לצאת - תאור מקרה אופייני../images/Emo4.gif
אז הבוקר יצאנו, גם בהשפעת השרשור הזה, גם בגללי (לא יצאתי אתמול בכלל מהבית) וגם כי נגמר התכשיר נגד גזים ליעל (תמיד אני מוצאת משהו שייחייב אותי לצאת). בערך בתשע וחצי הנחתי את יעל בנחישות בעגלה (אחרי שינקה והוחלף הטיטול). בדקתי במשך חמש דקות (שבהן התלבשתי) שהיא לא בוכה בהיסטריה ויצאנו. לטובת הילדה הלכנו קודם לגינה ענקית מוצלת ויפה שממש לידנו ורק אחרי סיבוב גדול שם הלכנו לקניון. היינו בחוץ שעה ורבע. נאלצנו לחזור כמו תמיד בגלל בכי נוראי של יעל בעגלה. אז מה היה לנו במהלך הזמן הזה: בכי ובכי של יעל. המון פעמים בהם הוצאתי אותה מהעגלה בגלל הבכי. הנקה פעם אחת בקניון (למרות שינקה לפני היציאה). נסיונות כושלים להרגיע עם מוצץ. קנינו שתיה לאמא והצלחנו להגיע לניופארם. זהו. אני מותשת. ואני חושבת, נכון שיש הרבה "נסיבות מקלות": יעל באמת סובל מגזים ובגלל זה בוכה בנוסף אולי קפיצת גדילה - 6 שבועות, אחרת למה לינוק כל שעה (אתמול אחה"צ היתה מחוברת אלי כל הזמן). ואולי אני סתם מחפשת רק את טובתי. לתינוקת טוב בבית, הכל יותר זמין, פחות חם בסופו של דבר, ומה שנראה שהיא מעדיפה זה לינוק ולישון עלי כל היום. עם נסיונות כאלה, לצאת שוב מצריך הרבה נחישות!