, ושאר הסדר של המתמודדים היה נכון. בהישרדות הם לגמרי שינו את הסדר של כל העונה.

אורישקי

New member
דווקא לדעתי

היה מעניין פי מיליון אם סבאנה היו ממשיכים ולא ג'יבארו דן ונועם...בעע

זרבובה

New member
זה מגוחך

לגייס את אמא אלנית....ומה שבאמת קובע פה\ זה שהמשימות נקבעו מראש ולעמיחי =לולא פחדת כמו ילדה קטנה .זה אולי היה פותח פער שאותו יכולת לנצל לזכיה כך שאם יש לך טענות כל שהן.תפנה אותן לעצמך

למעלה