העידכון רצח לי את ההודעה

rastotman

New member
העידכון רצח לי את ההודעה

אני רוצה להכין יומן ולהימנע מלחלק 52 שבועות לימים בסרגל כי זה משעמם וגם ככה אני עושה מספיק נזקים כשאני מנסה לכתוב מערכת. רעיונות יתקבלו בברכה
.

rastotman

New member
הסבר מפורט- בבקשה

אני רוצה להכין יומן אבל שתהייה מעורבת בהכנה כמה שפחות עבודה מכנית (מוכרים יומנים כאלה שכל עמוד מחולק בהם בקווים ישרים לשלושה או ארבעה ימים, אבל אני לא מחשב וזאת לא עבודה שאני רוצה לעשות). אולי אני פשוט אכין עטיפה לאחד המילויים ליומנים שמיסתובבים אצלי בבית.
.

av_i_va

New member
רעיון ליומן מיוחד../images/Emo140.gif

הכיני את השלד (החלוקה של הדפים ומיקום לרישום הימים) במחשב. במעט עבודה תקבלי משהו שמותאם לצרכים האישיים שלך. כעת - את יכולה להפעיל את הדמיון וליצור יצירת מופת. את יכולה לרשום למשל את התאריכים של כל חודש בצבע אחר, את יכולה להדביק מדבקות (יש שפע מדבקות יפהפיות בחנויות של הכל ב-2 ש"ח) את יכולה לאגד את הדפים הפוך. (כל חודש לכוון אחר) במקומות מסויימים את יכולה להדביק תמונה במקום לרשום תאריך. לציון ימי הולדת או תאריכים חשובים אחרים,של הורים, אחים, סבים, חבורות/ים טובים, במקום לרשום את התאריך, פשוט להדביק תמונה שלהם... לציון תאריכים "סודיים"
להשתמש בקוד שידע רק לך. אני בטוחה שלא חסר לך רעיונות יצירתיים. מאוד נשמח לשמוע כיצד יראה היומן שלך בסופו של דבר. והעיקר מכל... המשיכי לשמוע בקול אמא ואבא. אני מאחלת לך בשמי ובשם הפורום, שנת לימודים מוצלחת

למעלה