העין השלישית...

kikona126

New member
העין השלישית...

עשיתי היום מדיטציה וקרה לי משהו מוזר, הרגשתי את עצמי במעין שלב של בין שינה לעירות, ממש ראיתי את עצמי נכנסת לעולם השינה אבל הייתי "ערה" ואז אני ויושבת (במדיטציה) ראיתי מעין סמטה, שכולה בנוייה מאבנים, כמו האבן הירושלמית, אבל אבנים גדולות, לא הלכתי שם, אלא זזתי שם כמו רוח... ראיתי את המקום הוא זז מהר... ממש הרגשתי את עצמי נשאבת למקום הזה... אחרי המדיטציה שכבתי קצת במיטה, כי במקום להעיר אותי היא עייפה אותי... ואז אחרי מספר דקות הרגשתי כאילו ושמו לי משהו מעלה העיניים (מעל האף יותר נכון בין העיניים) זה לא כאב אבל הרגשתי משהו שזז שם, לא יודעת להסביר במדיוק. ואז הופיע ראיתי מול העיניים (הן היו עצומות) שאני מקבלת אי מיילים (לא זוכרת ממי). מה שמוזר בכל זה, זה שהרבה פעמים אני מקבלת תקשורים בלילה בצורה של אי מיילים או של הודעות בפורום - מה שהגיוני כי המחשב הוא אמצעי תקשורת במציאות... ככה שהוא גם הופך לזה בחלום... מישהו יכול להסביר לי קצת על העין השלישית? (אף פעם לא התעמקתי בזה...)

איזה יופי!!!../images/Emo24.gif

נראה שבמהלך המדיטציה נפתחה העין השלישית! מרגיש לי שבמהלך המדיטציה עשית טיול ללגילגול קודם שלך.... את כל המסעות הרוחניים האלה כמו לגילגולים קודמים, למיימדים אחרים וכדומה עושים באמצעות העין השלישית. ע"י העין השלישית ניתן בעצם לראות בראיה על חושית, מעבר למציאות ולקיים. העין השלישית אכן נמצאת בין הגבות במקום שבו ההודים שמים טיקה וביהדות, הגברים שמים את התפילין על המצח. העין השלישית מהווה גם מרכז אנרגטי (צ'אקרה), אחד מתוך שבעה שקיימים באדם ועוטפים אותו ואת ההילה שלו. העין השלישית מאופיינת בצבע סגול. יותר מאוחר אכתוב תרגיל לפתיחת העין השלישית. ואצרף מאמרים בנושא. ...מיקה אומרת לי "זוזי דורה".... היא רצה שאשים לה דורה במחשב.....

kikona126

New member
אם היית יכולה לראות את קיקי ולהלה

היית שמה לה את זה, הם חמודים!
גם אני חשבתי על הגלגולים, כי זה מקום שראיתי מספר פעמים בחלומות שלי. מקום עם אבנים גדולות, ה"בניינים" והרצפה מאותן אבנים. ויש מעין לחות שם. מעין הרגשה שיש מים, אבל אם אני לא טועה המקום לא קרוב לים, אלא יש שם מעין באר באמצע... מעניין למה זה מופיע לי עכשיו. מה אני אמורה ללמוד מזה? אני אשמח לתרגילים לפתיחת העין השלישית. תודה. וזוזי דורה!

גם אני ישמח לתרגילי העין השלישית.

לא מזמן כתבתי באחד הפורומים שקרה לי לפני שנתיים בערך בדיוק מה שקיקי תיארה לגבי ההרגשה שבין העיניים (מוזר לקרא לעוד משהיא קיקי). היה לי לחץ בין העיניים חמאלה קצת, ועברתי מן מבחן "השבע" כזה בראש. כמו שבועת צופים כזו - להתגייס ללוחמי האור. ומאז אני לא מרגישה את זה יותר. זה היה מן לחץ כזה כאילו ומתקינים לי שם משהוא, ואז כשעצמתי את העניים ראיתי ממש דברים מדהימים... נשבעת שלא הייתי על סמים!

למעלה