העיניים החומות הכי כחולות בעולם

שירה 64

New member
העיניים החומות הכי כחולות בעולם

אני עדיין ממתינה לו. להופעתו של הקצין האלמוני ההוא. מבט אחד שלו שווה יותר מאלף מילים של כל אותם המפורסמים שלצידו.(הראו אותו בטקס פרסי האמ"י) אילו רק ידעתי את שמו היה לי קל להגדיר בפניכם אותו.

../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif

אמרתי לך כבר. אם תתני לי קצת יותר פרטים, איזה סצנה הוא הופיע,עם מי,מתי בדיוק אני בהחלט ינסה לעזור.
עינב

שירה 64

New member
לעינב - אודות הקצין האלמוני ההורס

הוא מופיע כמעט בכל ישיבות הקצינים בעונה הראשונה (אינשללא שיופיע יותר בשנייה)וגם בפגישתם עם המח"ט (יש עליו קלוז אפ בזמן כניסת המח"ט). עיניי שקד חומות מדהימות שאי אפשר לפספס (ובהקרנה קצרה מהסדרה בטקס חלוקת פרסי האמ"י לא פיספסו אותו). אם תצליחי לדלות אודותיו קצת מידע זה יהיה גאוני מצידך. אני מקווה בשביל הצופים (ובעיקר הצופות) שברבש יהיה קצת יותר לארג' איתו בעונה השנייה.

מצטערת...../images/Emo108.gif

פשוט אינלי מושג על מי את מדברת... אני ינסה לחשוב שוב אבל באמת שאינלי מושג..

שירה 64

New member
פרטים נוספים אודותיו שאולי יעזרו

ארנבת , הערכתי שיהיה לכם קושי לתת לי מענה אודותיו (ולא באשמתכם). העניין דורש הצצה ארכיונית לפרקי העונה הראשונה (מפני שהעונה השנייה לא תימשך כל זמן שמילואים ה"ריאליטי" תפעל בצפון). אם זה יעזור , אציין בפנייך בדיוק באיזו סצינה של איזה פרק הוא מופיע. וגם , לדעתי , זה הוא שמופיע בתמונה הקבוצתית הראשית ,תמונת השער (לוגו ,סמל או what ever ) הראשון מימין , בשורה התחתונה (כורע ומניף את הנשק). ואל תפחדי מהטרחנות שלי (מבטיחה שלא אטריד אותו מינית).

למעלה