העין השלישית

1AcEsHiGh

New member
העין השלישית

שלום לכם, רציתי לשאול בנוגע לעין השלישית כמה דברים. קודם כל, מאז ומתמיד אהבתי מאגיה. אהבתי את העובדה שיש כוחות על טבעיים, והסקרנות העולמית סביב זה עצומה. בכללי אני תמיד חושב ומנסה לפתור ולמצוא הסבר ליקום, לנפש, לקיום ועוד. רציתי לשאול משהו שעניין אותי מאוד: תמיד שמעתי דברים על העין השלישית ועל התפקיד שלה, אבל אף פעם לא קיבלתי הסבר לזה. ואני מרגיש הרבה פעמים (וגם עכשיו) תחושה של.. איך אני אסביר את זה, דגדוג\זרם כלשהו במקום שבו אמורה להיות העין, והתחושה הזאת מוזרה בשבילי. מותר לציין שבזמן האחרון אני מצליח לקרוא צורות שאנשים חושבים עליהם, אבל עדיין לא במדויק. רציתי לדעת מה היכולות של העין? איך אפשר לפתח את השימוש בה? וכמובן מידע. תודה, אוהד.

MetalSinagouge

New member
העין הלישית...

מהמעט שאני יודע על זה, ההסבר המדעי של "המראות הרוחניים" שמקושרים לעין מיוחסים לבלוטה שנמצאת במרכז המוח- Pineal Gland. בבלוטה הזו נמצאים כל החומרים הדרושים ליצירת מולקולת הDMT, שזה סם הזייתי מהסוג שטרנס מקקנה אוהב, אז זה בטח חייב להיות טוב. ביוגה העין הזו היא צ'אקרה, מרכז של אנרגיה "פסיכולוגית" שכזו, לכן גם אתה מרגיש זרמים. זה לא אומר כלום על הקיום או האי קיום של צ'אקרות בגוף אבל זה רעיון שעליו תוכל להתבסס בעתיד בביצוע תרגילים שאנשים מיודעים ממני יפנו אותך :)

gwizard

New member
הסבר קצר

שלום, העין השלישית היא מונח "רחוב" לצ'אקרה (מרכז אנרגטי) אשר נמצאת בין העיניים בנקודת החיבור שבין האף למצח. לפי התורה ההינדית (הודו) המרכז הזה אחראי על כל מה שקשור לחיזיונות, תקשור, ראייה על חושית וכדומה. כל בן אדם עלי האדמות ובחלל יכול לפתח אותה בכדי להגביר אצלו את היכולות המפורטות למעלה והתרגילים לא מסובכים, אך דורשים זמן עד שתוכל לראות תוצאות ממשיות. ישנם אינספור תרגילים באינטרנט וספרים, אך תרגיל בסיסי מאוד יהיה כך: 1. תתמקם במקום רגוע שבו לא יפריעו לך, נתק טלפונים, סגור את הווילונות ועמעם את האורות. 2. קח 3 נשימות עמוקות. 3. דמיין כדור אור בקוטר 5 ס"מ בצבע סגול נוצר איפה שהעין השלישית ממוקמת. 4. דמיין את הכדור הזה מתרחק ממך לאט לאט עד למרחק של מטר. 5. ראה אור לבן יורד מלמעלה ושוטף אותך באורו. 6. דמיין את הכדור חוזר אליך לאט לאט אבל הפעם בצבע סגול בהיר בוהק. 7. הרגש את הכדור נכנס לתוך העין השלישית ומתיישב שם. 8. קח 5 נשימות עמוקות. חשוב מאוד לתעד את כל מה שקורה לך במהלך התרגיל כדי לקבל תחושה של התקדמות. עם הזמן אתה תראה איך ההרגשה נהיית שונה וכמובן שזה יהיה קל יותר. בהצלחה :)

1AcEsHiGh

New member
תודה רבה

תודה שנתת לי את התרגיל לתרגול, רציתי לדעת לאן התכוונת כשאמרת "נק' החיבור בין האף למצח". בין הגבות? המקום שבו אני מרגיש את התחושה המוזרה הוא באמצע המצח.

InvisibleBeast

New member
זה בדיוק איפה שאתה מרגיש

מנסיון אישי: תקח אמצע בין הגבות ותעלה איזה סנטימטר-2... זה אמור להיות בדיוק הנקודה בה אתה מרגיש את הצ'אקרה. יש שם גם סוג של שקע קל ככה שאפשר להרגיש איפה זה אם אתה מעביר את האצבעות. אם אתה עושה תרגיל הרגשת אנרגיה בידיים ומקרב אחת מהן למצח סביר להניח שההרגשה תתעורר לך ישר, גם כשמקרבים לך חפצים למצח או ידיים של אנשים אחרים אתה תרגיש, ולפעמים בלי סיבה נראית לעין.

1AcEsHiGh

New member
נכון :)

בדיוק שם. מעניין. כל פעם שאני מזכיר את הנושא או חושב על זה, וכשאני מקרב את היידיים וכמו שאמרת- אני מרגיש את זה. כשאני מרגיש את זה ליד אנשים מסוימים, או ליד חפצים מסוימים שלא כ"כ קרובים- מסמל משהו לגבי האדם\חפץ?

1AcEsHiGh

New member
../images/Emo207.gif שליטה ביסודות ודברים מוחשיים

סליחה שאני סוטה מהנושא, אבל קראתי כאן עד שליטה ביסודות. הייתי רוצה מאוד -מאוד- ללמוד לשלוט ביסודות, יש לכם תרגילים להתחלה? וכנ"ל גם לדברים מוחשיים.

gwizard

New member
לפני שאתה מנסה לשלוט בדבר אחר

נסה קודם כל ללמוד לשלוט על עצמך. עבודה עם יסודות דורשת מערכת אנרגטית מפותחת יותר ממה שיש לך כרגע, אז אני ממליץ לעסוק קודם כל במדיתציה ותרגילי צ'קרות על בסיס יומי במשך לפחות חודש ואז לראות איפה אתה עומד.

PurpleFilth

New member
באיזה דברים מוחשיים אתה רוצה לשלוט?

כי יש כמה טריקים בbdsm שתרצה ליישם אולי...

למעלה