העיניים כואבות

העיניים כואבות

הראש סחרחר הגרון שורף אבל אני עדיין בעבודה והסוף לא נראה באופק
כל מה שאני רוצה עכשיו זה מזרן וכרית. וקרואסון וקפה של תמי ולישון ולישון בוקר טוב לכולם

Tami661

New member
../images/Emo96.gifשל תמי לא הולך אם ה"ולישון"...

זה יותר עם "ולהתעורר יוהוווווווו"
ותגיד... למה עברת לעבוד בפ"ת אם לא כדי שהשליחויות (בתוך העיר) יעלו למעסיק שלך פחות?
[תמי]ד קפה
ואם כבר פתחת, אז נמשיך מכאן...
בוקר טוב לכוווווווולם

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

וואי, הקפה שלך היה עושה לי טוב עכשיו... יום טוב לכל המדוושים באשר הינם/ן...

P u s s i c a t

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

גם פה
בא לי קפה הבוקר... של מקס ברנר שוקולד לבן ואוראו...
כן. הוא קר. אז מה?
קפה חם אוהבת רק שחור. הל. חורף. קיץ. קפה קר - תמיד. גם אם בחוץ 4 מעלות... לחתולה יש אטרף למתוק כבר שבוע... מקווה שמתישהו זה יעבור

מה רע בזה ? למה שיעבור ?

האמת שגם לי השבוע יש את אותו האטרף - משהו בכוכבים את חושבת ? אגב, מבלי שאראה יותר אדיוט מאשר אני כבר נראה עכשיו - מה זה "אוראו" ?

P u s s i c a t

New member
למה?..

כי אטרף למתוק זה רע. יותר מדי מתוק לא עושה לי טוב. משמין. מפריע באימון... וכדי שלא תצא אדיוט - הנה. סנדביץ' מתוק...

P u s s i c a t

New member
מאמי...

טיפ - חינם - ע"ח הבית : מניפולציות רגשיות הן נחלתן של פולניות דביקות שרואות טלנביילות. אם על גברים זה לא עובד - אין אפילו טעם לנסות אותן על נשים
יאללה. יש עוד הרבה עבודה והיום מתקצר

beeyourself

New member
../images/Emo99.gifאוריאו../images/Emo99.gif

עוגיות סנדוויץ אמריקאיות שבפנים יש וניל ובחוץ יש שוקולד. ממממעוווולללהההההה! בתור אחת שנאלצת להימנע ממתוק כבר מספר חודשים, הכי מתגעגעת לגלידת אוריאו של מקדונלדס, מה שנקרא "McFlurry" - גלידת וניל עם אקסטרא עוגיות אוריאו טחונות בפנים ואקסטרא רוטב שוקולד חם מעל.

beeyourself

New member
ג'קי מה זה השעות האלה מה??../images/Emo12.gif

תגיד להם שזה קצת מאוחר... תגיד להם שכבר אוטוטו בוקר... תגיד להם שאתה... רוצה בכלל להיות... מדריך ספינינג!!! מקווה שאתה כבר ישן עכשיו כמו שצריך במיטה שלך
בוקר טוב לכולם

כל הכבוד!!!!

כל מה שקיבלת, כל מה שאהבת, כל מה שלמדת תן עכשיו לאחרים. תהיה גדול, תהיה חכם, פתוח, מבין, מחובר לאנשים. בהצלחה!

למעלה