"העימות הסופי" מתקרב. מידע חשוב--

HUhybrid

New member
"העימות הסופי" מתקרב. מידע חשוב--

"העימות הסופי" מתקרב. מידע חשוב-- מאת גיל ויינשטיין באזור מערכת השמש שלנו פועלים תרבויות חוצניות רבות, שפועלות גם בתוך גופים, ארגונים ופדרציות משותפים. ישנם 3 עיקריים: 1. אימפריית דראקו-אוריון. הוקמה לאחר גירוש "התנינים הגדולים" (כפי שמוזכר במעשה הבריאה), ע"י מניפולציה של תרבויות דראקוניות זדוניות בתרבויות אוריון (הדומות במראן החיצוני למראה החוצנים הקלאסי: עור אפור, עיניים גדולות ומלוכסנות, ראש גדול וכו´), שמזלזלות בבורא הנצחי. החלה להתערב בנעשה כאן על כדוה"א, כדי להשתלט עליו ולסלק את בני האדם. לטענת האימפרייה, כדוה"א שייך להם, שכן הם חיו עליו עוד בתקופה הפריהסטורית, בטרם נברא האדם. כיום, לאחר ששיתפו פעולה עם גרמניה הנאצית, חלק ניכר מהם פרש מהאימפרייה והחל לפעול בכיוון האור. התמסד בעיקר בכוכב זטא-B. המקור נשאר לפעול עם הדראקוניים (הרפטליאניים) בעיקר מתוך כוכב נמסיס (הנקרא גם ניבירו או כוכב X). הרוע שלהם מוזכר כבר עם מעשה החטא בגן העדן של אכילת הפרות מעץ הדעת. 2. פדרציית כלל היקומים (או: פדרציית אנדרו-פליידיאנים). בעיקרה נייטראלית, אך פועלת בכיוון האור ולטובת בני האדם. נתגשבה בעיקר מאנדרומדה ומהפלייאדות. לאלה מהפלייאדות יש מראה אנושי הדומה לסקנדינביים, זכר ונקבה בעלי שער בלונדי וגוף חסון ומוצק. 3. קולקטיב "אשטר" (או מועצת האור. ישנם שמות רבים נוספים). בעיקר מסיריוס ומהנזכר בסעיף הקודם. כל פועלם הוא חיובי לחלוטין, בעיקרו. חלק נייטראלים. הכל מתועד בספרים הקדומים, שהבולט ביניהם ובהישג יד זהו התנ"ך, על כל גרסאותיו. אוריון מוזכר בתור "כסיל", והפלייאדות בתור "כימה" פעמים רבות בתנ"ך, כיש תחרות נצחית ביניהם, של בין רע לטוב (עמוס ח מתוך תרי עשר, למשל). הרוע בא לבצע את התכנית הסופית שלו!! כפי שנזכר בספר יואל פרק ג´ מתוך תרי עשר, למשל. לי נודע והתברר כי אימפריית דראקו-אוריון ניסתה להשתלט עלי, מאחר והיה לי הידע והפתיחות האנושית (כך, למשל, נתקלתי במעין יצור הכלאה של בן אדם ואפור או חלומות רבים שנועדו באמצעות הפחד להשתלט עלי, כגון חלליות שחורות עפות בשמיים עם סימני גלגולות עליהן והן משמידות דברים. היה לי חלום בולט שזכור לרעה שבו חוצן אפור ניגש אלי לבטן ועשה שם משהו מאוד מוזר, שגרם לרעידות חזקות ולכאבים, מהם התעוררתי מ"החלום". כמו כן בקיץ 2002, למשל, הלכתי לישון, ועדיין במצב די הכרתי הגיעו אלי 3 חוצנים אפורים לבית. קיבלתי תמונות שלהם בראש שלי, כי לא יכולתי להסתובב לכיוונם משום ששותקתי לחלוטין. הרגשתי עקצוצים וזרמים מוזרים בצוואר שהתפשטו לחזה. הכל נמשך כמה דקות, ולאחר מכן הם עזבו). בסוף 2002 אירע לי מקרה (חלום כביכול) שבו ישבתי בחדר חשוך ליד שולחן. עשה רושם שזו היתה עליית גג. על השולחן היה נר. לפתע 3 דמויות בדמות אדם, אישה ו- 2 גברים, נכנסו פנימה, מרחפים באויר. היה להם שער בלונדי ארוך, והם לבשו מעין גלימה שחורה. אחד מהם החזיק ספר עב כרס בעל כריכה אדומה, פתח לפני והם החלו להעביר לי מידע, אותו נצטוויתי לרשום בספר. אני לא זוכר את המידע, שהיה רב מאוד, אך כשהספר נתמלא, התעוררתי. במקרה, או שלא במקרה, הגעתי ל"מסמך אומגה", שמה נתברר לי רבות. היה בי דחף עז ב- 4 באפריל 2003 להתקשר לאדם שכבר יצר עימי קשר, שגם לו היו ויש קשרים עם חוצנים וישויות, וסיפרתי לו על המסמך ועל החלום הנ"ל. הוא נדהם, כי סיפר לי שבדיוק ליל אמש הוא חלם את אותו הדבר, על אותן דמויות. יש לנו תפקיד גורלי בעידן החדש, שבא ממש בקרוב. עליכם ועלי, מוטל גם תפקיד כללי להעביר את המסמך הזה לכל מי שאתם מכירים. אני מתנתק כרגע מהרוע הנחשי ופועל בכיוון הרוחני. גם לכם כוח הבחירה בין טוב לרע. השתמשו בו כטוב בעיניכם, תרתי משמע. את המסמך החשוב והאותנטי ניתן להוריד מכאן: (קובץ זיפ) http://www.anomalous-images.com/text/omega.zip אנא קראוהו בעיון ומתוך כובד ראש. תעדו אותו (כגון הדפסה שלו) והעבירו לאחרים. העימות הסופי קרב ובא. גיל.

רבים חשבו ש"זה" העימות הסופי:

אלכסנדר מוקדון, צ'ינגיס חאן, הרומאים, נפוליון, היטלר. היום ככה חושבים האמריקאים ומלחכי הפנכה שלהם.

1337hAx0r

New member
אתה חולה נפש וגם שקרן בנוסף לכל

אני נתתי לך את מסמך אומגה שהוא לא יותר מסיפור מדע בדיוני בפעם האחרונה שדיברנו באי סי קיו,אני מאד מציע לך לקבל טיפול על החלומות וההזיות שלך,גם כן תבדוק את העניין שאתה בונה סיפורים מרגשים סביב כל דבר שזז.

HUhybrid

New member
שלום לך, ואדים

כן, אני זוכר אותך. עלי לציין שנחשפתי למסך הזה עוד לפני שהבאת אותו במלואו לפני. אם תיטיב לקרוא בו, אתה תבין שלא מדובר בשום ספיור בדיוני, בטח שלא יצירה ספרותית. בכל אופן, זוהי בחירתך וזכותך החופשית והמלאה שלא להאמין, ללמוד, להקשיב, להתעניין או/ו לקרוא בעניין זה. אך אנא, אל תמהר להחפז למסקנות ולמעשי שיפוט משמיצים שכאלו בפומבי. אינני שקרן, וכל מה שכתבתי בהודעה נכון ואמיתי, לפחות מבחינתי. אלו הן חוויות אישיות שלי, אז אנא- אל תפגע בזכויות אדם בסיסיות של אחרים. שבוע טוב, גיל.

1337hAx0r

New member
אתה סתם בורח מהמציאות

בזמן שכאן יש מלחמות,פיגועים,מצב כלכלי קשה,סכסוכים פנימיים,אתה ואנשים כמוך יושבים בבועה שלהם ונלחמים באנרגיות רעות ובחייזרים,חבל "שהחייזרים " האלה מחזירים את כל אלה שהם חוטפים,אולי העולם היה מקום יותר שפוי אם הם לא היו נוהגים ככה. כל זה כמובן אם אתה לא ראית חייזרים במציאות שלך ,אם כן כפי שאתה טוען אז תפנה לתום30 ותבקש ממנו מספר טלפון שהוא הביא למישהו בעבר. עוד משהו,איומים ברצח שהחבר שלך מארק גלמן שולח אליי מכיוון שאני יוצא כנגד החייזרים שלך הם בגדר עבירה על החוק ובמקרה הזה החייזרים שלו לא יעזרו לו אם אני אבחר להגיש נגדו תלונה רשמית במשטרה!

HUhybrid

New member
אפנה אל כבודו בגוף שלישי..

מפאת הרכוש הרב שמקיף אותו ("האלוהים" של כבודו) כבודו חושב שאני בורח מהמציאות..כאילו לא כואב לי לפחות כמוהו לשמוע על המקרים המצערים שמתרחשים בארץ. כל טוב לאדונו. גיל.

תום30

New member
נתתי כאן פעם את הטל' של ב"יח גהה

תתקשר דחוף. למרות שלדעתי אתה צריך טיפול ברמה וינאית.

למעלה