העטיפה של מדל

העטיפה של מדל

אתם חושבים שהיא יפה או מכוערת? אני בין לחשוב שהיא יצירת אומנות ובין לחשוב שהצלם היה ב"היי" רציני. או שהעדשה פשוט נדפקה במשהו. לא יודע, קשה לי להחליט. ושאלה קטנה, האם זה נכון שהעטיפות ובכלל הדיסק שמוכרים בישראל שונים מהדיסקים שנמכרים בחו"ל? *הדיסק אגב ממש טוב. מקווה שאני אתלהב ממנו יותר ככל שאני אשמע אותו יותר.

קונספט במדל?

אני עדיין חופר ומחפש למצוא אם יש קונספט לאלבום ועוד לא מצאתי. תוכל להאיר את עיניי??? וחוצמזה שאלה: מה אתה רואה שם שקשור לאלבום? כנ"ל שם האלבום - "לתחוף את האף"?!

echoes הדים אז רואים שם מים עם

טבעות במים וזה כאילו מסמל את המעבר של הההד באוויר רק שניתן להראות את זה בהמחשה במים.. וזה לפי השורה and everything is green as submarine כלומר והכל נראה ירוק כמו תת מימי אם הבנתי נכון ככה שהעטיפה מסמלת את השיר אקוס

שלום חן

New member
לפי מיטב הבנתי ....

פ"פ בתקליט הזה היו בחיפוש אחר צלילים מיוחדים ויחודיים. הקונספט של העטיפה לקונספט התקליט החיפוש אחר צלילים, הדים מאד קשורה ומתחברת, ולכן ההדים במים לדעתי רעיון גאוני לעטיפה, והארקט דירקטור גאון וחזק מאד. תקנו אותי אם אני טועה.

שלום חן

New member
בכלל...

כשאני מסתכל על רוב העטיפות לתקליטים של הפלוייד, הם מעוררים השראה מבחינה גראפית. העיצוב הגראפי לתקליטים של הפלוייד מאד מאד טובים וניתן ללמוד מהם רבות (למעצבים הגראפיים שבינכם) האין קשר ובסופו של דבר הקשר בין העטיפה לתקליט, המוזרויות באימג'ים של התקליטים מאד יחודיים ומעוררי התפעלות. שבת שלום

holo

New member
אני אוהב מאוד את העטיפה

של WYWH, ממש יפה.. בכלל, אני אוהב אמנות סוריאליסטית, הכי מעניינת אותי ואני תמיד מנסה למצוא את המסרים.

עדיין...

זה לא נחשב לקונספט כמו "הצד האפל" ו"הלוואי והיית כאן", אנימלס וכו', ז"א שירים קשורים זה לזה בתוכן. ועוד נקודה: הפרשנות של "פינק פלויד חיפשה את הצליל המיוחד שלה בשמך השנים " עד שהגיעה לפסגה של "הצד האפל של הירח" - היא, בעיניי, פרשנות של אוהדים שפינק פלויד בשבילם זה מ-1973 ואילך, אוהדים שלא מתחברים, או מתחברים חלקית ליצירות כמו: האיש והמסע, מדל, אטום הארט, מור, אומהגומה, "חי בפומפיי", מוסתר ע"י עננים... שלדעתי זאת פינק פלויד האמיתית! שלא הייתה בשום מסע חיפושים כזה או אחר! ואני מסכים עם מגל בעניין הקשר של העטיפה לאלבום, העטיפה דיברה רק על המאסטפיס של האלבום, ECHOES. מדמה את האפקט בהתחלת השיר, טיפות מים בתוך משהו כמו מערת נטיפים.

One Echoe

New member
לדעתי

העטיפה מאוד דומה באופי שלה לעטיפה של SOS שלא הבנתי מה הולך בה כ"כ.. בכל אופן, עטיפה מדהימה שבהחלט מתאימה לאופי האלבום! רגוע, שליו, מאוד" מיימי ", ובכלל.

נימרודל

New member
לפי דעתי היא נורא יפה...

שמת לב שאם פותחים את הבוק-לט זה אוזן מתחת למים, נכון?

למעלה