העיצוב החדש!

מ.ש.ט

New member
העיצוב החדש!

חבל שפלשו גם לפורום הרפאים שלנו! הוא היה מספיק יפה גם בלי אדום ירוק! מה עם נגיני סתם בשביל ה...

Nagini Potter

New member
נגיני מתעכב, אבל עדיין לא התייאשתי

והעיצוב באמת מזעזע
לא יודעת מה הם חשבו לעצמם כשהם בחרו את הצבעים האלה.... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
../images/Emo65.gifבלון|../images/Emo2.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יש לנו שני עמודים!
יש לנו שני עמודים!!!
מזל טוב!
לי זה לא יקרה
Nagini Potter

מ.ש.ט

New member
מזל"ט לנו!!!!!!!!!

מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט וכו´... וכו´... וכו´...

מ.ש.ט

New member
את מתנהגת כמו רולינג! (אני בטוחה ש

לא בכוונה אבל עדיין!) זה נראה כאילו את מתנהגת כמוה..... יש לך המון מעריצים לסיפור שלך ואת לא מפרסמת אותו..... את מתעכבת..... ובינתיים משחררת כמה נספחים כדי שאנשים ירגעו! תפסיקי להתרכז בנספחים ותתחילי להתרכז בסיפור!!!! כולם מחכים לנגיני!!!!

מ.ש.ט

New member
את מתנהגת כמו רולינג! (אני בטוחה ש

לא בכוונה אבל עדיין!) זה נראה כאילו את מתנהגת כמוה..... יש לך המון מעריצים לסיפור שלך ואת לא מפרסמת אותו..... את מתעכבת..... ובינתיים משחררת כמה נספחים כדי שאנשים ירגעו! תפסיקי להתרכז בנספחים ותתחילי להתרכז בסיפור!!!! כולם מחכים לנגיני!!!!

Nagini Potter

New member
אני ממש לא מתמקדת בנספחים..

סיימתי לכתוב את כולם כבר מזמן, אני סתם מפרסמת אותם לאט כדי לעצבן... הבעיה היא שאני חייבת לכתוב את הסיפור כשאני במצב רוח טוב, אחרת זה פשוט לא יוצא.... ובזמן האחרון פשוט לא יצא לי להיות במצב רוח טוב, לצערי... רק פעם אחת - אבל זה היה רק לזמן קצר, כתבתי שני עמודים בערך. נגיני הוא סיפור מאוד קליל ועליז, וזה דורש המון כוח ומאמץ לכתוב סיפור כזה כשאני ממש ממש לא קלילה ועליזה... אז מה לעשות, אני משתדלת כמה שאני יכולה.... לי זה לא יקרה Nagini Potter ו... היי.... רגע.... יש לי מעריצים? לי? מעריצים? לי? היהי

למעלה