העטיפה של Kid A..

kittycatbone

New member
העטיפה של Kid A..

רק עכשיו מסיבה לא ברורה זה עלה לי לראש. אני זוכרת שבפעם הראשונה שיצא לי לראות את האלבום של קיד א', כלומר בחנות או משהו, אז ראיתי את האלבום בעטיפה הזאת
ועכשיו פתאום אני שמה לב שהאלבום Kid A שקניתי, אחרי הרבה מאוד זמן מאז שראיתי את האלבום בצורה הנ"ל, הוא עם עטיפה אחרת.. שאני מבינה אחרי חיפושים באינטרנט שהיא העטיפה שנמכרת לרוב... עכשיו אני שואלת את עצמי, או יותר נכון אתכם! חח.. העטיפה הזאת
היא של גירסא מיוחדת של האלבום? אני זוכרת שקראתי פעם על זה שיש גירסא מוגבלת או משהו כזה לאלבום שבו יש חוברת עם יותר ציורים וכאלה.. האם זאת הגירסא המדוברת? וחוץ מחוברת עם יותר ציורים יש בה עוד משהו מיוחד?? ואם זה באמת ככה.. אז כמה חבל שכשראיתי את האלבום בפעם הראשונה לא קניתי או היה לי כסף לקנות את האלבום

תשובה:

כן - העטיפה המדוברת היא העטיפה של הגירסא המוגבלת של kid a. מלבד העטיפה מדובר פשוט בחוברת קטנה עם איורים מגניבים ומשפטים מוזרים סגנון רדיוהד....אין משהו מוסיקאלית שונה באלבום...

kittycatbone

New member
חבל שזה הפך

למהדורה מוגבלת
כי זה ממש עטיפה מדהימה לאלבום לדעתי
יותר מההוא שעכשיו נמכר בדר"כ..

libro

New member
העטיפות של רדיוהד

הן בגדר יצירות מופת.. לא סתם סטנלי דוונווד www.slowlydownward.com המעצב של כל מה שהם עשו (כולל האתר) זכה על העטיפה של אמנזיאק בפרס העטיפה הטובה ביותר (יש מצב שגראמי?). גם בתור גרפיקאי, לפעמים כשצריך וויב חדש תמיד קל להתחבר אליהן.

Miko G

New member
לפי דעתי ../images/Emo26.gif

העטיפה המקורית הכי יפה
מעבירה תחושה מלנכולית קרירה ומוזרה.

kittycatbone

New member
אני גם ממש אוהבת את העטיפה

הזאת... אבל יש משהו בצבעים של העטיפה השנייה שאני יותר אוהבת...
דווקא השימוש בצבעים חמים עם הלבן ה"צעקני" הזה שכאילו מוחק את הציור שמתחת עושה את זה יותר סוער ואיך להגיד, קריר גם כן?

Miko G

New member
אגב, את יכולה לרכוש אותו עדיין../images/Emo70.gif

כאן! (5$) באתר eBay זה אומנם יד שניה, אבל בדר"כ במצב ממש טוב
קניתי משם לפני כמה שבועות דיסק והוא היה במצב מצויין

גם ל HTTT

יש גרסה מוגבלת הכוללת עטיפה מהודרת של האלבום (עטיפת קרטון ולא פלסטיק), פוסטר ענק של ציור בסגנון שיש על העטיפה וחוברת עם מילות השירים. זה עלה לי בזמנו איזה 20 ש"ח יותר.

Knives Out

New member
הממ בוא נראה לגבי HTTT:

יש לי את הפוסטר - קניתי אותו בהופעה של רדיוהד.. יש לי חוברת של הדיסק ממילא כבר בעטיפה שאני קניתי.. אז זה כמעט אותו דבר בשבילי. P:

kittycatbone

New member
אנלא אוהבת

דיסקים עם עטיפת קרטון, הם פחות מיוחדים בשבילי
וגם פחות נוח לשים אותם בכזה שמחזיק דיסקים!! [לא שבזמן האחרון שמתי את הדיסקים שלי שם, אבל זה רק כי אני עצלנית
]

למעלה