העיקר הכוונה...

kapcha

New member
העיקר הכוונה...

תודה ברבורה על ששלחת לי קישור לטיפול לחסימת הקולטנים להרואין (שעברתי פעמיים) אך בקשתי הייתה לטיפול במתדון משום שזהו הטיפול היחיד שלא ניסיתי מעולם שבכל השאר כבר התנסיתי וברובם יותר מפעם אפילו עם ד"ר טרוצקי בהתחלת דרכו ב"דרך" בגשר הזיו,ואיני מעונין ליטול חלק בתהליך טיפולי שכבר ניסיתי בעבר והפעם פרט להגיון גם התחושה מצביעים על שטיפול במתדון יש ת'סכוי הגבוה יותר להצלחה.אלה אם כן ישנם טיפול/גלולה שהשפעתם דומה וממכרים פחות.ואם לא אז הכיוון הפעם יהיה המתדון. החלמה מהירה.

ארטור

New member
אם נסית כל כך המון טיפולים....

נדמלי שאתא צריך תוכנית למנוע מעידות (relapse prevention) מתדון לא יטפל בצורך ל"סולטול".התוכנית של NA יותר מוצלח עפילו משתלבים את ה"תוכנית" לכל מרכז טיפול באצה"ב. צריך לשאול את עצמך מדוע הפסקת לקחת את הכדור: ההסימה? אי אפשר לשתמש עם הכדור. מה אתא מחפס עם מתדון? אני לא מזהה את השם שלך אבל אשמח לדבר איתך בטלפון, אז תשלח אי-מייל. שבוע טוב

kapcha

New member
בפעם הראשונה לאחר הטיפול עם החסימה.

החזקתי יותר משנה וכך הייתי מחזיק כל הזמן כל עוד השקעתי בעצמי למודים,מרכזי ספורט,חדרי כושר,ואן.איי וכל הזמן שמרתי על הקו הזה. והאמן לי שכמעט אין דבר יותר כואב כאשר יוצא לי לחשוב על למה לעזאזל נפלתי על כל הזמן האנרגיה והכסף שמבוזבזים על השימוש,ומה יכולתי היום להיות אם ואם ואם...המסקנה שלי היא שהרס עצמי מחזיר אותי בכל פעם ולא חשבתי מאז יותר על גמילה.היום כבר עברו הרבה שנים הסביבה שלי השתנתה,הגיל,המנטליות יחד עם צורת החשיבה והערכה העצמית ואני מרגיש יותר מוכן לחיות את חיי ללא ההתעסקות עם הסם.אז גם אם היתה לי הנטיה להרוס בשיטתיות כל פעם את הנקיון לאורך זמן הפעם אני הולך יותר על התחושה של הבטן ולא נותן להגיון ולשכל ליאש אותי מבעוד מועד.שמתי לב למשל שהקפה גורם לי עצבנות ויום אחד התחלתי לשתות בבונג ופתאום שמתי לב שכמעט שנתיים איני שותה קפה ובכלל זה לא חסר לי,כוונתי שלפעמים לא צריך להתעסק בלמה ואיך ולתת לעצמי יותר חופש ולפעול ודברים יכולים גם כך להשתנות. נ.ב-הייתי הראשון שקיבל רכב מהמוסך של הקיבוץ ונוסע החוצה ממנו לקנות חלפים לרכבים שתיקנו.אני מאמין שזה יעזור לך להיזכר בי,גם לרכב שלך קניתי אז חלפים לטיפול 10000ק"מ.

ארטור

New member
היי Kapcha.........

הרבא ממה שקרא לך זה "המחלה".....החוסר אונים. מתדון לא יפטור את כל הבעיות האלו זה רק ימנוע קריז והרבא משתמשים וגם לוקחים מתדון. צריך טיפול ותוכנות. אל תשכח "רק להיון". אם מפסיקים לדאוג למחלה יום אחד, זה יכול לפרוץ אחוצה. גם מחלות אחרות דורשות טיפול כל יום למנוע מחלה. מהשהוא מאוד מוכר לי בקשר למוסך אבל לא יודע מה השם ומי אתא. אתא יכול לשלוח לי אי-מייל ואולי עפילו לדבר בטלפון. email: [email protected]
ממני

מתדון...

תפרט לי קצת יותר כמו אם אתה חי בארץ ומה אתה רוצה לדעת על הטיפול במתדון כדי שאוכל לספר לך על הטיפול.

kapcha

New member
בואי נתחיל ב...

התחלה,לאחר שנרשמתי עם ת"ז שלי ומחכים ואז מה קורה?האם יש משהו שאדרש לעשות ואוכל לעשותו כבר ולהיות מוכן כמה שיותר לזמן שבו יקראו לי?שמעתי ממישהו פעם שהטיפול ניתן על בסיס יומי,הזמנתי צימר לצפון מבעוד מועד,מה עושים אז,ובמקרים דומים לזה?ועל המתדון,האם בנטילתו הוא בולם את הקריז לחלוטין?האם על חוסר הסיפוק בחיי המין לאחר ההפסקה בשימוש מתגברים בעזרת המתדון?ומה עם הריקנות,הבילבולים,רגשות האשם,המתח,הכעס,העצב,חוסר האיזון בהתחלה.גם באלה הוא עוזר? איך זה בתור התחלה?

urizv

New member
שוב תלוי מהיכן אתה, אבל

באופן כללי, יזמינו אותך לעו"ס ותקבל ממנה הפניה לבדיקות רפואיות הכוללות בדיקות לתפקודי כבד, hiv' hcv' hbv' vdrl אקג וצילום חזה, ושובר תשלום של 80 ש"ח עבור בדיקות הקבלה, כמו כן תדרש לתת בדיקות שתן, לאחר ביצוע הבדיקות תוזמן לרופא לבדיקה ראשונית ולעו"ס לראיון ראשון, לאחר מכאן תהיה ישיבה בה יוחלט אם אתה מתאים או לא (נדיר מאוד שלא מתאימים) ואז תוזמן לרופא לקביעת מינון מתדון בחלק מהמקומות תקבל כבר טיפול ושובר נוסף של 300 ש"ח או תקבל שובר ולאחר התשלום תקבל תיפול ראשון. בדרך כלל בחודש ראשון לא נותנים טיפול הביתה, לאחר החודש הראשון זה תלוי במצב ניקיון השתנים שלך ובהחלטת הצוות המטפל , בכל מקרה יש לבקש חופש שבועיים מראש לפחות. המתדון מונע קריז לחלוטין, אבל לוקח כחודש עד שהרופא מגיע למינון המתאים. הטוב בשימוש במתדון במרכזים שהוא מלווה בטיפול פסיכוסוציאלי כדי לעזור בהרגשות שתארת. בכל מקרה שווה להתקשר מדי שבוע ולברר איפה הבקשה שלך עומדת.

urizv

New member
עכשיו גם ראיתי מאיפה אתה ../images/Emo9.gif

באיזור שלך יש שני מרכזים אחד נקרא יסעור והשני נקרא יפו שניהם קרובים אחד לשני. הטלפון של יסעור 03-6824642 טלפון ביפו - 03-6816359 שני המקומות מאוד עמוסים אבל החודש מקבלים מטופלים חדשים בכל הארץ לאחר ששנים רבות לא ניתן היה להתקבל אז כדי להזדרז מפני שהעומס גדול. המקום היחידי שמקבל מטופלים חדשים ללא הגבלה נמצא בטבריה.

kapcha

New member
תודה על הפרטים...

נרשמתי כבר כפי שיעצת,אלה שזה לא מתנהל ע"פ הסדר שציינת,כי לפני הבדיקות קבעו לי ראיון ולהגיע עם ת"ז ותמונה.אולי גם הסדר של הדברים שונה ממקום למקום.

למעלה