העייפות הגיעה בדיליי...

ילדונט

New member
העייפות הגיעה בדיליי...

אני עייפה עייפה עייפה. כמעט חודש עבר מאז שחזרתי לעבודה, ורק היום אני מרגישה את העייפות. יש עוד דברים שפתאום יפתיעו אותי? וגם משהו לא קשור בכלל אבל משמח קצת. אתמול הוזמנו לעלאש אצל מישהו שלומד עם האיש, שאנחנו לא ממש אוהבים ולא ממש מתחברים, לא אליו ולא אל בת זוגו. סבלנו קשות במשך שעתיים וחצי, ואז ברחנו עם זוג נוסף לאכול עוגת שוקולד ולשתות קפה. היה נורא כיף, במיוחד ששחר היתה כל זמן בית הקפה על יד האיש, ואני יכולתי להעמיד פנים שיצאנו בלעדיה

אצלי העייפות אף פעם לא היתה בדיליי

אני פשוט תמיד עייפה. עכשיו זה רק נהיה יותר גרוע, כי אריאל מתעורר ב4:30 לפנות בוקר ןעש הוא נרדם שוב זה כבר 5:30 וזו בדיוק השעה שאני צריכה לקום. אין לי מושג באיזה גיך נוכל לישון לילה שלם. כנראה שנועדנו להיות עייפות.

מזדהה עם תחושת העייפות ...

לי נראה שזה מצב שילווה אותי לנצח, אפילו שנועה כבר ישנה (ברוב המקרים) לילה שלם. הכל בגלל השגרה המטורפת שלנו. שום דבר לא עושים באיזי אלא בלחץ ובהיסטריה. הלוואי ויכולנו לשנות את זה וקצת להירגע.

יש עוד המון הפתעות בדרך...

מקווה שרובן יהיו הפתעות לטובה
. ומזל שלא נשארתם בעלאש בגלל "לא נעים" אלא הלכתם לעשות משהו בשבילכם.

ציף שלי

New member
אני עייפה כבר 4.5 חודשים ../images/Emo3.gif

ולא נראה לי שזה יעבור אי פעם...

עדי 5

New member
אני עייפה כבר 12 וחצי שנים

יש ימים של עייפות רגילה ויש ימים שאני פשוט מתמוטטת מעייפות ואז רצוי לא להיות לידי.

תנוחי ביום שני

יש לנו אמרה כזו במשפחה - את עייפה - אז תנוחי ביום שני כי היום צריך לעשות
ומחר מוכרחים לעשות
ומחרתיים כבר קבענו עם
וכו וכוכ וכו אז עד יום שני אי אפשר לנוח - וביום שני - עדיף לשכוח איזה יום זה, כי מה פתאום לנוח באמצע השבוע? חכי לסופ"ש - ואז תזכרי שאפשר לנוח רק ביום שני..... הבנת? מתי יום שני? אני עייפה... נ.ב. באמת לא הבנתי איך את מתפקדת על כל כך הרבה מישורים יחד עם עבודה - טוב שקלטת את זה עכשיו לפני התמוטטות. תנוחי. באמת. בראש יותר מאשר בגוף.

למעלה