העיצוב החדש.

• פותח הנושא dahoe
  • פורסם בתאריך

dahoe

New member
העיצוב החדש.

אם לא שמתם לב (די קשה שלא), האתר חטף עיצוב חדש בפרצוף. אבל שום עדכון או שרשור בקשר לזה לא יצא... וכאן אני נכנס לתמונה! כתבו מה דעתכם על העיצוב המחודש!

dahoe

New member
וכעת לדעתי:

למרות פתיחת השרשור האופטימית אני לא אוהב את העיצוב החדש מסיבות טכניות. אמנם המסגרת נהדרת אך הוא כולל בעיות רבות: 1. עיצוב רחב מדי! צריך לגלול את הפס ימינה ושמאלה וזה לא יפה. 2. יותר מדי לבן! 3.חוסר בקוים וכאלה גורם לזה להיראות כמו אוסף טקסטים 4. כל מיני דברים עדיין רגילים לעיצוב כחל, כמו למשל הקישור לפורום שעדיין במסגרת כחולה. ולכן, אנא, השיבו את העיצוב הישן והטוב!

yael ziv

New member
-

1. לא אצלי ולא אצל כל מי ששאלתי צריך לגלול ימינה ושמאלה. אולי המסך שלך מרובע ולא מלבני (יש לזה שם, אני לא זוכרת כרגע)? 2. בזכות הלבן, הוא נראה עכשיו הרבה יותר בוגר, רציני ומקצועי לעומת הקודם. 3. איפה חסרים קווים? 4. הקישור לפורום לא במסגרת כחולה.. אבל אם יש לך עוד הערות וטעויות שכדאי לשנות, כתוב ונראה מה נוכל לעשות

האבק

New member
בהמשך למה שיעל וסהר אמרו

1. העיצוב רחב מדי כי הוא מותאם לרזולוציה קצת יותר גבוה מהעיצוב הישן. כמעט לכולם כיום יש במחשב רזולוציה של 1024X768 והאתר מותאם לרזולוציה הזו. 2. עניין של טעם 3.לא הבנתי מה זה חוסר בקווים 4. איזה קישור נמצא בצבע כחול? כרגע אין אפשרות להחזיר את העיצוב הישן. מה שכן, הוא נמצא בארכיון כאן: www.hdm.co.il/old2 . הוא מעודכן כמו האתר החדש, אבל חלק מהטקסטים לא יהיו אחידים מבחינת פונט, וחלק מהבאנרים יהיו עם רקע לבן במקום כחול. תבחר בעצמך איפה יותר נוח לך לגלוש

dahoe

New member
כנראה שיש לי מחשב בעייתי...

אני אנסה מחר לגלוש לכאן ממחשב אחר ואראה ממה כולכם מתלהבים. אני אמשיך במחשב הזה, בכל אופן, לגלוש בעיצוב הישן.

dahoe

New member
באתי, ראיתי, כבשתי.

במילים אחרות, ראיתי במחשב אחר. עכשיו אני מבין ממה אתם מתלהבים ובמחשב ההוא אני אטרח לגלוש בעיצוב הזה. בכל אופן, אני עדיין מעדיף את הישן. אגב, בין קישור הפורום בדף הראשי לבין העדכונים אין קו חוצץ.

מזל טוב אתר! ../images/Emo13.gif

(קודם כל, אם לא שמת לב, יש שרשור בתוך שרשור על האתר, פה בהודעה למטה, אז תסתכל טוב
) אני ממש אוהבת את העיצוב החדש! גם לי הייתה את ההערה בנוגע ל"יותר מדיי לבן", אבל זאת עובדה שפשוט הרבה יותר נוח לקרוא מה כתוב ככה. ביקשתי מאודי לנסות את זה עם צבע קרם, אבל כנראה שזה לא עבד טוב. אבל גם הלבן יפה, ואני ממש אוהבת את האפשרות של להחליף בין שני עיצובים (הירוק יותר יפה
) האתר נראה הרבה יותר בוגר ורציני ככה. חוץ מזה, העיצוב רחב לך מדי בגלל שהרזולוציה שלך נמוכה מדיי. תנסה לשחק איתה.

Fairywitch

New member
ודעתי-

לא מתה על זה. הגרפיקה והציורים יפים מאוד- אבל מה זה הירוק החומצי הזה?
הקודם היה הרבה הרבה יותר יפה...

dahoe

New member
האם זה יתכן?

חשבתי שאני היחיד שלא מתלהב! אפשר להוסיף old2/ לכתובת האתר כדי להחליף לעיצוב הישן ולגלוש בו.

Fairywitch

New member
נשלח לי בלי התוכן-

הקודם היה נעים יותר לעין בהרבה. יש לי רזולוציה 800X600, אבל לא זה מה שמפריע לי...

Fairywitch

New member
במילים אחרות- למה לתקן מה שלא מקולקל?

למה להחליף הרכב מנצח? נו, הבנתם את הרעיון...

The Immortal Me

New member
את יכולה אבל לבחור../images/Emo210.gif

את יכולה לבחור בין ירוק לכחול! רוני
.

האבק

New member
../images/Emo45.gif

אני דווקא מאד אוהב את הירוק. דרך אגב, אם יש לכם הצעות לשילוב צבעים יפה תגידו לי. אנחנו יכולים להוסיף עוד "עיצובים" לפי המבנה הזה רק עם תמונות שונות וצבעים שונים

Fairywitch

New member
אה, החלפתי. עדיין לא משהו. וגם רחב מדי-

אני צריכה לגלול מצד לצד כדי לקלוט הכל, וזה ממש מעיק

למעלה