הילד התעורר מבכי האב
חורזת באהבה Well-known member מנהל 24/9/24 #2 נכתב ע"י אבי בן 1231: הילד התעורר מבכי האב לחץ כדי להרחיב... הסרטון אינו פעיל. כנראה רק החברים יכולים לצפות בו.
נכתב ע"י אבי בן 1231: הילד התעורר מבכי האב לחץ כדי להרחיב... הסרטון אינו פעיל. כנראה רק החברים יכולים לצפות בו.
אבי בן 1231 Well-known member 24/9/24 #5 נכתב ע"י חורזת באהבה: הסרטון אינו פעיל. כנראה רק החברים יכולים לצפות בו. לחץ כדי להרחיב... מצטער!!
משתפרת1 Well-known member 24/9/24 #6 נכתב ע"י חורזת באהבה: הסרטון אינו פעיל. כנראה רק החברים יכולים לצפות בו. לחץ כדי להרחיב... מענין, אצלי זה נפתח למרות שאין לי טלגרם.
נכתב ע"י חורזת באהבה: הסרטון אינו פעיל. כנראה רק החברים יכולים לצפות בו. לחץ כדי להרחיב... מענין, אצלי זה נפתח למרות שאין לי טלגרם.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 24/9/24 #4 נכתב ע"י ai27: צפה בקובץ המצורף 117347 לחץ כדי להרחיב...
אבי בן 1231 Well-known member 24/9/24 #8 נכתב ע"י ai27: צפה בקובץ המצורף 117347 לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י ai27: יודעים לא חושבים לחץ כדי להרחיב... חבל מאוד שלא ידעו זאת קודם, אני כבר מזמן מאמין בערבי,מוסלמי, ששוכן באדמה ומעליו שלוש שכבות של שיש!!
נכתב ע"י ai27: צפה בקובץ המצורף 117347 לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י ai27: יודעים לא חושבים לחץ כדי להרחיב... חבל מאוד שלא ידעו זאת קודם, אני כבר מזמן מאמין בערבי,מוסלמי, ששוכן באדמה ומעליו שלוש שכבות של שיש!!