העידכון השבועי

SofyTofy

New member
העידכון השבועי../images/Emo70.gif

[URL='target=_blank']אז מה היה לנו השבוע[/URL]
שוב הוחלף הסקר - הצביעו לסקר החדש
תוצאות הסקר כאן
חדשים: °•°Hello Kitty°•°, L i l A L o, עדייייייייייייייייי, Lana Lang, justinet. סליחה אם שכחתי מישהו וברוכים הבאים לכולם
כידוע מידי יום נפתחים בפורום שלנו שרשורי השידור היומי, אתם מוזמנים להגיב ולשרשר כאוות נפשכם את כל דעותיכם על השידורים, המנחים, האורחים, הנושא וכל מה שהיה. אפשר ומולץ להוסיף ציונים ע"י כוכבים (
).
עודכנו הגלריות
השבוע תוכנן מפגש פורום שלא יצא לפועל, אנחנו נשמח לשיתוף פעולה מכם לגבי מפגש בחנוכה או אפילו בזמן הקרוב, רק הציעו רעיונות.
להזכירכם - מלי לוי ועפר שכטר יופיעו השנה בפסטיגל 2003, "פסטיגל סובב עולם", מומלץ ללכת
בפסטיגל יופיעו המופיעים על ספינת פיראטים בארץ ובעולם.
10 הרווקות המבוקשות ששודר בשבוע שעבר בהנחיית מיכאל ועפר וממש ברגעים אלה, 10 הרווקים המבוקשים משודרת בהנחיית מלי לוי ויעל גולדמן. אל תשכחו - גם אתם מהיום יכולים להעלות תמונות לגלריות
בבקשה, תבדקו שאין את התמונה בגלריה ובידקו שאתם שמים את התמונה הנכונה בגלריה הנכונה. תמונות לא הולמות ו/או פורנוגרפיות יימחקו מיידית המשתמש שיעלה תמונות שכאלו ייחסם מיידית ללא אזהרה מוקדמת. נשמח לקבל תגובות בשירשור זה על העידכון (גם ח"ח יהיה נחמד
), תגובות, הערות, הצעות ומחמאות אפשר להוסיף לשירשור זה או ליצור איתנו קשר דרך המסרים או בדרכים אחרות (ראו כרטיסים אישיים). כדי שנדע שקראתם את ההודעה אנא שרשרו לנושא זה את הסימן "
". אתם כמובן (ואפילו כדאי) מוזמנים להוסיף הערות, הצעות ומחמאות. מנהלי פורום אקזיט, מיכאל וירדן. נא לא לשכוח לסמן את הסימן "
", שיגיד לנו שקראתם את העידכון, ונשמח אם גם תגיבו עליו תודה

elalush

New member
ח"ח איזה השקעה../images/Emo45.gif../images/Emo153.gif

יום חמישי אני נוסעת לאולפנים כנראה אני תיכף אכנס לגלריות לראות את התמונות החדשות ויווו אני
בכם על ההשקעה

../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif

קבלו ח"ח ענקי על ההשקעה
ואיך אתם עושים את הצבע הכחול

SofyTofy

New member
המדריך לכתיבה בכחול../images/Emo103.gif

נמצא כאן (תודה ללירן מפורום חברים על ההסבר שלימד פורום שלם לכתוב בכחול).

spider kisser

New member
וכמובן שרוב הקרדיט מגיעה לוינטרפרש

מפורום הומור[275] שהיה הראשון אני חושב שכתב מאמר בנושא. הייתי מביא קישור למאמר, אבל כבר מאוחר ואין לי כוח, אז תסלחו לי
.

למעלה