העזרה בבחירה

מצב
הנושא נעול.
העזרה בבחירה

העזרה בבחירה
אני בן 15 ויש לי הרבה שיערות בבטן בחזה ומתחת לבטן וכל החברים שלי הם חלקים באיזורים האלה ורציתי לדעת אם יש דרך חוץ מלייזר שאפשר להפחית את השיערות, זאת אומרת לא להוריד הכל רק להפחית את הכמות אם יש איזו דרך אולי שעווה או משחה שמדללת את הכמות ולא מורידה את הכל כי אז ישימו לב ואני לא רוצה שישימו לב אשמח לתשובות תודה

עזרה בבחירתך

העזרה בבחירה
אני בן 15 ויש לי הרבה שיערות בבטן בחזה ומתחת לבטן וכל החברים שלי הם חלקים באיזורים האלה ורציתי לדעת אם יש דרך חוץ מלייזר שאפשר להפחית את השיערות, זאת אומרת לא להוריד הכל רק להפחית את הכמות אם יש איזו דרך אולי שעווה או משחה שמדללת את הכמות ולא מורידה את הכל כי אז ישימו לב ואני לא רוצה שישימו לב אשמח לתשובות תודה
עזרה בבחירתך
היי
ראשית אסור לך בשום אופן להסיר שיער בלייזר בגיל הזה,זהו גיל עם שינויים הורמונליים והצמיחה שלך תוכפל עם השנים,השיטה שאתה יכול להסיר שיער גם בגלל גילך הצעיר וגם בגלל שאתה רוצה לדלל נקודתית הינה אך ורק אפילציה,

אני לא מבינה בכלל למה גברים מסירים שיער

העזרה בבחירה
אני לא מבינה בכלל למה גברים מסירים שיער
כמובן עניין של טעם, אבל זה בסדר גמור איך שזה. ולהיפך, זה גברי ויפה קצת שיער.

מצב
הנושא נעול.
למעלה